Ya hayirli ugurlu olsun insallahhhhhHamileyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hayirli ugurlu olsun insallahhhhhHamileyim![]()
Cooook tesekkur ederimYa hayirli ugurlu olsun insallahhhhhcok sevindim canim. Bana da dua et o haberi alayim
Ay insallah yaaaa sagolCooook tesekkur ederimbenim burda heyecanima ortak oldunuz, benle birlikte sevindiniz
etmez miyim hic, sizin de guzel haberinizi en kisa surede alacagiz hissediyorum
![]()
Kuzuuummmmm çookkkk sevndimmmmm ayy saglkla alll kucagına kuzum gayet ıyı bence degerlern dahada yükselecek stres yapma sayıyı erken daha zaten, çok şükürrr Rabbim hayrlsıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahhHanileyimm70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
Aminnnn hadi inşallahhhh hepimiz hayrlı haberlerı verelım hep birlikte kızcelerrCooook tesekkur ederimbenim burda heyecanima ortak oldunuz, benle birlikte sevindiniz
etmez miyim hic, sizin de guzel haberinizi en kisa surede alacagiz hissediyorum
![]()
çook şüküüür kuzuuumKuzuuummmmm çookkkk sevndimmmmm ayy saglkla alll kucagına kuzum gayet ıyı bence degerlern dahada yükselecek stres yapma sayıyı erken daha zaten, çok şükürrr Rabbim hayrlsıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahh![]()
Dualarımdasınn kuzum herkese dua edıyorum inşallah Rabbim hepimizn dualarnı kabul eylesın inşallah ALLAH razı olsun çiçeğim mmçook şüküüür kuzuuuminşallah her şey yolunda gider, dua et benim için
senin de güzel haberlerini en kısa sürede alacağız, kutlayacağız inşallah
çoook dua edeceğim
![]()
ay ne çok sevindim ya rabbim hayırla huzurla mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yuvanıza hiç gölge düşmesin çok mutlu bir aileniz olsun inşAllah. hayırlı olsun bebeciğinizHamileyim![]()
Canım tebrik ederimçook şüküüür kuzuuuminşallah her şey yolunda gider, dua et benim için
senin de güzel haberlerini en kısa sürede alacağız, kutlayacağız inşallah
çoook dua edeceğim
![]()
Yaaa ne kadar tatlısınız, ne güzel dualar bunlaray ne çok sevindim ya rabbim hayırla huzurla mutlulukla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yuvanıza hiç gölge düşmesin çok mutlu bir aileniz olsun inşAllah. hayırlı olsun bebeciğiniz![]()
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahHanileyimm70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
Aaay tebrikler çok sevindimmHanileyimm70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahHamileyim![]()
Ya fotoda görünmüyor ya da ben göremedim. Ama sen görüyorsan vardır çünkü fotoğrafı atarken kalitesi düşüyor. Bende mi yapsam test ama reglime 3 gün var daha :)Kizlar bı bakar mısınız regle 6 gün var ben çok silik görüyorum
Ayyy tebrik ederim canımm ne güzel haber umarım sağlıkla devam eder sürecinHanileyimm70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
Çok çok silik hayalet bi çizgi gördüm sanki canımKizlar bı bakar mısınız regle 6 gün var ben çok silik görüyorum
3 gün varsa çıkabilir bı dene benceYa fotoda görünmüyor ya da ben göremedim. Ama sen görüyorsan vardır çünkü fotoğrafı atarken kalitesi düşüyor. Bende mi yapsam test ama reglime 3 gün var daha :)
Ay bilmiyorum kör oldum çizgi arayacağım diyeÇok çok silik hayalet bi çizgi gördüm sanki canım