Görünüyor canm hayrlu olsun dıyelım inşallah kan da verırsen garantı olurSizce var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünüyor canm hayrlu olsun dıyelım inşallah kan da verırsen garantı olurSizce var mı
Seninki de varız bellı canmmm kaç gün var bataa ayy hadi inşallah hamişlerimiz çoğalıyorKızlar ben iki gün önce predictor early yapmıştım silik çizgi vardı şuanda onun resmini bulamadım bugün bat günü sabah yine yaptım ama tabiki ilk idrar değildi awox marka yine silik çıktı
Hadi inşallahhhh haber et bızede canm hayrlı haberler duyarız inşallahkızlar kan verdim çok teşekkür ederim yanımda oldugunuz için sağlık ocagından verdim yarın çıkar sanırım.
Canım sen ne yaptın???Regle ne kadar var
Bilmiyorum kan verdim sabah sonucu çıkmadı hala ama şuanda kahverengi bir akıntım başladı tekrar acaba regl mi olucamSeninki de varız bellı canmmm kaç gün var bataa ayy hadi inşallah ha milletimiz çoğalıyor![]()
Tabıkı hamılesın canımmm gözün aydın hayrlı uğurlu olsun bızlerede duanızı katın kızlarrrBeta hcg 150 çıkmışhamileyim galiba
![]()
Bat bugünSeninki de varız bellı canmmm kaç gün var bataa ayy hadi inşallah ha milletimiz çoğalıyor![]()
Regl baslangıcındakı akıntımı yoksa daha oncekı yerleşme akıntsımı canm az çok bılrsın farkı senBilmiyorum kan verdim sabah sonucu çıkmadı hala ama şuanda kahverengi bir akıntım başladı tekrar acaba regl mi olucam
E nabızdan kontrol edyrmusun sureklı sabh verdiysen şimdiye kadar çıkması lazmdı inşallah hamilesndir canm inşallahBat bugün![]()
Sağlık ocağından verdim o yüzden sanırım Dr bide herşeye bakmak istedi ama folik asit testi sonucu çıkmış sadece ondada numune kabul edilmedi diyor kafam karistiE nabızdan kontrol edyrmusun sureklı sabh verdiysen şimdiye kadar çıkması lazmdı inşallah hamilesndir canm inşallah![]()
Yerleşme olana çok benziyor ama biraz daha fazla gibi bilemedim kiRegl baslangıcındakı akıntımı yoksa daha oncekı yerleşme akıntsımı canm az çok bılrsın farkı sen
Hamileyim ya saka gibj 11.22 gecikmeme gore dusuk ama gec dollenme galiba
Hamileyim ya ama degerim cok dusuk gec dollenme fln galiba ya 11.22Canım sen ne yaptın???
Sağlık ocakları bı gün sonraya bırakıyor genelde canm sen yınede ara ara kontrol et hadi inşallah sevinçle hamişim dedgını duyarız haber et hemen çıkıncaSağlık ocağından verdim o yüzden sanırım Dr bide herşeye bakmak istedi ama folik asit testi sonucu çıkmış sadece ondada numune kabul edilmedi diyor kafam karisti
Tebrik ederim olsun canını sıkma, Allah büyük. Bat ne zamandı senin tahminimce geçmedi galibaHamileyim ya ama degerim cok dusuk gec dollenme fln galiba ya 11.22
Bir gun gecti cnm dundu adenim001 de boyle olmustu ya ikinci gununde ogrenmisti degerini hatirlamiyorum anaTebrik ederim olsun canını sıkma, Allah büyük. Bat ne zamandı senin tahminimce geçmedi galiba
Olsun canım daha çok yeni demek ki hiç stres yapma sen şimdi hafta ortasında da bi kan verirsin, idrar testi yaptın mı dün bir şey çıkmadı herhaldeBir gun gecti cnm dundu adenim001 de boyle olmustu ya ikinci gununde ogrenmisti degerini hatirlamiyorum ana
Ben gördm mü senin kan verdgını kuzum vlla çok yazışmalardan unutuyorum kime ne yazdgmı stres yapma daha yukselır değerin çok yenidir muhtemelenBir gun gecti cnm dundu adenim001 de boyle olmustu ya ikinci gununde ogrenmisti degerini hatirlamiyorum ana