• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar ben iki gün önce predictor early yapmıştım silik çizgi vardı şuanda onun resmini bulamadım bugün bat günü sabah yine yaptım ama tabiki ilk idrar değildi awox marka yine silik çıktı
Seninki de varız bellı canmmm kaç gün var bataa ayy hadi inşallah hamişlerimiz çoğalıyor 😍😍

Son düzenleme:
Bende bir şey sorabilir miyim ? Ovülasyon testi yapıyorum adetimde sonra 7. Gün yapmaya başladım ayın 9. Da test pik gösterdi daha sonra hafif hafif silinik çıkmaya başladı dün yaptım ovülasyon testi yine pik çıktı bu ne demek anlamadım

Bilmiyorum kan verdim sabah sonucu çıkmadı hala ama şuanda kahverengi bir akıntım başladı tekrar acaba regl mi olucam
Regl baslangıcındakı akıntımı yoksa daha oncekı yerleşme akıntsımı canm az çok bılrsın farkı sen

E nabızdan kontrol edyrmusun sureklı sabh verdiysen şimdiye kadar çıkması lazmdı inşallah hamilesndir canm inşallah 🤲🤲
Sağlık ocağından verdim o yüzden sanırım Dr bide herşeye bakmak istedi ama folik asit testi sonucu çıkmış sadece ondada numune kabul edilmedi diyor kafam karisti

Sağlık ocağından verdim o yüzden sanırım Dr bide herşeye bakmak istedi ama folik asit testi sonucu çıkmış sadece ondada numune kabul edilmedi diyor kafam karisti
Sağlık ocakları bı gün sonraya bırakıyor genelde canm sen yınede ara ara kontrol et hadi inşallah sevinçle hamişim dedgını duyarız haber et hemen çıkınca 🤲🥰

Benm regl 3. Günü ağrılı ve yoğun geçer benm regller ondan pek giremedim 2 gündür, normalde bat bugündü ilk defa erken oldum normalde günümü şaşmazdı ama normal görüyorum stres vs etkıledı

Bir gun gecti cnm dundu adenim001 de boyle olmustu ya ikinci gununde ogrenmisti degerini hatirlamiyorum ana
Ben gördm mü senin kan verdgını kuzum vlla çok yazışmalardan unutuyorum kime ne yazdgmı stres yapma daha yukselır değerin çok yenidir muhtemelen

Back
X