• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar benim normalde takip ettiğim uygulamada adetim bir gün gecikti yazıyor. Ben her ay buna göre takip ediyorum ve genelde bir iki güm gecikme oluyor. Bu ay ilk defa yumurta takibi yaptım eylülün 9unda pik gördüm. Üstüne 14 gün ekleyince ayın 23ü falan oluyor. Herkes de 23-24ünde falan olursun diyor. Ama ben evlendiğimizden beri bu uygulamayı takip ediyorum ve hiçbir zaman üç günü geçmedi gecikmem. Ne dersiniz ne yapmam lazım
Testin varsa evde test yapabilirsin bence

merhaba. son adet tarihimiz ve regl dongumuz ayni :) ben de 32 33 gunde bir regl oluyorum ve son adetim 16 agustos. evde idrar testinde pozitif oldugumu ogrendim. fakat yurtdisinda yasiyorum ve malesef burada kafamiza gore gidip kontrol olamiyoruz. 12 haftalikken cagiriyorlar. gelismelerinizi benimle de paylasir misiniz?
Tabi ki 🥰🙏 sağlık ocağı geçen salı günü tekrar kan vermemi istedi, beta hcg 504 çıktı bu sefer, gayet iyi yükselmiş kadın doğum randevusu alın dediler. Yarın ve cumartesiye randevular aldım iki doktora. Sizi de haberdar ederim 🥰 hayırlı olsun 🌸

Kızlar birsey soracağım şimdi bu ay benim yumurtlama sonrası bi kaç tane belirgin belirtim oldu ben umutlandım falan sonra regle 2 gün kala test yaptım days doctor pozitif çıktı ertesi gün başka marka negatif çıktı ve benim belirtiler azalmıştı akıntı falan da kesilmişti sadece biraz göğüs hassasiyeti ve hafiften ağrılar vardı ama çok hafif benim bat dündü bugün de hala regl gelmedi bugün akıntı tekrar geri geldi kremsi ve arada belime çok cok az ağrı gelip gidiyor hafif batma çok aklım karıştı ya yaşayan fikir verebilir mi

Kızlar birsey soracağım şimdi bu ay benim yumurtlama sonrası bi kaç tane belirgin belirtim oldu ben umutlandım falan sonra regle 2 gün kala test yaptım days doctor pozitif çıktı ertesi gün başka marka negatif çıktı ve benim belirtiler azalmıştı akıntı falan da kesilmişti sadece biraz göğüs hassasiyeti ve hafiften ağrılar vardı ama çok hafif benim bat dündü bugün de hala regl gelmedi bugün akıntı tekrar geri geldi kremsi ve arada belime çok cok az ağrı gelip gidiyor hafif batma çok aklım karıştı ya yaşayan fikir verebilir mi
Elinde başka marka test varsa yap bence

Tabi ki 🥰🙏 sağlık ocağı geçen salı günü tekrar kan vermemi istedi, beta hcg 504 çıktı bu sefer, gayet iyi yükselmiş kadın doğum randevusu alın dediler. Yarın ve cumartesiye randevular aldım iki doktora. Sizi de haberdar ederim 🥰 hayırlı olsun 🌸
çok sevindim inşallah sağlıklı bir hamilelikle bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Canım valla işte en son testte önce pozitif sonra negatif görünce bi daha hiç test yapmadım. Bat dündü benim gelen giden yok Herhangi regl belirtisi de yok öyle bariz bir gebelik belirtiside yok bugün böyle kremsi akıntı geldi ic çamaşırıma
Dur bakalım canım hayırlısı , bende şehir dışına falan çıktım test yapamadım hâlâ adet de olmadım kaldı öyle 😅

Bnm lekelenmem var pede de gecmisti hatta parcali sekilde ilac ictim sancim cok diye kesildi galiba progestan kullanmistim bugun biraktim onu da doktorum dedi pazartesi gel bakalım diye regl olman gerek dedi silince de kanli parcali geliyo ama pede gecmemis acaba ne zmna olurum ya doktor dedi eger degerin dusmezse regl olamna rahmen kurtaj gerekebilir dedi
Canım merhaba giremediğim için görmemişim yazdıklarını. Öncelikle çok geçmiş olsun. Çok şükür gebe kalabiliyorsun inşaAllah bir sonrakini sağlıkla kucağına alırsın. Kürtaj gerekebilir cümlesini görünce hemen yazmak istedim. Doktorlar ya bilmediklerinden ya kötü niyetlerinde bunu söylüyorlar bilmiyorum. Ben düşükler yaşadım canım seninki düşük bile değil kimyasal ne kürtajı yapacakmış acaba. Bir keresinde 9.haftada bebek gelişmedi kalp atışı da duyamadım. Ama betam 1ü binlerde ve neticede 9 haftalık da gebeydim. Her neyse beta düşmeye başladı ve kanama da geldi. Ancak kontrole gittiğimde içeride parça var dedi doktor bu düşmez kürtaj şart. Ben zaten aşırı üzgün ve kötüyüm bir de kürtaj ücreti de çok fazlaydı. Dedim ki biraz daha bekleyeyim olmazsa bir hafta sonra geleyim düşmezse yaparız. Bu düşmez yalnız söyleyeyim dedi. Ben ısrar edince tamam dedi. O gün bir önceki düşüğümü hatırladım bana hap vermişlerdi rahmi eski haline getiren, aşırı kanama önüne geçen ve içeride kalan parçaları dışarı atan. Ya dedim niye bunları denemeden hemen kürtaj diyorlar? Gittim kendim o ilacı aldım bir de aktara gidip 1 lt cam şişede satılan hayır suyu aldım. Hem ilacı hem hayıt suyunu içtim böyle beş gün günde 3 kez ikisini de. Sonra benden kocaman bir pıhtı parçası düştü. Doktora gittiğimde inanılmaz ama hiçbir şey kalmamış dedi. Siz hiçbir şey denemediniz li diyemedim o gün zaten tükenmiştim. Canım bunlar 8.ve 10.haftalarda olan şeyler düşün... şu anda senin rahmin için kürtaj iyi bile olmaz çok üzücü bunların konuşulduğunu görmek. Lütfen kürtaj olma doğal yoldan at istersen hapın adını da yazayım özelden...

Evet yazacagim canim demedi bir sey sadece adetin gecmemis dedi bekle ama şöyle bir sey var tam yumrtlama günlerinde kanama ve lekelenme oldugu icin ben o günler ilskiye giremedim ne yaptıysam temizlemdikten sonra ilk 5 6 gun
Çok bekletmez bi dahaki aya olur inşallah.Uzun süredir mi deniyorsunuz?

Kızlar benim normalde takip ettiğim uygulamada adetim bir gün gecikti yazıyor. Ben her ay buna göre takip ediyorum ve genelde bir iki güm gecikme oluyor. Bu ay ilk defa yumurta takibi yaptım eylülün 9unda pik gördüm. Üstüne 14 gün ekleyince ayın 23ü falan oluyor. Herkes de 23-24ünde falan olursun diyor. Ama ben evlendiğimizden beri bu uygulamayı takip ediyorum ve hiçbir zaman üç günü geçmedi gecikmem. Ne dersiniz ne yapmam lazım
Yumurtlamaya göre olur bence.23 ü daha mantıklı.

Bnm lekelenmem var pede de gecmisti hatta parcali sekilde ilac ictim sancim cok diye kesildi galiba progestan kullanmistim bugun biraktim onu da doktorum dedi pazartesi gel bakalım diye regl olman gerek dedi silince de kanli parcali geliyo ama pede gecmemis acaba ne zmna olurum ya doktor dedi eger degerin dusmezse regl olamna rahmen kurtaj gerekebilir dedi
Nasıl ya kimyasal da ne kürtajı.Zaten sağlıksız oldugu ve tutunamadigi için kanama oluyor.O sekilde atılıyor.Baska bir doktora görünmek istemez misin?Çok şaşırdım doğrusu.

Senin regl ne zamandı ya 😀 şu muallak durumları da hiç sevmem offsd
Benim normalde düzenli değil ama genele göre pazartesi falan olmam lazım , olmadım. Açıkçası umutlanmıştım çünkü dünden beri mide bulantılarım oluyor, az önce eve geldik ve test yapayım dedim tertemiz negatif gördüm…. Prodoctor marka

Kızlar benim belim çoookkk şiddetli agriyor.Sanki dogum sancısı gibi.Bel ağrısı yasayan var mi benim gibi.

bugün kan testi verdim adetime 6 gün var değerim 0 maalesef bu ay yok bizim 🥲
Canım seninle aynıydı Bat ımız.Hakkında hayirlisi olsun.İnşallah ekimde saglikli sekilde gebelik oluşur ve devam eder.Benimde şiddetli bel ağrım var.Yarın test vereyim diyorum.İdrar testinde pozitif mi görmüştün?Ondan mi erken kan verdin

Back
X