Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın, bu sabah test yaptım yine negatifti, hatta o kadar zorladm ki kendimi yalandan ikinci çizgiyi göreyim diye ama yoktu, kızlar bilmiyorum artık hiç iyi hissetmiyorum….
Ben de sabah test yaptım negatif ve üstüne az önce daha iki gün kala regl oldumGünaydın, bu sabah test yaptım yine negatifti, hatta o kadar zorladm ki kendimi yalandan ikinci çizgiyi göreyim diye ama yoktu, kızlar bilmiyorum artık hiç iyi hissetmiyorum….
Kimyasal olabiliyor canım sonraki gebeliklerde sağlıklı olma ihtimali daha yüksek diyorlar kimyasal sonrası. İnşaAllah bir sonrakinde hiçbir problem olmaz sağlıkla gelirCnm valla ztn degerimde cok dusuk yani hala kanamam var ztn bnce o kurtaji sebebini anlamak icin istedi ama gerek kalmaz 11 degerim ne olucak ki
Bende sabah test yaptım reglde 4 gün önce geldiBen de sabah test yaptım negatif ve üstüne az önce daha iki gün kala regl oldumbiraz ağlamali biraz üzülmeli bir şekilde geçti
![]()
İnsallah cnm hayirlisi olsjn hakkimizdaKimyasal olabiliyor canım sonraki gebeliklerde sağlıklı olma ihtimali daha yüksek diyorlar kimyasal sonrası. İnşaAllah bir sonrakinde hiçbir problem olmaz sağlıkla gelir![]()
Kısmet artık zamanı daha varmış demek kiBende sabah test yaptım reglde 4 gün önce geldi![]()
Geç döllenme olabilir yumurtlamanın üzerine 12-14 gün say tekrar tap testkizlar selam normalde bat 19 eylul yani dundu ama olmadim bugunde hicbirsey yok 28 gunluk bir dongum var ve reglim hic gecikme yapmazdi stres yapsam bile gecikmezdi gebelik testi yaptim o da negatif neden olmus olabilir bu arada sacma bir sekilde 2 eylul ve 13 eylulde ovulasyon testlerim pikti 14 eylulde iliski yasandi acaba gec dollenme olabilir mi
benimde dundu ve gelen giden yok ayni sekikde benimde hic sekmezdi ya erken ya tam gunu gelirdi kafayi yemelik testlerde negatifBenim bugun adet olmam lazımdı. Gelen yok, bir belirti de yok. Erken gebelik yaptim ama o da negatif. Hic de gecikmez adetim. Ne düşüneceğimi şaşırdım artık
27 agustos sat 2 eylul tam pik degil ama pike yakindi bir de 13 eylul tam pik gordum simdi ben ne zaman yumurtladimGeç döllenme olabilir yumurtlamanın üzerine 12-14 gün say tekrar tap test
Benimde öyle negatif çıkıyor bi kere bende denedim dayanamadım ama çok erken birde sizde de o günden beri devam eden göğüs ağrısı var mı? Benim başka belirtim yok kaşık ağrım vardı baya azaldıKızlar benim dpo 9 ya da 10 tam emin değilim. Dayanamadım trst yaptım. Ama negatif çıktı![]()
Benim de dpo 9 bugün test yaptım negatif bir daha ne zaman yapacaksınızBenimde öyle negatif çıkıyor bi kere bende denedim dayanamadım ama çok erken birde sizde de o günden beri devam eden göğüs ağrısı var mı? Benim başka belirtim yok kaşık ağrım vardı baya azaldı
daha ovulasyondan sonra ki altıncı gün henüz betahcg yukselmemiştir, benim de ovulasyondan sonra ki altıncı günüm bugün. Sizin adetiniz ovulasyon geciktigi için günü geçmiş olabilir ya da gebelik tutunma aşamasında da olabilir. Benim de belli değil daha gebelik oluşup oluşmadığıkizlar selam normalde bat 19 eylul yani dundu ama olmadim bugunde hicbirsey yok 28 gunluk bir dongum var ve reglim hic gecikme yapmazdi stres yapsam bile gecikmezdi gebelik testi yaptim o da negatif neden olmus olabilir bu arada sacma bir sekilde 2 eylul ve 13 eylulde ovulasyon testlerim pikti 14 eylulde iliski yasandi acaba gec dollenme olabilir mi
Tam 14. Gün yumurtlama sonrasıGeç döllenme olabilir yumurtlamanın üzerine 12-14 gün say tekrar tap test
13 Eylül yumurtlaman görünüyor. Daha 7 gun gecmis yumurtalama sonrası. Benim yumurtlamam 2 gun gecikirse 2 gün geç adet oluyorum. Sizin bu hesaba gore 7 gun gecikmis yumurtlamaniz ben bi hafta daha beklerdim ama bilemedim. Yanlış yonlendirmeyeyim27 agustos sat 2 eylul tam pik degil ama pike yakindi bir de 13 eylul tam pik gordum simdi ben ne zaman yumurtladimkafam cok karisti hic boyle olmazdi
Kasık ağrınız ara ara mı var yoksa şiddetli şekilde mi benim regl tarihim 1 Ekim. Ama ovülasyona göre 10-11 yumurtlama doktora göre ise 15-16 EylülYa belli belirsiz bişey var gibi ama emin olamadım bi kan verseniz ? İlk idrar mı bu benimde bat 25 eylül kasık ağrısı var yalnızca sol tarafta
Benim elimde bitane test vardı onu da yaptım kasık ağrım çok azaldı sadece göğüs hassasiyeti var birde 14 gün bekleyin diyorlar yumurtlama sonrası 25-26 eylülde falan olmadı kan vermek istiyorum reglime de 5 gün kalıyor zaten varsa kanda çıkar diye düşünüyorum siz ne yapacaksınızBenim de dpo 9 bugün test yaptım negatif bir daha ne zaman yapacaksınız
Ovulasyon takibi yapmanıza rağmen mi doktor farklı tarih söyledi ?Kasık ağrınız ara ara mı var yoksa şiddetli şekilde mi benim regl tarihim 1 Ekim. Ama ovülasyona göre 10-11 yumurtlama doktora göre ise 15-16 Eylül
Evet Ovülasyon takibinde 10-11 Eylül pik gördüm ama doktora yumurta takibinden dolayı 16 Eylül de gittim doktorda biraz kasık ağrımda olunca da yeni çatlamıştjr dedi. Ama ağrım ufak ufak pik gördüğüm günden beri vardı doktora gittiğim günler iyice arttı. Doktorda zaten yumurta çatlamış dediOvulasyon takibi yapmanıza rağmen mi doktor farklı tarih söyledi ?