• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar ben uygulamaya bakarak takıp edyrm yumurtlamayı bıde ovulasyn testıne gırersem ıyıce kafayı takacam 😅o yüzden hıc yanasmyrum degerlendrmelermı yapıp beklemede kalıcam bakalım bu ay böle yapacam 🤗
bende uygulama ile takip ediyordum hersey yolundaydi duzenli duzenli gebelik olmuyordu ama regl geliyordu taaa ki bu ay ovulasyon testi yapasiya kadar😂😂 uygulama 5 eylul gosterdi yumurtlamayi benim 2 eylul pike yakin cikti 13 eylul de tam pik cikti yani uygulamanin gosterdigi yumurtlamadan 8-9 gun sonra yumurtlamis oldum reglim de kaydi bu durumda😂😂😂 ovulasyonu siddetle tavsiye ediyorum ama sinirlerin ziplayabilir benim sahsen oyle oldu🤣🤣🤣

Arkadaşlar bi şey soracağım bu süreçte spor yapanlar var mı ben sabahları 8-10 km yürüyorum ve eve gelince chloe ting yapıyorum ağrım var diye chloe'ye ara verdim pazartesi tekrar başlasam diyorum sizin bilginiz var mı bir problem olur mu

Benim elimde bitane test vardı onu da yaptım kasık ağrım çok azaldı sadece göğüs hassasiyeti var birde 14 gün bekleyin diyorlar yumurtlama sonrası 25-26 eylülde falan olmadı kan vermek istiyorum reglime de 5 gün kalıyor zaten varsa kanda çıkar diye düşünüyorum siz ne yapacaksınız
Pazartesi tekrar yapmayı düşünüyorum inşallah

bende uygulama ile takip ediyordum hersey yolundaydi duzenli duzenli gebelik olmuyordu ama regl geliyordu taaa ki bu ay ovulasyon testi yapasiya kadar😂😂 uygulama 5 eylul gosterdi yumurtlamayi benim 2 eylul pike yakin cikti 13 eylul de tam pik cikti yani uygulamanin gosterdigi yumurtlamadan 8-9 gun sonra yumurtlamis oldum reglim de kaydi bu durumda😂😂😂 ovulasyonu siddetle tavsiye ediyorum ama sinirlerin ziplayabilir benim sahsen oyle oldu🤣🤣🤣
Yapma etme bu ay böyle deneyeyım bakayım olmasa onada giriş yapacam kafayı tırlatmazsak ıuı bu süreçte 🤣🤣

Gebelik varsa akıntı artar mı genel olarak böyle midir? Dpo 7 deyim hiç akıntım yok ama göğüslerim de aşırı bi sızı var. Akıntı olmaması kaynaklı acaba yok mu diyorum

kizlar selam normalde bat 19 eylul yani dundu ama olmadim bugunde hicbirsey yok 28 gunluk bir dongum var ve reglim hic gecikme yapmazdi stres yapsam bile gecikmezdi gebelik testi yaptim o da negatif neden olmus olabilir bu arada sacma bir sekilde 2 eylul ve 13 eylulde ovulasyon testlerim pikti 14 eylulde iliski yasandi acaba gec dollenme olabilir mi
14 eylülde iliski olmus.13 de pik 14 te çatlama olduysa neden olmasın.Bu hesaba göre testte çıkmaz su an varsa bile.4 gün daha regl olmazsanız idrar testinde cikar.

Anladım. Demek ovulasyon testlerini de çok güvenmemek gerekiyormuş. 🥹
Ben düzenli yumurtlayan biriyim.İnnovita hiç pik gostermedi.Hep aynıydı koyulugu.Yumurtlama akıntısı ve ağrısı olan günlerde de pike yakın bile değildi.Testler bozuktu büyük ihtimal.Ekim ayı için laboquik sipariş ettim.O da yanıltmaz insallah.

Benimde batım 26 eylül. 18 eylülde test yaptım hem sabah hem akşam 2-3 dakika içinde çift çizgi oldu. Acaba yanıltıyor olabilir mi? Kasık ağrılarım var sol tarafımda. Göğüslerimde de agrılar varEki Görüntüle 3646494
Hayirli olsun.Tebrikler.Testler net pozitif.Kan testi ile netlestirebilirsiniz.

Ben düzenli yumurtlayan biriyim.İnnovita hiç pik gostermedi.Hep aynıydı koyulugu.Yumurtlama akıntısı ve ağrısı olan günlerde de pike yakın bile değildi.Testler bozuktu büyük ihtimal.Ekim ayı için laboquik sipariş ettim.O da yanıltmaz insallah.
Benim de 4 Eylül pik gösterdi fakat 5 Eylülde ağrım ve yumurta akıntısı oldu bu iki günde çok koyudu 6 Eylülde silikleşti. Bilemiyorum artık bunlar hepsi aracı nasip olmadığı sürece 🥹

Hanımlar regle 4 kaldı benim.Büyük ihtimal hamile değilim.Hiç his yok.Belim agriyor.Gecen ayda agrimisti çok ama hamile degildim.Hayirlisi diyorum.Bosuna test yapmayacağım.Gecikme bekleyeceğim.Laboquik ovulasyon testleri sipariş ettim.Regl bittikten 3 gün sonra ovulasyona başlamayı düşünüyorum insallah.Bazı şeyleri kabullenmek bizi daha az yıpratır.Kabullenip önümdeki aya odaklanmaya karar verdim.

Evet Ovülasyon takibinde 10-11 Eylül pik gördüm ama doktora yumurta takibinden dolayı 16 Eylül de gittim doktorda biraz kasık ağrımda olunca da yeni çatlamıştjr dedi. Ama ağrım ufak ufak pik gördüğüm günden beri vardı doktora gittiğim günler iyice arttı. Doktorda zaten yumurta çatlamış dedi
Merhaba. Doktor yeni çatlamıştır derken tahminde mi bulundu yoksa ultrasonda gördü mü?

Benim de 4 Eylül pik gösterdi fakat 5 Eylülde ağrım ve yumurta akıntısı oldu bu iki günde çok koyudu 6 Eylülde silikleşti. Bilemiyorum artık bunlar hepsi aracı nasip olmadığı sürece 🥹
Gecen sene testle ve takvimle uyumluydu yumrutlamam degerlendirmistik ama nasip olmamıştı gebelik.Sonra korunduk ta ki geçen aya kadar.Ben hep hayırlısını hayirli zamanda diliyorum Allahtan.Bu beni hep rahatlatır.🤲😊

Back
X