Evet aynen. İnşallah sizde istediğiniz haberi duyarsınızzYani garanti olsun istiyorsunuz bızler hep dayanamaıstık ondan hayal kırıklıgı oldu sen en ıyısını yapyrsn bekleyrek inşallah hayrlı haber duyarsın canm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen. İnşallah sizde istediğiniz haberi duyarsınızzYani garanti olsun istiyorsunuz bızler hep dayanamaıstık ondan hayal kırıklıgı oldu sen en ıyısını yapyrsn bekleyrek inşallah hayrlı haber duyarsın canm![]()
bende uygulama ile takip ediyordum hersey yolundaydi duzenli duzenli gebelik olmuyordu ama regl geliyordu taaa ki bu ay ovulasyon testi yapasiya kadarKızlar ben uygulamaya bakarak takıp edyrm yumurtlamayı bıde ovulasyn testıne gırersem ıyıce kafayı takacamo yüzden hıc yanasmyrum degerlendrmelermı yapıp beklemede kalıcam bakalım bu ay böle yapacam
![]()
Evet cnm kimyasala dondu ne yazikki cok zordu o kadar sancim oldu ki gene cok sukurCanm kımyasalamı döndü gebelegın ne durumdasn ıyımısın
Pazartesi tekrar yapmayı düşünüyorum inşallahBenim elimde bitane test vardı onu da yaptım kasık ağrım çok azaldı sadece göğüs hassasiyeti var birde 14 gün bekleyin diyorlar yumurtlama sonrası 25-26 eylülde falan olmadı kan vermek istiyorum reglime de 5 gün kalıyor zaten varsa kanda çıkar diye düşünüyorum siz ne yapacaksınız
Amin canm inşallah ALLAH razı olsnEvet aynen. İnşallah sizde istediğiniz haberi duyarsınızz![]()
Yapma etme bu ay böyle deneyeyım bakayım olmasa onada giriş yapacam kafayı tırlatmazsak ıuı bu süreçtebende uygulama ile takip ediyordum hersey yolundaydi duzenli duzenli gebelik olmuyordu ama regl geliyordu taaa ki bu ay ovulasyon testi yapasiya kadaruygulama 5 eylul gosterdi yumurtlamayi benim 2 eylul pike yakin cikti 13 eylul de tam pik cikti yani uygulamanin gosterdigi yumurtlamadan 8-9 gun sonra yumurtlamis oldum reglim de kaydi bu durumda
ovulasyonu siddetle tavsiye ediyorum ama sinirlerin ziplayabilir benim sahsen oyle oldu
![]()
Kuzum uzme kendnı hayrlısı böyleymiş İnşallah yıne olacak sabreceZ Rabbim sevindirsin inşallah en yakın zamanda kuzucumEvet cnm kimyasala dondu ne yazikki cok zordu o kadar sancim oldu ki gene cok sukur
valla tirlatma garantili hahahahahaYapma etme bu ay böyle deneyeyım bakayım olmasa onada giriş yapacam kafayı tırlatmazsak ıuı bu süreçte![]()
Eyvah ki ne eyvahhh desene eeevalla tirlatma garantili hahahahaha![]()
Geç döllenme olabilir mi acaba yaeylul ayi bize hic iyi gelmedi galiba yav madem gecikiyorsun reglicigim bari gebeş olsaydik oyle gecikseydinsuan gebelik testleride negatif cikinca reglime kafayi taktim hahahshahahsah
![]()
yaa sabiiirrr diyerek bekleyecegiz baska care yok gibi duruyor keske gec dollenme olsaaaaGeç döllenme olabilir mi acaba ya
14 eylülde iliski olmus.13 de pik 14 te çatlama olduysa neden olmasın.Bu hesaba göre testte çıkmaz su an varsa bile.4 gün daha regl olmazsanız idrar testinde cikar.kizlar selam normalde bat 19 eylul yani dundu ama olmadim bugunde hicbirsey yok 28 gunluk bir dongum var ve reglim hic gecikme yapmazdi stres yapsam bile gecikmezdi gebelik testi yaptim o da negatif neden olmus olabilir bu arada sacma bir sekilde 2 eylul ve 13 eylulde ovulasyon testlerim pikti 14 eylulde iliski yasandi acaba gec dollenme olabilir mi
Ben düzenli yumurtlayan biriyim.İnnovita hiç pik gostermedi.Hep aynıydı koyulugu.Yumurtlama akıntısı ve ağrısı olan günlerde de pike yakın bile değildi.Testler bozuktu büyük ihtimal.Ekim ayı için laboquik sipariş ettim.O da yanıltmaz insallah.Anladım. Demek ovulasyon testlerini de çok güvenmemek gerekiyormuş.![]()
Hayirli olsun.Tebrikler.Testler net pozitif.Kan testi ile netlestirebilirsiniz.Benimde batım 26 eylül. 18 eylülde test yaptım hem sabah hem akşam 2-3 dakika içinde çift çizgi oldu. Acaba yanıltıyor olabilir mi? Kasık ağrılarım var sol tarafımda. Göğüslerimde de agrılar varEki Görüntüle 3646494
Benim de 4 Eylül pik gösterdi fakat 5 Eylülde ağrım ve yumurta akıntısı oldu bu iki günde çok koyudu 6 Eylülde silikleşti. Bilemiyorum artık bunlar hepsi aracı nasip olmadığı süreceBen düzenli yumurtlayan biriyim.İnnovita hiç pik gostermedi.Hep aynıydı koyulugu.Yumurtlama akıntısı ve ağrısı olan günlerde de pike yakın bile değildi.Testler bozuktu büyük ihtimal.Ekim ayı için laboquik sipariş ettim.O da yanıltmaz insallah.
Merhaba. Doktor yeni çatlamıştır derken tahminde mi bulundu yoksa ultrasonda gördü mü?Evet Ovülasyon takibinde 10-11 Eylül pik gördüm ama doktora yumurta takibinden dolayı 16 Eylül de gittim doktorda biraz kasık ağrımda olunca da yeni çatlamıştjr dedi. Ama ağrım ufak ufak pik gördüğüm günden beri vardı doktora gittiğim günler iyice arttı. Doktorda zaten yumurta çatlamış dedi
Gecen sene testle ve takvimle uyumluydu yumrutlamam degerlendirmistik ama nasip olmamıştı gebelik.Sonra korunduk ta ki geçen aya kadar.Ben hep hayırlısını hayirli zamanda diliyorum Allahtan.Bu beni hep rahatlatır.Benim de 4 Eylül pik gösterdi fakat 5 Eylülde ağrım ve yumurta akıntısı oldu bu iki günde çok koyudu 6 Eylülde silikleşti. Bilemiyorum artık bunlar hepsi aracı nasip olmadığı sürece![]()