• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar şu anlık modum çöktü days confort aldım erken gebelik testi negatif ya Dpo 9 erken midir erken gebelik testi için ya. Adete 6 gün var ama 6 gün kala çıktı diyen olmuş çıkmaz mıydı olsa acaba 🙈
Önemli olan bata kaç gün olduğu değil dpo kaç olduğu ve 9 çıkması için erken. 11 ya da 12 de silik çizgi görme ihtimali var

Benim de ovulasyon testlerinden şüpheye düştüğüm bir dönem. Pik gördükten 17-18 gün sonra regl olduğumu fark ettim son aylarda. Sanki erken pik ve çatlama gösteriyor gibi hissettim. Ki hep de pik ve çatlama günleri değerlendirip sonrasında bıraktım. Sizin mesajı da görünce bu şüphem desteklendi gibi.
Olabilir bizde pik gördükten sonra ve çatlama olduktan sonra teste göre 3 gün ara verdik 4. Gün doktor mutlaka ilişki olsun dedi yeni çatlamış olabilir dedi

Hadi bakalım güzel sonuçlar gelsin inşallahh 🌸
Kizlar selamm insallah hepinize bir umut olur cumartesiden beri yaptigim butun testler negatif be ya silik cikti ama sanirim hamileyimm🌸🥺🥺 insallah herkesin kalbine gore olur bende asla bulanti bas donmesi regl belirtisi disinda bisey olmadi ovulasyon testi alip bu ay pik gorunce 3 gunu degerlendirdik 🥰

Eklentiler

• IMG_5097.webp
    IMG_5097.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 66
9 canım bugün erken test ya çıkar belki diye yaptım da tamam o zaman hiç modumu düşürmeyeyim ben moralim yerine geldi yine ☺️

hahah valla haklısın🙈 ilkinde 10. Gün öğrenmiştim 57 beta ile aslında o beni biraz hadi yapayım varsa çıkar diye düşündürdü de tabi her gebelik bir bile olmaz

9 canım bugün erken test ya çıkar belki diye yaptım da tamam o zaman hiç modumu düşürmeyeyim ben moralim yerine geldi yine ☺️

hahah valla haklısın🙈 ilkinde 10. Gün öğrenmiştim 57 beta ile aslında o beni biraz hadi yapayım varsa çıkar diye düşündürdü de tabi her gebelik bir bile olmaz
Merhabalar kan testi ile mi öğrendiniz 10.gününde

Kizlar selamm insallah hepinize bir umut olur cumartesiden beri yaptigim butun testler negatif be ya silik cikti ama sanirim hamileyimm🌸🥺🥺 insallah herkesin kalbine gore olur bende asla bulanti bas donmesi regl belirtisi disinda bisey olmadi ovulasyon testi alip bu ay pik gorunce 3 gunu degerlendirdik 🥰
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza mesajları okudum ama sizin yumurtlamadan kaç gün sonra test verdiniz gecikmeyi mi beklediniz acaba ? Belirtilerinizi daha ayrıntılı yazabilir misiniz

Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza mesajları okudum ama sizin yumurtlamadan kaç gün sonra test verdiniz gecikmeyi mi beklediniz acaba ? Belirtilerinizi daha ayrıntılı yazabilir misiniz
Canim benim regl tarihim 20-21 eyluldu dongum ortalama 28 gun ayrica 6-7 eylulde pik gordum ovulasyon da ve 6-7-8 degerlendirdik😊 gecen ay da kendim hesaplamistim yumurtlamami ama regl tarihleri hormonel ve ya strese bagli degistigi icin yumurtlama da degisiyordur diye bu ay testle devam ettim

Çok sevindim canımmmmm benimde pozitif çıktı kan testimi çok şükür hepimiz için güzel bir süreç olsun 🌸🌸💕

Ay canım çok sevindim ya sağlıklı bi şekilde büyüsün inşallah 😍🙏🏻🙏🏻 ama demiştik vardı bekliyordum ☺️☺️

Canim benim regl tarihim 20-21 eyluldu dongum ortalama 28 gun ayrica 6-7 eylulde pik gordum ovulasyon da ve 6-7-8 degerlendirdik😊 gecen ay da kendim hesaplamistim yumurtlamami ama regl tarihleri hormonel ve ya strese bagli degistigi icin yumurtlama da degisiyordur diye bu ay testle devam ettim
Ayyyyy cok güzel ins benimde ciakr yarin vericem bende

Kızlar merhaba benim reglime 1 gün var sabah gebelik testi negatif çıktı erken gebelik testi labo. Ama felaket kasık ve bel ağrısı var bacağıma iniyor kaç gündür bugün daha yoğun. Şimdi ovu testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı gebelik ihtimali var mıdır acaba

Merhabalar kan testi ile mi öğrendiniz 10.gününde
Evet canım o zaman öyleydi Laboquick de çok silik çizgi görmüştüm hemen kana gitmiştim öyle netleşmişti. O yüzden 10. Güne karşı bi sempatim var zaten 😅 ama genelde 12. Günü beklemek gerekiyor aslında en sağlıklı olan o yani bakma

Kızlar merhaba benim reglime 1 gün var sabah gebelik testi negatif çıktı erken gebelik testi labo. Ama felaket kasık ve bel ağrısı var bacağıma iniyor kaç gündür bugün daha yoğun. Şimdi ovu testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı ihtimali var mıdır acaba

Kızlar merhaba benim reglime 1 gün var sabah gebelik testi negatif çıktı erken gebelik testi labo. Ama felaket kasık ve bel ağrısı var bacağıma iniyor kaç gündür bugün daha yoğun. Şimdi ovu testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı gebelik ihtimali var mıdır acaba
Canim benim gec dollenme olmuş olabilir diyor hemsire arkadas beta iki gun icinde hizlica yukselir muhtemelen seninde oyle olmuş olabilir cunku regliden onceki testlerim negatifti hep

Back
X