• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Devlete mi gidiyorsun ozelemi bende yumurta takibi için bana yardımcı olacak doktor arıyorum devlette benim bazı dönemler catlamiyormus.bunun.icinde.catlama.igneso.veriliyormus.ama.ben aşılama yaptircaktim ama ilk böyle denemek istiyorum ama nasıl devlette bulabilirim bilgin varmı cevaplaraan.cok.sevinirim.
Merhabalar ben şans eseri Pendik devlet hastanesinde Rukiye hocaya denk geldim ilk ay yumurta takibiyle yumurtam olmadığını anladık Pcos var iki taraftada çok yüksek. Sonraki ay bir yumurtam olmuş sadece hafta hafta takip yaptık ben o adada Ovülasyon testi de yaptım testteki pil ve silik günleri değerlendirdik hatta 3 gün ara verdik hoca vermemeniz lazım dedi 3. Haftada yumurtamın çatladığını öğrendim sonrası bekleme süreciydi çatlamadan 11 gün sonra da test yaptım çizgi çok koyu değildi ana belirgindi yani bana iğne takviye falan vermedi 1 yıl dolmadan vermiyorlar bizim daha 2. Ayımızdı çünkü. 3 yıldır evliyiz hep korunduk. Anlayacağınız sadece takip yaptı ben inositol içeren folik asit de kullandım bi de kilo verdim 1 ayda 5.5-6 kilo verdim hala da yememe içmeme dikkat ediyorum bizde değerler yükseliyor mu diye kan bermeye geldik inşallah süreç güzel ilerler banada dua edin sizinde Allah yardımcınız olsun stres çok etkiliyor. Ovülasyon testi de mutlaka alın derim ben.

Aramızda döngülerinde uzama veya kısalma gibi bir durum yaşayan var mı?Yıllardır fix 29-30 gün olan döngülerim 34-36 güne çıktı son 3 aydir.Döngülerin uzaması bir sey ifade ediyor mu?Bu konuda bilgisi olan var mı?

Bat 15 Eylülken , 13 Eylül'de pozitif gördüm 15 Eylül'de tekrar gebelik testi yaptim pozitifti kan verdim 25 çıktı sonra regl oldum ona rağmen iki gün ara ile 35 ve 39 çıktı Dr takibe aldı 29 çıktı bugün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum canım
Sonucun ne oldu cnm

Merhabalar.Bugünlerde çok yoğunum.2 gün önce test yapmistim laboquik negatif çıkmıştı.Dün bat ti.Regl olmadım.Bugun de olmadım.2 gün önce negatif olunca regl olmayı bekliyorum.Elimde test yok almadım da boşuna yapmayayım diye.Son aylarda döngülerimde gecikme ya da erken olma durumları oluyor zaten.
Naptn canm oldunmu regl yada test yaptnmı sonuç nedır

IMG_1390.webp
Kızlar selam bu ay 13-16 değerlendirdik 25 Eylül de kan testi verdim 2.30 çıktı gecesi bu testi yaptığımda böyle bir çizgi daha gördüm 👀 2 Ekim bat sizce kanı erken mı vermişim bide dpoyu ertesi günden mi hesaplıyorsunuz Ekim herkese uğurlu gelmiş hepinizi tebrik ederim umarım bana da uğurlu gelir 💖💖

Merhabalar ben şans eseri Pendik devlet hastanesinde Rukiye hocaya denk geldim ilk ay yumurta takibiyle yumurtam olmadığını anladık Pcos var iki taraftada çok yüksek. Sonraki ay bir yumurtam olmuş sadece hafta hafta takip yaptık ben o adada Ovülasyon testi de yaptım testteki pil ve silik günleri değerlendirdik hatta 3 gün ara verdik hoca vermemeniz lazım dedi 3. Haftada yumurtamın çatladığını öğrendim sonrası bekleme süreciydi çatlamadan 11 gün sonra da test yaptım çizgi çok koyu değildi ana belirgindi yani bana iğne takviye falan vermedi 1 yıl dolmadan vermiyorlar bizim daha 2. Ayımızdı çünkü. 3 yıldır evliyiz hep korunduk. Anlayacağınız sadece takip yaptı ben inositol içeren folik asit de kullandım bi de kilo verdim 1 ayda 5.5-6 kilo verdim hala da yememe içmeme dikkat ediyorum bizde değerler yükseliyor mu diye kan bermeye geldik inşallah süreç güzel ilerler banada dua edin sizinde Allah yardımcınız olsun stres çok etkiliyor. Ovülasyon testi de mutlaka alın derim ben.
Ben en son geçen yıl kimyasal geçirdim yani bir sene oldu

Kızlar testim prodoctor alltaki sabah ilk idrar diğeri ikinci idrar bu kadar fark olması normal mi yoksa testler mi bozuk 3 gündür prodoctor yapıyorum 2 gün hep gölgeliydi dün hafif belli olmaya başlamıştır bugün de böyle çıktı korkuyorum heveslenmeye
IMG_5506.webp

Kızlar testim prodoctor alltaki sabah ilk idrar diğeri ikinci idrar bu kadar fark olması normal mi yoksa testler mi bozuk 3 gündür prodoctor yapıyorum 2 gün hep gölgeliydi dün hafif belli olmaya başlamıştır bugün de böyle çıktı korkuyorum heveslenmeye
Eki Görüntüle 3649939
Ben bugün dpo 8 deyim merakımdan yaptım kuruma çizgisi dahi çıkmadı

Eğer ki rahim içinde bir gebelik varsa rahim kalınlığının 15 mmden fazla olması bekleniyormuş yani regl ile atılmış olarak dedi yani bu seferki periyota özel
Bişi sormak istiyorum suan rahim kalınlığım 14.5 mm fakat adetime 5 güm var erken test yaptım negatif çıktı pazartesi beta vericem klomen kullanıcaz dedi doktor olmazsa basına gelen varmı hiç rahim kalınlığı olup hamile kalan ??

Kızlar selam ben de normalde bugün olmam gerekiyordu ama olmadım ama herhangi bir gebelik belirtim de yok açıkçası. Ama yumurtlamadan sonra 16. Gün regl olmuşum ovülasyon yaptığım günlerde.Demem o ki luteal fazımız değişkenlik gösterir bilgisi olan var mı

Aramızda döngülerinde uzama veya kısalma gibi bir durum yaşayan var mı?Yıllardır fix 29-30 gün olan döngülerim 34-36 güne çıktı son 3 aydir.Döngülerin uzaması bir sey ifade ediyor mu?Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bu konuda bilgisi olan var mı hanımlar?

Back
X