- 12 Ağustos 2025
- 405
- 130
- 18
Sabrına hayranım ne güzel bekliyorsun vallahi bende hemen merakdan bugünü bile zor bekledimYok yapmadim cnm regline varmis bekle o zmn daha erken benm ilk gecikme suan bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabrına hayranım ne güzel bekliyorsun vallahi bende hemen merakdan bugünü bile zor bekledimYok yapmadim cnm regline varmis bekle o zmn daha erken benm ilk gecikme suan bekliyorum
Ahhahah geçen ay kimyasal yaşadığım için bu ay çok sakin davranıyorumSabrına hayranım ne güzel bekliyorsun vallahi bende hemen merakdan bugünü bile zor bekledim![]()
En güzeli inşallah güzel haberler aliriz senden merakla bekliyorumAhhahah geçen ay kimyasal yaşadığım için bu ay çok sakin davranıyorum
İnsallah cnm sende pozitif gorursen beni etiketleEn güzeli inşallah güzel haberler aliriz senden merakla bekliyorum
İnşallah hayırlı sonucu alırsan mutlaka haber ederimİnsallah cnm sende pozitif gorursen beni etiketle
İnsallah cnm inanki herkese dua ediyorum Allah bu yollarda eğlendirmesin tez zamanda kavuştursunİnşallah hayırlı sonucu alırsan mutlaka haber ederim![]()
selam benim bat 15 ekimdi. 10ve 13 ekimde test yaptım negatifti. Dün akşam 7 de yaptım pozitif çıktıYa benimde bat 17 ekim ,laboquick ile 15 ekimde baktım negatif çıktı ,sizce erken mi
9. gün çok erken ama boşuna kendini üzme. Bat 15 ekim. ben 10 ve 13 ekimde test yaptım negatifti. Dün bat günü yaptım pozitifi gördümBugün 9. Gün yaptım ama maalesef yine sonuç yoook . Gerçi kaset testle yapıyorum ama kaset test varsa da adet günü ancak gösterir herhalde
Sende kimyasal olmuş olabilirsin bana bir kere olducanim evet regl oldum maalesef, cok hafif lekelenmem oldu once bir kerelik sonra 2 gun kesildi sonra kahvernegi akintim oldu yine kesildi ertesi gun aksamina kadar sonra tekrar hafif basladi 3. gunun aksaminda cogaldi bugun kanamam basladi ama kanama demeye bin şahit ister afedersin boyle kopkoyu kahvernegi camur gibi
Ben dün pembe geldi sarımsı kahverengi akıntıyla dedim tutuyor herhalde bugün regl ağrım 3 saattir var daha demin bir akıntı hissettim tuvalete gittim kahverengi koyu bayağı akmış. Adet öncesi böyle birşey olmuyor da kimyasalım bende galiba 3. Gün gecikmem bugün. Sanırım hamilelikte de bu kadar uzun ve yoğun ağrı olmaz. Regl lerim çok sancılıdır çünkü onun gibi ve kesintisiz ağrım varkesinlikle yapilmamali 3 gun gecikmem olmasina ragmen yapmadim test gercekten psikolojik olarak cok yoruyor tavsiye etmiyorum en az 4 5 gun gecikmeni bekle derim
Ay inşallah ya benimde bat 19ekim...9. gün çok erken ama boşuna kendini üzme. Bat 15 ekim. ben 10 ve 13 ekimde test yaptım negatifti. Dün bat günü yaptım pozitifi gördüm
kan vermedim çünkü korkuyorum kimyasal yaşadığımda da böyleydi. Pazartesi doktora gidixemAy inşallah ya benimde bat 19ekim...
14 Ekim ve 16 Ekim test yaptım negatif inşallah benimde bat günü pozitif olur siz öyle deyince geri umutlandim..peki kan verdinmi değerin kaç çıktı cnm
Ya belli baya hangi test markası ile yaptın avox ile yap o silik bile vermiyor vallahi ben iki aydır kullandım ondan çıkarsa onda bilki varkan vermedim çünkü korkuyorum kimyasal yaşadığımda da böyleydi. Pazartesi doktora gidixem![]()
umarim vardir insallah guzel sonuclar alirsin 20 dpoya kadar bekle canimYapmayacağım canım dpo 16 dayım ben de şu an
kimyasal bu sekilde mi oluyor bilgim yok ama kasik agrisindan mahfoldum hala ayni koyulukta ve buyuk parçalıSende kimyasal olmuş olabilirsin bana bir kere oldu
yani ya hava degisiminden kaynakli boyle olduk yada kimyasal gecirdik, doktor bana adetin 1 2 veya 3. gunu gel demisti ama gidemiyorum malesef, nasipte ne varsa o oluyor hayırlısıBen dün pembe geldi sarımsı kahverengi akıntıyla dedim tutuyor herhalde bugün regl ağrım 3 saattir var daha demin bir akıntı hissettim tuvalete gittim kahverengi koyu bayağı akmış. Adet öncesi böyle birşey olmuyor da kimyasalım bende galiba 3. Gün gecikmem bugün. Sanırım hamilelikte de bu kadar uzun ve yoğun ağrı olmaz. Regl lerim çok sancılıdır çünkü onun gibi ve kesintisiz ağrım vartutturamadık yine sanırım.
Awoxla yapmis cnm jsjsj sormustum benYa belli baya hangi test markası ile yaptın avox ile yap o silik bile vermiyor vallahi ben iki aydır kullandım ondan çıkarsa onda bilki var
O zaman vardir mahsallah cnm8
Awoxla yapmis cnm jsjsj sormustum ben