• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Bugün 9. Gün yaptım ama maalesef yine sonuç yoook . Gerçi kaset testle yapıyorum ama kaset test varsa da adet günü ancak gösterir herhalde

Ya benimde bat 17 ekim ,laboquick ile 15 ekimde baktım negatif çıktı ,sizce erken mi
Benim 13 ekimde böyle cikti 14 ekimde kan verdim 24 cikti beta iki gündür testlerle takip ediyorum artışı ama hep silik çıkıyo sanki betam düzenli artmiyo gibi sen erken gebelik testi mi yaptin kaset mi

Eklentiler

• 1000099640.webp
    1000099640.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 6
Kesinlikle beklemek lazım bizde dayanamayıp yapıyoruz ben bat 3 gün var yaptım şimdi moralim bozuldu negatif 😥
Bende olursa da testle takip edeceğim doktora 8 haftalıkken gideceğim . Kürtaj olduğundaki gebelikte keseyi gördük bebeği kalp atışını bekledim derken defalarca doktora gittim

Canım ben de cuma günü yaşadım lekelenme İki gün sürdü kesildi. Yarın bat tarihim ben de yapmaya korkuyorum, yapmayacağım o yüzden regl gelsin daha az üzülürüm testte negatif görmektense diye düşünüyorum
kesinlikle yapilmamali 3 gun gecikmem olmasina ragmen yapmadim test gercekten psikolojik olarak cok yoruyor tavsiye etmiyorum en az 4 5 gun gecikmeni bekle derim

Ben ilk iki hamileliğimide 3 gün kala öğrenmişdim o yüzden varsa çıkar dedim ama negatif o yüzden ümitim kırıldı yapacak birşey yok hayırlısı böyleymiş nasip ne zamansa artik

Back
X