- 14 Eylül 2025
- 503
- 77
- 13
Aynı bendede öyle oldu bence göstermez ovulasyon testi ya o lh algılıyor yaniİnşallah hamileyizdirovulasyon testi pik çıkıyormuş hamileysen felan diyorlar onu da yaptım ikinci çizgiyi zor görüyorum
sadece c var
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı bendede öyle oldu bence göstermez ovulasyon testi ya o lh algılıyor yaniİnşallah hamileyizdirovulasyon testi pik çıkıyormuş hamileysen felan diyorlar onu da yaptım ikinci çizgiyi zor görüyorum
sadece c var
![]()
Bilmiyorum canım bazıları onunla öğreniyor o yüzden merak edip yaptım da. Neyse moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah iki üç güne temmuz annelerine geçeriz bizdeAynı bendede öyle oldu bence göstermez ovulasyon testi ya o lh algılıyor yani
Reglim normalde 28 i ama geçen ay 4 gün gecikti 30 yaptı uygulama 30 una kadar beklesem diyorum ne diyosun bugün dpo 11Bilmiyorum canım bazıları onunla öğreniyor o yüzden merak edip yaptım da. Neyse moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah iki üç güne temmuz annelerine geçeriz bizde![]()
Stres de geciktiriyor bence bekleyebileceksen bekle canım en azından dpo 14 e kadarReglim normalde 28 i ama geçen ay 4 gün gecikti 30 yaptı uygulama 30 una kadar beklesem diyorum ne diyosun bugün dpo 11
5 gün var zaten 30 u o güne dpo 16 oluyorStres de geciktiriyor bence bekleyebileceksen bekle canım en azından dpo 14 e kadar
Bazen yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmıyor o yüzden Lh düşük kalıyor laboquik markada Lh ı 9 üzerini algılıyor yazıyor. Veya adet bitimi ya da adet başlangıcına yakın ovülasyon olmuş olabilirsin. Takvimde ki gibi illa 10-17. Günler arası olmamıştır. Bu ay Lh ın değeri güzel yumurtalar 18mm görmüşMerhaba dün ovulasyon testi yaptım. Dün ve bugün testlerim arasında koyuluk farkı vardı. Sadece merak ettiğim şu 3 ay test yaptım hiçbir zaman net koyuluk görmedim sebebi ne olabilir sizce ?
Hayırlısı olsun canım. Ben de 7 haftalık hamileyimKızlar beta hcg 106 çıktı![]()
Arkadaşımın beta HCG si 20di şimdi kızı 8 aylıkKızlar 23 ekimde adet günü ünde hcg 26.3 çıktı 25 ekimde 52,6 çıktı daha önce 2 düşük 1 kimyasal geçirdim bu şekilde düşük değerle öğrenip sağlıklı ilerleyen var mı . Ya da sizce normal mi bu değerler desteğinize ihtiyacım var
Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kalp atışını duymak nasip plsun canımHayırlısı olsun canım. Ben de 7 haftalık hamileyimCuma günü kalp duymaya gideceğim dualarınızı bekliyorum
Amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahHayırlı olsun, inşallah sağlıkla kalp atışını duymak nasip plsun canım![]()
Sabah ilk idrar ile yaptıysanız onan çıkmıştır. Yarın sabah tekrar deneyin. Erkenden kan vermeyin bence. Ben de mart ayında kimyasal ile birlik yaşadım insan çok üzülüyor.Kızlar adet günüm 28 i sabah test yaptım çok belirti vardı kaç gündür sabah silik çizgi gördüm ama öğleden sonra yaptığımda yoktu kan versem mi ya
İçime su serptin canım çok teşekkür ederim . O da ader günü mü öğrenmiştiArkadaşımın beta HCG si 20di şimdi kızı 8 aylık![]()
Teşekkür ederim biraz içim rahatladı herkes pik gördüm en koyu halini gördüm yazınca tedirgin oldum. Belki ben yanlış saatlarde yapıyorum testi tam koyuluk o yüzden yakalayamıyorumBazen yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmıyor o yüzden Lh düşük kalıyor laboquik markada Lh ı 9 üzerini algılıyor yazıyor. Veya adet bitimi ya da adet başlangıcına yakın ovülasyon olmuş olabilirsin. Takvimde ki gibi illa 10-17. Günler arası olmamıştır. Bu ay Lh ın değeri güzel yumurtalar 18mm görmüş