• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Bilmiyorum canım bazıları onunla öğreniyor o yüzden merak edip yaptım da. Neyse moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah iki üç güne temmuz annelerine geçeriz bizde🙏🏻✨
Reglim normalde 28 i ama geçen ay 4 gün gecikti 30 yaptı uygulama 30 una kadar beklesem diyorum ne diyosun bugün dpo 11

Kızlar 23 ekimde adet günü ünde hcg 26.3 çıktı 25 ekimde 52,6 çıktı daha önce 2 düşük 1 kimyasal geçirdim bu şekilde düşük değerle öğrenip sağlıklı ilerleyen var mı . Ya da sizce normal mi bu değerler desteğinize ihtiyacım var

Merhaba dün ovulasyon testi yaptım. Dün ve bugün testlerim arasında koyuluk farkı vardı. Sadece merak ettiğim şu 3 ay test yaptım hiçbir zaman net koyuluk görmedim sebebi ne olabilir sizce ?
Bazen yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmıyor o yüzden Lh düşük kalıyor laboquik markada Lh ı 9 üzerini algılıyor yazıyor. Veya adet bitimi ya da adet başlangıcına yakın ovülasyon olmuş olabilirsin. Takvimde ki gibi illa 10-17. Günler arası olmamıştır. Bu ay Lh ın değeri güzel yumurtalar 18mm görmüş

Kızlar 23 ekimde adet günü ünde hcg 26.3 çıktı 25 ekimde 52,6 çıktı daha önce 2 düşük 1 kimyasal geçirdim bu şekilde düşük değerle öğrenip sağlıklı ilerleyen var mı . Ya da sizce normal mi bu değerler desteğinize ihtiyacım var
Arkadaşımın beta HCG si 20di şimdi kızı 8 aylık😍

Kızlar adet günüm 28 i sabah test yaptım çok belirti vardı kaç gündür sabah silik çizgi gördüm ama öğleden sonra yaptığımda yoktu kan versem mi ya

Eklentiler

• IMG_6188.webp
    IMG_6188.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 6
Kızlar adet günüm 28 i sabah test yaptım çok belirti vardı kaç gündür sabah silik çizgi gördüm ama öğleden sonra yaptığımda yoktu kan versem mi ya
Sabah ilk idrar ile yaptıysanız onan çıkmıştır. Yarın sabah tekrar deneyin. Erkenden kan vermeyin bence. Ben de mart ayında kimyasal ile birlik yaşadım insan çok üzülüyor.

Bazen yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmıyor o yüzden Lh düşük kalıyor laboquik markada Lh ı 9 üzerini algılıyor yazıyor. Veya adet bitimi ya da adet başlangıcına yakın ovülasyon olmuş olabilirsin. Takvimde ki gibi illa 10-17. Günler arası olmamıştır. Bu ay Lh ın değeri güzel yumurtalar 18mm görmüş
Teşekkür ederim biraz içim rahatladı herkes pik gördüm en koyu halini gördüm yazınca tedirgin oldum. Belki ben yanlış saatlarde yapıyorum testi tam koyuluk o yüzden yakalayamıyorum 🤷🏼‍♀️

Back
X