BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Az önce aynısı başımıza geldi artımed vardı eczanede iki tane aldık kız arkadaşım için silik çıktı ben yaptım negatif çıktı emin olamadık test verdik değer 5 çıktı yani olabilirde olmayabilirde
Bu sabah bir tane daha yaptım yine çıktı çok çok hafif koyulaşmış geceye göre bakalım kan vermek istemiyorum hemen koyulaşmaya bakacağım çünkü bu teste hiç güvenmiyorum.5 olan değeri algıladıysa gerçekten helal olsun ama 🙏🏻🙏🏻

Melisa ne kadardir deniyorsun bilmiyorum fakat bu belirtileri yaşayıp güzel haber alanlar da var regle çeviren de eğer yapabiliyorsan düşünmemeye çalış varsa nasıl olsa günü geldiğinde çıkacak de kendi kendine çünkü kendimden biliyorum 4 yildir yaşamadığım berlitim kalmadı hatta olmasını istediğim her belirtiyi vucudum bana yaşatiyordu sağ olsun benim de 2 gün kaldı 😂 senin de zaten çok az kalmış inşallah vardır belirtilerin çok pozitif ve bize de haber ver lütfen🙏
Maalesef benim negatif yarın da adet olurum zaten çünkü adet belirtilerin başladı bu ay da olmadı önümüzdeki aylara inşallah

Back
X