• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Kızlar eşim ürolojiye gitmişti testesteron testi yapmışlar çok düşük değerler 1000li sayılarda olması gerekirken 16,62 çıkmış. Bügün tekrar gidecekte bunu yükseltmenin bir yolu var mı doğal yolla eşim şeker tansiyon hastası 🥲

Kızlar bugün sol kasığımda ağrı olduğu için ovulasuon testi yaptım da yumurtlama günüm bugün sanırım değil mi

Eklentiler

• IMG_2671.webp
    IMG_2671.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 26
ay kızlar herkese selamlar, bat 14-15 ekim. Pcos var döngüm 35-40 gün arası. Temmuzda kimyasal gebelik geçirdim, bu ay ovülasyon denedim 28i pik gibi düşünüyorum inşallah güzel haberler alırız 🌸
Merhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım ☀️☀️🍀

Eklentiler

• IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 18
Hanımlar ben geçtiğimiz aylarda instagramda adım adım gebelik sayfasında erkek bebek planlaması aldım fakat gebelik oluşmadı ,çünkü ovulasyon kitinde pik sonrası silikleşince değerlendirme önerdi tabi 3 gün cinsel perhiz ve tek ilişki
Bu şekilde gebe kalabilen var mı çünkü yumurta 24 saat canlı kalır ,takvimdede olasılık düşük yazıyodu

Kızlar bugün sol kasığımda ağrı olduğu için ovulasuon testi yaptım da yumurtlama günüm bugün sanırım değil mi
bana pik gibi geldi bugün ve sonraki günleri değerlendirin çatlamayı gördüğünüz günü de değerlendirin, hayırlısı olsun 🌸

Hanımlar ben geçtiğimiz aylarda instagramda adım adım gebelik sayfasında erkek bebek planlaması aldım fakat gebelik oluşmadı ,çünkü ovulasyon kitinde pik sonrası silikleşince değerlendirme önerdi tabi 3 gün cinsel perhiz ve tek ilişki
Bu şekilde gebe kalabilen var mı çünkü yumurta 24 saat canlı kalır ,takvimdede olasılık düşük yazıyodu
bana hiç mantıklı gelmedi canım bu olay, pik ve sonraki gün ilişki olmalı sperm canlı kalıyor amaa yumurta çok kısa süreli. Belki hemen yakalayanlar varsa kalmıştır

bana hiç mantıklı gelmedi canım bu olay, pik ve sonraki gün ilişki olmalı sperm canlı kalıyor amaa yumurta çok kısa süreli. Belki hemen yakalayanlar varsa kalmıştır
Sayfaya bakarsanız başarı oranı yüksek ,bu ayda deneyeceğim hem ovulasyon kiti hem yumurtlama akıntısıyla, 1 kızım var bakalım üstüme düşeni yaparım ,cenabı Allah neyi nasip ederse baş göz üstüne

Sayfaya bakarsanız başarı oranı yüksek ,bu ayda deneyeceğim hem ovulasyon kiti hem yumurtlama akıntısıyla, 1 kızım var bakalım üstüme düşeni yaparım ,cenabı Allah neyi nasip ederse baş göz üstüne
İnşallah nasipse sizi bulur hepimiz güzel haberler alalım inşallah 🙏

Back
X