• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Selam kizlar bnmde eylulde kimyasal oldu ucuncu ayimdi nasipse ekimde saglikli olur ve tutunur diyorum 15 ekim bat hayirlisi olsun hakkimizda insallah

30 ekim bat görünüyor benim uygulamada bu ay 4 geciktim ve şuan reglim ovulasyon takibi yapacak olanlar beraber bakalımmı çok bi bilgim yok ilk defa yapacağım evraa4 evraa4 canım sen nerelerdesin

evraa4 evraa4 ovulasyona ne zaman başlıyorsun
aşkım ben yarın başlıyorum yarın regl dahil 10. günüm oluyor döngüde 2 döngü erken başladım şimdi ortalama zamanı biliyorum o yüzden yarın balşayacağım muhtemelen önümüzdeki hafta içinde pik'i görürrüm sen ne zaman başlıyorsun üzülme bebiş ya bu ay yine umutluyuz :)

30 ekim bat görünüyor benim uygulamada bu ay 4 geciktim ve şuan reglim ovulasyon takibi yapacak olanlar beraber bakalımmı çok bi bilgim yok ilk defa yapacağım evraa4 evraa4 canım sen nerelerdesin
ay geldim kızlar ya :DD: giremedim biraz yarın başlıyoruzzzzzzz <3<3<3 hazırsanız bu ay bomba gibi hamileyiz inşallah

Selam kizlar bnmde eylulde kimyasal oldu ucuncu ayimdi nasipse ekimde saglikli olur ve tutunur diyorum 15 ekim bat hayirlisi olsun hakkimizda insallah
inşallah canım :/ bu ay hepimiz birbirimize umut aşılıyoruzz bu başlıktan gebe çıkalım inşallah

vücudu dinlemeye başladığınız an hop kitleniyor resmen ve erteliyor. maalesef stres en büyük etken eğer herhangi birşey yoksa.

aşkım ben yarın başlıyorum yarın regl dahil 10. günüm oluyor döngüde 2 döngü erken başladım şimdi ortalama zamanı biliyorum o yüzden yarın balşayacağım muhtemelen önümüzdeki hafta içinde pik'i görürrüm sen ne zaman başlıyorsun üzülme bebiş ya bu ay yine umutluyuz :)
Yani 5-6 gün regl sürse biteli senin 4 gün olmuş ben daha dün regl oldum kız

ay ben resmen geçen ay şizofrendim yani resmen kendimi hamile zannediyordum
kesinlikle bende de olmuştu 5 gün geciktim test yaptım silik ama belirgin. ana aha dedim hamileyim sen yalancı teste denk gel:) kan testi verdim negatif. 5 gün gecikme resmen belirti aramamdan oldu.

kesinlikle bende de olmuştu 5 gün geciktim test yaptım silik ama belirgin. ana aha dedim hamileyim sen yalancı teste denk gel:) kan testi verdim negatif. 5 gün gecikme resmen belirti aramamdan oldu.
ayyy ben yalancıya bile denk gelmedim yani bakışlarımla testi delip geçiyorum çizgi görcem diye renkleriyle mi oynamadım neler yaptım yalandan çizgi görüyorum falan adetim 2 gün önce geldi sonra :D onu da yerleşme kanaması zannettim ilk gün ahahahsd sonra bi baktım geliyor yani bu yerleşme falan değil

ahahshdh kız evde her türlüsünü stokladım benim ilk gebeliğim olacak inşallah meraklıyız
ya evet de yinede daha çok stres yapıyor. ben ilk gebeliğimde ne güzel bilinçsizdim regli gecikti mevsım değişikliğidir dedim 5 günü geçince test yaptım. şimdi tecrübeli olmama rağmen acaba yapsam mı oluyorsun :):):)

inşallah sağlık sıhhatle güzel haberlere;)

ya evet de yinede daha çok stres yapıyor. ben ilk gebeliğimde ne güzel bilinçsizdim regli gecikti mevsım değişikliğidir dedim 5 günü geçince test yaptım. şimdi tecrübeli olmama rağmen acaba yapsam mı oluyorsun :):):)

inşallah sağlık sıhhatle güzel haberlere;)
yaaa öyle olsun ne güzel olurdu stressiz ama bu ay söz verdim kendime hiç stres yapmayacağım testte yapmayacağım gecikmeyi görmeden sonra bütün gün bunu düşünüyorum regl olana kadar :oops:

Back
X