• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

IMG_9A3AEE56-CD90-49AF-B8DA-FB8CBF13EBAB.webp

Kızlar testime bi bakabilir misiniz bat 17 ekim meraktan sabredemeyip test yaptım bişey çıkmasınıda beklemiyordum ama ilk 2 dkda böyle çıktı var mı sizce birşey yoksa test mi bozuk acaba

Merhaba konuya alakasız girdiğim için çok özür dilerim ama daha önce böyle bir şey gören oldu mu gece 3 ve sabah 8 testlerim bu şekilde neredeyse t harfinin altında çıktı bu ne demek
IMG_8472.webp

Eklentiler

• IMG_8474.webp
    IMG_8474.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 28
Eki Görüntüle 3655653
Kızlar testime bi bakabilir misiniz bat 17 ekim meraktan sabredemeyip test yaptım bişey çıkmasınıda beklemiyordum ama ilk 2 dkda böyle çıktı var mı sizce birşey yoksa test mi bozuk acaba
Merhaba evet var bence ben görüyorum hayırlı olsun😍 herhangi bir belirtiniz var mıydı bide yymurtlama ne zaman oldu

Merhaba evet var bence ben görüyorum hayırlı olsun😍 herhangi bir belirtiniz var mıydı bide yymurtlama ne zaman oldu
Ovulasyon testinde 2 ekimde pik gördüm 1 ekimdeki randevumdada 24 mm yumurtam olduğunu söylemiçti doktor. Kasıklarımda hafif kramp oldu bir de normalde pek sivilcem olmaz adet döneminde olur sadece 1-2 gündür aşırı sivilcelendim. Onun dışında bir belirtim yok. Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰 inşallah vardır. çokta umutlanmak istemiyorum sonrası hayal kırıklığı oluyor

Ovulasyon testinde 2 ekimde pik gördüm 1 ekimdeki randevumdada 24 mm yumurtam olduğunu söylemiçti doktor. Kasıklarımda hafif kramp oldu bir de normalde pek sivilcem olmaz adet döneminde olur sadece 1-2 gündür aşırı sivilcelendim. Onun dışında bir belirtim yok. Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰 inşallah vardır. çokta umutlanmak istemiyorum sonrası hayal kırıklığı oluyor
Çok erken yapmışsın testi canım. Yarın sabah tekrar yap testi bakalım aynı mı çıkıcak yine 🤍

Kesin var bence kan ver canımmm

Tabiki öyle, bi oğlum olmuş olsaydı bi de kızım olsun derdim .tabiki hayırla ve sağlıkla
Şu an 1 kızım var rabbimin emaneti,Allah onu bağışlasın. Bir de oğlum olsun isterim sonuçta 2 çocuk planladık ne olursa olsun cinsiyeti

Softec marka evet çok erken yaptım zaten çıkmaz diyerek ama böyle de çıkınca şaşırdım anlayamadım bakalım işteyim eve gidince tekrar yapacağım
hiç duymadım yine de daha güvenilir markalarla deneyin üzülmemeniz adına 🙏 bat'a daha çok var çok erken

Merhabalar bende yerimi alayım son adet baslangıcı 3 ekimdi bat 30unda gözüküyor. Bu topic hepimize şans getirsin✨🌸

Bende Ekim için çabalıyorum ovulasyon testi yapıyorum bat 15 Ekim ama daha pik görmedim bakalm inofolic yumurta geliştirici kullanıyorum pcos var bende ve yumurtaliklarim gelişmiyor küçük dedi doktor haftaya randevum var amh yüksek bende bklm umutla denemeye devam
Amh değeriniz kaç acaba ?

sabah test yaptım bat'a 4 gün var. negatif çıktı. bu ay elendim sanırım.

Back
X