• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Eki Görüntüle 3655653
Kızlar testime bi bakabilir misiniz bat 17 ekim meraktan sabredemeyip test yaptım bişey çıkmasınıda beklemiyordum ama ilk 2 dkda böyle çıktı var mı sizce birşey yoksa test mi bozuk acaba
Hevesini kırmak istemem ama 2 ay önce bende yalancı pozitif çıkardı bu test senin testten daha çok bariz belliydi direk çıkmıştı kan verdim hayal kırıklığına uğradım umarım sende doğru çıkmıştır 🙏🥰

Hevesini kırmak istemem ama 2 ay önce bende yalancı pozitif çıkardı bu test senin testten daha çok bariz belliydi direk çıkmıştı kan verdim hayal kırıklığına uğradım umarım sende doğru çıkmıştır 🙏🥰
Bende Yalancı pozitif diye düşünüyorum iki farklı markanın testini yaptım bu sabah negatif 🥲 Daha çok erken zaten test için umudumu kaybetmiyorum yine de 🥲

Kızlar teste bakarmısınız biraz gölgelik var awox markası

Eklentiler

• IMG_9297.webp
    IMG_9297.webp
    94,7 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_9293.webp
    IMG_9293.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_9292.webp
    IMG_9292.webp
    23 KB · Görüntüleme: 59
Benimde bat 30 Ekim lh 2 güne pik olacak muhtemelen ama dişimde çok sıkıntı var bugün dis hekimine gidecegim herhangi bir sıkıntı oluşturur mu kızlar antibiyotik falan

Daha önce awoxdan cok kullandım kuruma bile yapmadı böyle hörünce bi heycanlanmadım değil içimde birşey var bir umut tüp bebek öncesi son cıkış sanki 🥹 inşallah vardır dileyen herkese versin rabnim içlerinde banada 🤲🏻🌸
Evet avox geçen ay bende denedim kuruma çizgisi bile çıkmıyor inşallah vardır canım bat kaç gün var

Merhaba dvit 50 olmalı,folat en az 15 olmalı,b12 500 ve üstü, tiroit 2.5 ve altı olmalı.kesin bilgi güvenebilirsiniz 🙃mesleğimi yazmak istemiyorum, geçmiş olsun, yazdığım değerler gebeliğe hazırlık için ideal değerlerdir
Demir değeri de çok önemli mi?

Back
X