- 28 Mayıs 2025
- 1.086
- 233
- 38
- 25
- Konu Sahibi Blackgirll35
-
Sen ne zmndir deniyorsun ilk gebeligin mi olucak18 eylül bat bakalım inşallah
Buldum kızKızlar agustos ayinda da olmadi ya insallah eylulde olucak 1 eylul yumurtlama gosteriyor insallah bu ay olucak bizimde ya iki aydir deniyoruz bu ay olucak ya insallah gene ovulasyonla takip ediyorum bu ay da takip edicem reglim duzene giricek gibi uc aydir ilkkez bu ay gunumde oldum ben şokAllahim bize de nasip etsin insss benim gibi olan var mi baska
Ahahhha asagilara dusmustur ondanBuldum kız
Yakin bat tarihlerimiz valla bende iki gun denedim sogan kurunu hayit tohumu aldim onu kullanicam bi sure bakalim ins ise yararSoğan kürü dene dediler bana 2 arkadaşımda o ay kalmış ama onda pcos vardı sizce denesek mi bu ay
Aynen valla benim da bat 18 eylül gösteriyor ama günüm şaşmazsaAhahhha asagilara dusmustur ondandaha eylul gelmeden actik ya ondan
Benmde 15 i gosteriyor 1 yumurtlama allahim ya insallah olsun daha beklemiyelim ya ilk evlendiginde korunma olmadan daha kolay hamile kaliniyor var ya sonraki aylarda vucut korunmali iliskiye aliskin oldugu icin olmasi zor oluyo bazen cogu ilk ayda tutturuyo nasil yaAynen valla benim da bat 18 eylül gösteriyor ama günüm şaşmazsa
ilk bebegim olucak canım 2 aydır deniyoruzSen ne zmndir deniyorsun ilk gebeligin mi olucak
Bizim yumurtalar mı zayıf geliyor noluyorBenmde 15 i gosteriyor 1 yumurtlama allahim ya insallah olsun daha beklemiyelim ya ilk evlendiginde korunma olmadan daha kolay hamile kaliniyor var ya sonraki aylarda vucut korunmali iliskiye aliskin oldugu icin olmasi zor oluyo bazen cogu ilk ayda tutturuyo nasil ya
Beninde ayni cnm ya iki ay oldu daha tutturamadıkilk bebegim olucak canım 2 aydır deniyoruz
Ne bilim ya anlamadim ki aslinda iyi olmasa yumurtlama olmaz yani boyu fln iyi ama sperm begendiremedikBizim yumurtalar mı zayıf geliyor noluyor
Eşlerimizi sperm testine gönderelim bu ayNe bilim ya anlamadim ki aslinda iyi olmasa yumurtlama olmaz yani boyu fln iyi ama sperm begendiremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?