- 12 Aralık 2012
- 126
- 48
- 298
- Konu Sahibi Blackgirll35
-
hayırlısıyla inşallah bu ay herkes hamiş olacakSelamlar herkese. Bende burdayım. Benimde bat 13 Eylül. Bu ay aşılama deneyeceğiz inşAllah. Eşim spermiyogram verdi. Bende pazartesi rahim filmi çekileceğim. 1,5 yıldır normal yollarla deniyoruz olmadı. Bu ay aşılama ile devam edeceğiz. Herkese hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar versin Rabbim kolaylıkla.
18 eylül görünüyor benimde geldim bakalim18 eylül bat bakalım inşallah
Ahahahha nedenbİnşallah canım aslında başımıza dert alıyoruz gibi ama hadi neyse
Ay cnm insallah olur ya haber ver bize deeBende haziranda miyom ameliyatı oldum bu ay 2 ayımı doldurdum ve ilk denememiz oldu inşallah tutar 15’inde yumurtlama 16’sında çatlama gördüm yumurtlamanın 2 gün öncesinden başladık toplam 5 gün değerlendirdik inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız kızlar bat 31 ağustos
Hosgeldin cnm valla bende ovulasyon testi almistim simdi geldi nasipse kullanicam bakalkm18 eylül görünüyor benimde geldim bakalim
Ay cnm insallah ya keskeee valla eylulden umutluyumKızlar selam, iş yoğunluğundan anca gelebildim buraya. Hayırlara vesile olsun hepimize bu başlık <3
Oyle ama dusunsene senden bir parca sana bi arkadas yani ne bilim herseyin zorlugu varBebiş sesi uykusuz geceler
Benım de bat 4 Eylül bende burda yerımı alayımKızlar agustos ayinda da olmadi ya insallah eylulde olucak 1 eylul yumurtlama gosteriyor insallah bu ay olucak bizimde ya iki aydir deniyoruz bu ay olucak ya insallah gene ovulasyonla takip ediyorum bu ay da takip edicem reglim duzene giricek gibi uc aydir ilkkez bu ay gunumde oldum ben şokAllahim bize de nasip etsin insss benim gibi olan var mi baska
Aynen öyle canım şaka yapıyorum ama korkuyor insan sorumluluğu çok zor ben bide yalnızım ailemden uzağım çok korkuyorumOyle ama dusunsene senden bir parca sana bi arkadas yani ne bilim herseyin zorlugu var
benimde 3 eylul.gosteriyor 1 3 4 5 şeklinde degerlendirebilirsinKızlar benim 3 eylül yumurtlama gösteriyor takvim. İki aydır ovülastesti tam takvimin gösterdiği gün pik çıkıyor. Bu ay hangi günleri değerledirmeliyim ? 1 3 yeterli olurmu sizce
Nöbet usulu çalışıyor eşim bu kadar günümüz olsa keşkebenimde 3 eylul.gosteriyor 1 3 4 5 şeklinde degerlendirebilirsin
yumurtlama gunu ve catlama gününü boş gecme yani 3 4 ü diğerler gunleri gun asiri da degerlendirebilirsinNöbet usulu çalışıyor eşim bu kadar günümüz olsa keşke
Amin canım hep birlikte güzel haberler alalım inşallahKızlar selam, iş yoğunluğundan anca gelebildim buraya. Hayırlara vesile olsun hepimize bu başlık <3
Geldim canım şurada durayım bakalım.Regl olsun bitsin.Ovulasyon testi ile takip edeceğim insallah bu ay.Zeyna03 canım burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?