• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15 EYLÜL olanlar gelin birlikte bekliyelimm🥹

Bizde geçen ay öyle yaptık bu ay kullandım ben ama takvimle aynı hemen hemen kasık ağrımdan anlıyorum ben canım sende başla bu ay mutlaka netleşsin ne zaman yumurtlama oluyor🥰
Bu ay muhtemelen takvimin gösterdiğinden önce yumurtlama oldu benim.Takvimin yumurtlama gösterdiği 1 günü ve sonrasında 2 günü değerlendirdik.Buyuk ihtimal geç kaldık biz.

Bu ay muhtemelen takvimin gösterdiğinden önce yumurtlama oldu benim.Takvimin yumurtlama gösterdiği 1 günü ve sonrasında 2 günü değerlendirdik.Buyuk ihtimal geç kaldık biz.
Benim de 3 gün önce pik oldu takvim hesabına göre çatlama 1 gün önce oldu takvimdekinden doğru değil sanırım tam olarak

7 aydır canım ılk defa geçen ay ovulasyon testı kullandım . Çok degerlendırememıstım .bu ay günümü artık bıldıgım ıcın ıncesını , gününü ve catlama gununu degerlendırebıldım artık beklemedeyım
İnsallah olur cnm benim adetler korunmayi biraktiktan sonra bozuldu duzeni ondan aliyorum bende uc aydir ilk defa gunumde oldum

Back
X