• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15 EYLÜL olanlar gelin birlikte bekliyelimm🥹

Selam kızlar benim de Bat 6 Eylül. Döngüm genelde 30 gün. Hiç şaşmadı bugüne kadar. Geçen ay denemeye başladım, ilk ay olmadı. Bu ay da olmazsa ovulasyon testi alacağım.
Sizce 14,19,21,23 Ağustos ilişki için ideal midir? Uygulamaya ve yapay zekaya göre yumurtlama dönemi 18-22 arası görünüyor.
Herkes için Eylül ayı yeni başlangıçlara vesile olur umarım:)

Selam kızlar benim de Bat 6 Eylül. Döngüm genelde 30 gün. Hiç şaşmadı bugüne kadar. Geçen ay denemeye başladım, ilk ay olmadı. Bu ay da olmazsa ovulasyon testi alacağım.
Sizce 14,19,21,23 Ağustos ilişki için ideal midir? Uygulamaya ve yapay zekaya göre yumurtlama dönemi 18-22 arası görünüyor.
Ovülasyon testi yaptın mı hiç

Cnm uygulamalar hep dogru zamani gostermiyor ne yazikki sende benim gibi 28 gunde bir dongun demekki

Kızlar regl olan var mı benim günüm yarın negatifi görmeme rağmen bi umut var içimde burdaki pozitif haberleri okudukça seviniyorum kendimide öyle sanıyorum kafayı mı yedim ne😂 burdam dönmez heralde 😖

Kızlar regl olan var mı benim günüm yarın negatifi görmeme rağmen bi umut var içimde burdaki pozitif haberleri okudukça seviniyorum kendimide öyle sanıyorum kafayı mı yedim ne😂 burdam dönmez heralde 😖
Haha bende öyle test yaptım silik çıktı gözüm mü öyle görüyor artık diyorum paylaştım bakalım görenler olacak mı ben harici 😂
Benim bat yarın canım bu arada

Back
X