- 4 Mayıs 2025
- 192
- 47
- 13
- 29
- Konu Sahibi birmucizeoldu
-
Artımed pek güvenilir değil, ama diğer testte bu şekilde çıktıysa tebriklerBenimde bat 15 Eylül'de 12 eylülde sabah artımed ile test yaptım saniyeler icerisinde silik çizgi çıktı(mavi olan) 10 Eylül'de gün içinde artı med ile negatif çıkmıştı. 13 Eylül sabahı predictor early ile test yaptım onda da 3 dakika içinde böyle silik çıktı. Yarın kan vermeye gideceğim elimde test kalmadı dün alamadım da Eki Görüntüle 3644177
evet sonradan buraya bakınca artımed güvenilir değil dediklerini gördüm. O yüzden predictor'u aldım onda da silik çizgi çıktıArtımed pek güvenilir değil, ama diğer testte bu şekilde çıktıysa tebriklerinşallah hamişsinizdir
Hakkımızda hayırlısı olsunevet sonradan buraya bakınca artımed güvenilir değil dediklerini gördüm. O yüzden predictor'u aldım onda da silik çizgi çıktıinşallah bakalım kasık batmalarımda var normalde olmaz o yüzden bir umut diyorum yarın belli olacak herşey dndllsdk
kanı ne zaman vereceksin?Benimde bat 15 Eylül dün predictor early yaptım silik çıktı iki gün öncesinde kahverengi lekelenmem olmuştu hayırlısı olsun bizim için kizlar
Yarın yine test yapicam çift çıkarsa sağlık ocağına gidecegimkanı ne zaman vereceksin?
Her testin hassasiyeti farklıdır, gebelik var büyük ihtimalle hassasiyetten dolayı bu şekildeAwox marka yine ilk idrar değil yine silik çizgi var , predictor 10 HCG tespit ediyordu bu 25 o yüzden mi acaba yoksa artış olmuyor mu
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi benim içinde dua edin olur muBeta hcg 150 çıkmışhamileyim
Çok teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi benim içinde dua edin olur mu
Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallahBeta hcg 150 çıkmışhamileyim
Aminn çok teşekkür ediyorumTebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah
Benim bat bugündü yarın tekrarlayacağım olmadığım sürece sizde öyle yapınBugün adet olmam lazımdı olmadım hala kaset test yaptım ne negatif sizce bi daha yapmalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?