Bat 19/20 Mayıs olanlar beraber bekleyelim miiiii???

Hahahahaha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.111
165
38
25
Biliyorum daha çok var ama sohbet edelim yumurtlama dönemim 3/4/5 Mayıs ya sizin

Benimde o tarihler yarından itibaren ovulasyon testine başlıcam bakalım
Ben ovulasyon takip yapmadım yapmayı da düşünüyorum bu ay normal birliktelik yasıycam akışına bırakacağım 3. Denemem olcak zaten eşimde bi süre şehir dışında olcak o yüzden benim biraz zor gibi bu ay ama allahtan ümit kesilmez 3/4/5/ gösteriyor yumurtlama eşim 6 sında gidiyor son kez 6 sında değerlendirebilirim

Benim de yumurtlama gunu bugun yada yarin adet bitiminden beri kati beyaz akinti geliyor

Benim de yumurtlama gunu bugun yada yarin adet bitiminden beri kati beyaz akinti geliyor
Benim sanırım dün dü ama dün değerlendiremedim eşimden dolayı nasip artık öncesi ve sonrası yapabildik umarım dollenir bat 19 Mayıs

Ben mart ayında Klomen ve Ovitrelle kullandım, yumurtam çok güzel büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı maalesef
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım ama bu sefer yumurtam büyümedi
Mayıs ayındaki reglimde Femara’ya başlayacağım
19- 20 Mayıs’ta adet bekliyorum

Merhaba benim 28 Mayıs bugün ovulasyon dönemim başladı gözüküyor ayıptır söylemesi bu akşamı değerlendirdim ovulasyon testi kullanmak yerine adet günüme kadar 2 günde bir gün aşırı yani ilişki yaşayamayı düşünüyorum çünkü ilk hamile kaldığımda o şekilde kalmıştım düşük oldu ama olsun sonrasında hiç 2 günde bir yapamadık denk düşmedi felan bu ay deneyeceğim inşallah birlikte bekleyelim görelim

Benim üçüncü denemem İlkay sadece yumurtlama günlerini değerlendirdim ve takip yapmıyorum yani akıntıma göre yaptım geçen ay sık ilişki yaşadım peşpeşe ama bu ay öyle yapmadım bu ay iki günde bir ilişki yaptım beklemedeyim

Bende geçen ay kontrol için doktora gittiğimde her şeyin normal olduğunu 1 gün ilişki bir gün boş geçecek şekilde değerlendirin vaktide geldiyse hamile kalabilirsin demişti. Bende bu ay öyle denedim bakalım nasıl olucak

Merhabalar benim 18 mayis adetim.bakalim ama bu ay umudum yok yumurtlama gunlerinde cik degerlendiremedim adetime 10 gun kaldi bakalim

Benim sanırım dün dü ama dün değerlendiremedim eşimden dolayı nasip artık öncesi ve sonrası yapabildik umarım dollenir bat 19 Mayıs
Benim.sanki bu ay olmadi yumrtlama oyle hissewtim her ay olan akinti bu ay hic gelmedi sadecw qdet bitiminde 1 2 gun beyaz geldi agri sizi hic olmadi hep olurdu gogus agrisi kasik agrisi bu ay sifir akinti ve agri sizi ilginc geldi

Merhabalar benim 18 mayis adetim.bakalim ama bu ay umudum yok yumurtlama gunlerinde cik degerlendiremedim adetime 10 gun kaldi bakalim
Ay o kadar aynıyız ki bu ay umarım tutar pek umudum yok bende değerlendiremedim eşim şehir dışına çıktı gitmeden önceki gece değerlendirdim o da tutar inşallah özel mesaj atayım takipte kalalım

Ne zaman test yapalım hepimiz aynı gün yapalım çünkü bat neredeyse aynı buda bize eğlence olur sonucu hepimiz aynı gün öğreniriz
Ben 13/14 gibi düşünüyorum ama erkende olabilir cıkmaya bilir

Ben 1 hafta kala yapmayi düşünüyorum testi gecen ay siparis etmistim lobuick bakalim ama umudum yok sanki

Ben merakima yaptim bir seyler cikti gubi geldi bana mi oyle geldi bilmiyirum daja 10 gun var cunku

Eklentiler

• 1000150791.webp
    24 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000150790.webp
    6 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000150789.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000150785.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000150788.webp
    40 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…