Normal şartlarda çıkması lazim ama su gec döllenme olayi var ya belki ne bileyim öyle olmuştur diye düşündüm yoksa hemen üzülmeYazarim tabi canim ama ustunden 15 gun gecmis oluyo cikmasi gerekmez mi varsa
Insallah hamilesindir kuzum sen bizden oncesin haberlerini bekliyoruz
Cok sevindim canim hadi insallah adet gunu mu yaptin testiKızlar test yaptım dayanamadım sanırım hamileyim
Hayır canım bugünle beraber 2gün geçti bende direk yaptımCok sevindim canim hadi insallah adet gunu mu yaptin testi
Wuwwwwwwwwww cooookk sewindim cok cok cok cok cok sevindim Allahim sonunu getirsin insallahKızlar test yaptım dayanamadım sanırım hamileyim
Yumurtlama yani ovulasyon testini yumurtlama bittikten sonra hic deneme maksatli yaptığın oldu mu canim?aklima takilan ruyanin etkisinde kaldim yaptim cok az siliklesmis ikinci cizgiyi gördüm acaba yenimi bitti yumurtlamam ben 4gündür huc yapmadim iliski olmadiKizlar ben bu ay kirmizilari görcem sanirim bel be kasiklarim cok agriyo
Yok canim yapmadimYumurtlama yani ovulasyon testini yumurtlama bittikten sonra hic deneme maksatli yaptığın oldu mu canim?aklima takilan ruyanin etkisinde kaldim yaptim cok az siliklesmis ikinci cizgiyi gördüm acaba yenimi bitti yumurtlamam ben 4gündür huc yapmadim iliski olmadi
Sıradıkini alalım kızlarWuwwwwwwwwww cooookk sewindim cok cok cok cok cok sevindim Allahim sonunu getirsin insallahilk müjdeli haberi senden aldık hadi bakalım ikincisi gelsin
Kizlar insallah bu ay hepimiz hamis oluruzSıradıkini alalım kızlar
Atsana testin fotosunu cnm?? Hayırlısı olsunn. Ne zamandır bekliyorsun belirtilerin nelerr??Kızlar test yaptım dayanamadım sanırım hamileyim
Olur bana uyarKızlar adet günlerimiz yakın ya hep beraber test yapalım aynıu günn olmazmı?? :) bı gün kararlastıralımm.
Senın kaçtı cnm adet tarihinn??Olur bana uyar
Normalde 5 mayis ama bu ay yumurtlama biraz erken oldu o yuzden adetimde erken olabilirSenın kaçtı cnm adet tarihinn??
Insallah kuzumKizlar insallah bu ay hepimiz hamis oluruz
Bana uyar neden olmasin ya ayin 28 inde yapariz yada 1 Mayis işçi bayramindaKızlar adet günlerimiz yakın ya hep beraber test yapalım aynıu günn olmazmı?? :) bı gün kararlastıralımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?