Canım 19 mayıs derken bıde hafta sonu gırdı araya yarın reglım bıtmıs olcak paztesıye reglım bıtmıs olr malesfreglin bitmesini bekleme canim. tahliller reglin 3veya 4. gunu isteniyo.
16.günde yumurtlama olmus gibi görünüyorEski grubuma geri döndüm. Az biraz soru sorayım dedim. Ovulasyon testime baksanıza ben bu ay yumurtlamadım mı ya? Peki 2 gün niye ağrıdan öldüm.
Eeee ne olcak yani ne yapılacak mis simdi?Kızlar benim de pıhtılaşma sonucum çıktı. 2 gende mutasyon var yani pıhtılaşma problemim varmış. Ondan tutunamıyormuş sanırım bebişlerim
Canim bende pek anlamamEski grubuma geri döndüm. Az biraz soru sorayım dedim. Ovulasyon testime baksanıza ben bu ay yumurtlamadım mı ya? Peki 2 gün niye ağrıdan öldüm.
Kromozom sonuçlarını da alınca doktor görecek. Genetik uzmanının dediğine göre ilaç ve iğne kullanmam lazımmış. Günde 3 defa karından iğne vuruluyormuşEeee ne olcak yani ne yapılacak mis simdi?
Allah yardimcin olsun kuzum insallah hersey istedigin gibi olurKromozom sonuçlarını da alınca doktor görecek. Genetik uzmanının dediğine göre ilaç ve iğne kullanmam lazımmış. Günde 3 defa karından iğne vuruluyormuş
su an ben vuruluyorum canim. her gun karindqn igne.enox 4000Kromozom sonuçlarını da alınca doktor görecek. Genetik uzmanının dediğine göre ilaç ve iğne kullanmam lazımmış. Günde 3 defa karından iğne vuruluyormuş
Nasıl yani anlamadımKızlar benim de pıhtılaşma sonucum çıktı. 2 gende mutasyon var yani pıhtılaşma problemim varmış. Ondan tutunamıyormuş sanırım bebişlerim
Geçmiş olsun devlettemi yaptırdın testlerini?özeldeyse fiyatı nedir acaba?? Bem devlette yaptırdım 2 gene bakmışlar neymiş o düşüğe sebep oluyormuş. Ama cogu kişinin o genlerinde pıhtılaşma yoj zaten benımde pıhtılaşma cıkmaması normalKromozom sonuçlarını da alınca doktor görecek. Genetik uzmanının dediğine göre ilaç ve iğne kullanmam lazımmış. Günde 3 defa karından iğne vuruluyormuş
bizim ozel hastane bakmadi canim. bir labaratuarla anlasmislardi. ona yonlendirmislerdi. ben doktoru degistirdim sonra. doktorum tip fakultesine yonlendirdi. istedigi tahlilleri kagida yazdu. arkadaslari da varmis. hemen girisim yapildi tahliller alindiydi. labaratuarlar biraz pahali 1 bucuk 2 civari demislerdi.Geçmiş olsun devlettemi yaptırdın testlerini?özeldeyse fiyatı nedir acaba?? Bem devlette yaptırdım 2 gene bakmışlar neymiş o düşüğe sebep oluyormuş. Ama cogu kişinin o genlerinde pıhtılaşma yoj zaten benımde pıhtılaşma cıkmaması normal
Benim sonuçlar şöyle canımsu an ben vuruluyorum canim. her gun karindqn igne.enox 4000
Sağol canım benim. Devlette yaptırdım canım ama özelde 800 civarıymışGeçmiş olsun devlettemi yaptırdın testlerini?özeldeyse fiyatı nedir acaba?? Bem devlette yaptırdım 2 gene bakmışlar neymiş o düşüğe sebep oluyormuş. Ama cogu kişinin o genlerinde pıhtılaşma yoj zaten benımde pıhtılaşma cıkmaması normal
Anladm cnm :)bizim ozel hastane bakmadi canim. bir labaratuarla anlasmislardi. ona yonlendirmislerdi. ben doktoru degistirdim sonra. doktorum tip fakultesine yonlendirdi. istedigi tahlilleri kagida yazdu. arkadaslari da varmis. hemen girisim yapildi tahliller alindiydi. labaratuarlar biraz pahali 1 bucuk 2 civari demislerdi.
Niye sadece ikisine bakmışlar ki. Sadece trombofili bakmışlar. Benimkinde cvd tetkiki yazıyor.Eki Görüntüle 1998582 resmen baştan atmışlar
VAllah bende anlamadım ki. Doktorun acıklaması suNiye sadece ikisine bakmışlar ki. Sadece trombofili bakmışlar. Benimkinde cvd tetkiki yazıyor.
Sağlık Bakanlığına şikayet dilekçesi yazabilirsin canm yeteri kadar ilgilenmiyorsa doktor umursamaz halde ise sonucta sen yönlendirmesi gerekVAllah bende anlamadım ki. Doktorun acıklaması su
. Ben sordum cunkü neden sadece 2 gen diye. Bu 2 gen düşüğe sebep oluyor dedi.başkalarının testine baktım xaten cogunun bu 2 geni normal ki. Millet deliyi aramayla buluyor bende arabayla yrmin ederim. Hiç karsıma halden anlayan doktor cıkmıyor. 3 düşük yaşamışım manevi olarak cokmuşum zaten birde dalga grçer gibi 2 gene bakmışlar. Hey Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?