Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Eski grubuma geri döndüm. Az biraz soru sorayım dedim. Ovulasyon testime baksanıza ben bu ay yumurtlamadım mı ya? Peki 2 gün niye ağrıdan öldüm.

Eklentiler

• 20 Mayıs.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar benim de pıhtılaşma sonucum çıktı. 2 gende mutasyon var yani pıhtılaşma problemim varmış. Ondan tutunamıyormuş sanırım bebişlerim

Kromozom sonuçlarını da alınca doktor görecek. Genetik uzmanının dediğine göre ilaç ve iğne kullanmam lazımmış. Günde 3 defa karından iğne vuruluyormuş
Geçmiş olsun devlettemi yaptırdın testlerini?özeldeyse fiyatı nedir acaba?? Bem devlette yaptırdım 2 gene bakmışlar neymiş o düşüğe sebep oluyormuş. Ama cogu kişinin o genlerinde pıhtılaşma yoj zaten benımde pıhtılaşma cıkmaması normal

bizim ozel hastane bakmadi canim. bir labaratuarla anlasmislardi. ona yonlendirmislerdi. ben doktoru degistirdim sonra. doktorum tip fakultesine yonlendirdi. istedigi tahlilleri kagida yazdu. arkadaslari da varmis. hemen girisim yapildi tahliller alindiydi. labaratuarlar biraz pahali 1 bucuk 2 civari demislerdi.

su an ben vuruluyorum canim. her gun karindqn igne.enox 4000
Benim sonuçlar şöyle canım

B fibrinojen 455 ga....... heterozigot mutasyon

Pai 1 4g-5g......... 4g-5g

Mthfr a1298c .........homozigot mutasyon

Ace....... I/I

Apo E (e2,e3,e4)......... E3/E3

Seninkiler nasıl?

Sağol canım benim. Devlette yaptırdım canım ama özelde 800 civarıymış

Son düzenleme:
Anladm cnm :)

Niye sadece ikisine bakmışlar ki. Sadece trombofili bakmışlar. Benimkinde cvd tetkiki yazıyor.
VAllah bende anlamadım ki. Doktorun acıklaması su
. Ben sordum cunkü neden sadece 2 gen diye. Bu 2 gen düşüğe sebep oluyor dedi.başkalarının testine baktım xaten cogunun bu 2 geni normal ki. Millet deliyi aramayla buluyor bende arabayla yrmin ederim. Hiç karsıma halden anlayan doktor cıkmıyor. 3 düşük yaşamışım manevi olarak cokmuşum zaten birde dalga grçer gibi 2 gene bakmışlar. Hey Allah'ım

Sağlık Bakanlığına şikayet dilekçesi yazabilirsin canm yeteri kadar ilgilenmiyorsa doktor umursamaz halde ise sonucta sen yönlendirmesi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…