- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Allahcnm Rabb'imin izniyle 15 haftalık❣ sende varmı birşeyler :)
AMİNN cnm❣ Allah razı olsun❣Rabb'im sanada nasip etsin tez vakitte inşAllah sağlıklı ve hayırlı bebekler.AMİNN❣Allahsağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canım yok canım bende hiçbirşey yok beklemedeyim bakalım zamanı var demek ki ...
Aminn inşallah canım Allah razı olsunAMİNN cnm❣ Allah razı olsun❣Rabb'im sanada nasip etsin tez vakitte inşAllah sağlıklı ve hayırlı bebekler.AMİNN❣
yok cnm daha belli degil :)sağlıklı olsunda bana ikiside lazım ❣ :)Aminn inşallah canım Allah razı olsuncinsiyet belli oldu mı annesi kuzunun
Haklısın kuzum önce sağlıkyok cnm daha belli degil :)sağlıklı olsunda bana ikiside lazım ❣ :)
Bugün kontrolum vardı büyümüş :) görmesem orda olduğuna inanamam.çok şükür lekelerde yok 2 3 gündür.biraz rahatladım :)Canım merhaba nasılsın bebiş nasık
Bu arada bana sordun di mi :) bildirim o şekilde geldi deCanım merhaba nasılsın bebiş nasık
Evet sana sordum canım iyi olmanıza sevindim bizdede bi sıkıntı yok cuma günü kontrolümüz varBu arada bana sordun di mi :) bildirim o şekilde geldi de
Zaman geçmiyo kontrolü düşününce heyecandan:) Sorunsuz gecmesine sevindim.Cuma günü güzel haberini bekliyorum o zaman :)Evet sana sordum canım iyi olmanıza sevindim bizdede bi sıkıntı yok cuma günü kontrolümüz var
Şuan kendime güşüyorum sen zaten hamile idin eger benm ilki kimyasal olmasayfı aynıydık ama suan ben 6. HaftadayımCnm gözün aydin rabbim saglikli bir sekilde kucağına almayı nasip etsin ins.
Olsun cnm saglikli olsunda hamilelik ilerler nasıl olsa. Tekrar gözün aydın.Şuan kendime güşüyorum sen zaten hamile idin eger benm ilki kimyasal olmasayfı aynıydık ama suan ben 6. Haftadayım
Olsun cnm saglikli olsunda hamilelik ilerler nasıl olsa. Tekrar gözün aydın.[/QUO
Teşşekkür ederim canım inşallah sağlıkla ilerler kanda pıhtılasmadan şüphelendi doktor iğne basladı testlwrim yapıldı şüphelerinde haklıymıs şimdi ipne kullanıyorum sağlıkla doğsunda yavrum ben hepsine razıyım
Canım naptın gittin mi tekrar kontrole ?Kızlar gördüm minişimi daha cokk kücükmüş biraz ulturasonlainceleyince gördü doktor haftasıyla uyumluymus
Gittim 6+2 olmus kese büyümüş embryo olusmus ama gec döllenme henüz kalp atısı gözükmedi haftaya yine gidicem sen nasılsın hersey yolundamıCanım naptın gittin mi tekrar kontrole ?
Çok şükür sevindim.:) kalpı de pıt pıt atsın inşallahGittim 6+2 olmus kese büyümüş embryo olusmus ama gec döllenme henüz kalp atısı gözükmedi haftaya yine gidicem sen nasılsın hersey yolundamı
Çok şükür sevindim.:) kalpı de pıt pıt atsın inşallahufacık leke geldi benim de 1 hafta aradan sonra iğne vuruldum geçti.galiba ilk 3 4 ayi yatarak geçirmem gerekicek
Insallah inanıyorum sorunların bitecegine bu sefer :) zaman nasil geçer yatarak derken 3 hafta olmuş.kış olduğu için hızlı geçiyo sanırım.güzel haberini bekliyorum :) dikkat edin kendinize :*Canım allah yardımcın olsun sağlıklı olsunda annesi sen bol bol yat dinlen gecer elbet bugünlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?