Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin çok sevindim canımyok canım bende hiçbirşey yok beklemedeyim bakalım zamanı var demek ki ...
AMİNN cnm❣ Allah razı olsun❣Rabb'im sanada nasip etsin tez vakitte inşAllah sağlıklı ve hayırlı bebekler.AMİNN❣

T

Gittim 6+2 olmus kese büyümüş embryo olusmus ama gec döllenme henüz kalp atısı gözükmedi haftaya yine gidicem sen nasılsın hersey yolundamı
Çok şükür sevindim.:) kalpı de pıt pıt atsın inşallahufacık leke geldi benim de 1 hafta aradan sonra iğne vuruldum geçti.galiba ilk 3 4 ayi yatarak geçirmem gerekicek

Canım allah yardımcın olsun sağlıklı olsunda annesi sen bol bol yat dinlen gecer elbet bugünlerde
Çok şükür sevindim.:) kalpı de pıt pıt atsın inşallahufacık leke geldi benim de 1 hafta aradan sonra iğne vuruldum geçti.galiba ilk 3 4 ayi yatarak geçirmem gerekicek

Canım allah yardımcın olsun sağlıklı olsunda annesi sen bol bol yat dinlen gecer elbet bugünlerde
Insallah inanıyorum sorunların bitecegine bu sefer :) zaman nasil geçer yatarak derken 3 hafta olmuş.kış olduğu için hızlı geçiyo sanırım.güzel haberini bekliyorum :) dikkat edin kendinize :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…