Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Selam kızlar bugün doktora gittim vajinal baktı kese gözükmedi 5 haftalık bir bebegin ben burdayım diye bagırması gerekti dedi moralimin icine etti hcg baktı sonuclar yarın cıkıcak ben kafayı yemek üzereyim

Kuzum hiç moralini bozma doktorun dengesizliği daha çok küçük normal 1 hafta daha bekle bakalım hayırlısı

İnşallah aksi bi durum yoktur melekim aynı şeykeri yasamaktan cok korkuyorum ama bi yandanda kimyasal olamaz diyorum cünki bikaç gündür güne kusarak başlıuorum
Bence sıkma canını doktorlar da bi değişik ama kontrolunu de ihmal etme sağlığın için.bana ilkinde kese 5.. haftanin sonunda gorulmedi kan degerimde yuksek diye kesin dış gebelik .ic kanama gecirip ölebilirsin demişti...öyle bişey değilmis.
Sen sakin ol bekle bebisinin kesesi gec gorunen çok kadin var.bu siteyi eminin sende baya incelemissindir.illaki görmüşsündür.bebegini üzme stress iyi gelmez

Kızlar yeni konu açtım burdan sadece biz görüyoruz ordan herkes götür bel ki biri çıkar diye ordan paylaştım yanlış anlamayın

Canım sen ve M melegim44 acaba naptınız diye sormak için buldum burayı sen den güzel haberi gördüm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk tüp bebek denemenizde değilmi hayırlı olsun gözünüz aydın diğer arkadaş naptı acaba

Çok garip duygular içerisindeyim şimdi bebiş tüp bebekmi normalmi oldu

Canım ben de birşey Yok Halen beklemedeyimsenden var mı bir haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…