Kuzum hiç moralini bozma doktorun dengesizliği daha çok küçük normal 1 hafta daha bekle bakalım hayırlısıSelam kızlar bugün doktora gittim vajinal baktı kese gözükmedi 5 haftalık bir bebegin ben burdayım diye bagırması gerekti dedi moralimin icine etti hcg baktı sonuclar yarın cıkıcak ben kafayı yemek üzereyim
İnşallah aksi bi durum yoktur melekim aynı şeykeri yasamaktan cok korkuyorum ama bi yandanda kimyasal olamaz diyorum cünki bikaç gündür güne kusarak başlıuorumKuzum hiç moralini bozma doktorun dengesizliği daha çok küçük normal 1 hafta daha bekle bakalım hayırlısı
Bence sıkma canını doktorlar da bi değişik ama kontrolunu de ihmal etme sağlığın için.bana ilkinde kese 5.. haftanin sonunda gorulmedi kan degerimde yuksek diye kesin dış gebelik .ic kanama gecirip ölebilirsin demişti...öyle bişey değilmis.İnşallah aksi bi durum yoktur melekim aynı şeykeri yasamaktan cok korkuyorum ama bi yandanda kimyasal olamaz diyorum cünki bikaç gündür güne kusarak başlıuorum
Benim içim çok rahat canım sen sıkma canını mena sali doğru söylüyorİnşallah aksi bi durum yoktur melekim aynı şeykeri yasamaktan cok korkuyorum ama bi yandanda kimyasal olamaz diyorum cünki bikaç gündür güne kusarak başlıuorum
Güzel haberlerle gel yarın inşallahKızçeler sonucum cıkmıs netten baktım 2167 olmusyarın başka bir doktora gidicem bu degerle gözükmeliydi
Gözün aydın canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gelKızçeler sonucum cıkmıs netten baktım 2167 olmusyarın başka bir doktora gidicem bu degerle gözükmeliydi
Alla alla emin misin bak bakimNe konusu kız ben görmedim
Çok mutlu oldum canımKızlar gördüm minişimi daha cokk kücükmüş biraz ulturasonlainceleyince gördü doktor haftasıyla uyumluymus
Çok sevindiiiiiiimKızlar gördüm minişimi daha cokk kücükmüş biraz ulturasonlainceleyince gördü doktor haftasıyla uyumluymus
Canım sen ve M melegim44 acaba naptınız diye sormak için buldum burayı sen den güzel haberi gördüm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk tüp bebek denemenizde değilmiKiz benim ilk adet gecikmem oldu ben tup bebekte kullanilan hormon ilaclarindan sandim, sonra en son adet tarihimden beri gogus agrim vardi sismisti arada kasik agrisi oldu ama ben yinede ihtimal vermiyorum sonra adetin ustunden 7 gun gecti idrar testi yaptim cift cizgi kopkoyu ondan sonra kanda baktirdim deger 11931 cikti megerse bizim tup bebek tutmus rabbimin mucizesi negatifti sonuc ama olmus iste
Aaaaa tüp bebek değilmişşşşş süpriz bebişmişşş valla yorumlarınızı okuyordum yeni gördümmmAldim cnm 11831,08 cikti sonucum
Çok garip duygular içerisindeyim şimdi bebiş tüp bebekmi normalmi olduKiz benim ilk adet gecikmem oldu ben tup bebekte kullanilan hormon ilaclarindan sandim, sonra en son adet tarihimden beri gogus agrim vardi sismisti arada kasik agrisi oldu ama ben yinede ihtimal vermiyorum sonra adetin ustunden 7 gun gecti idrar testi yaptim cift cizgi kopkoyu ondan sonra kanda baktirdim deger 11931 cikti megerse bizim tup bebek tutmus rabbimin mucizesi negatifti sonuc ama olmus iste
Canım ben de birşey Yok Halen beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?