- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
Tesekkur ederim cnm darisi basina dediğim gibi benim ya tup bebek tuttu yada tup bebekten sonra kendiliginden oldu benim sag tup kapaliydi bebek sol tarafta doktorum soldan yumurtlamissin dedi ya tup bebek tuttudedi yada o verilen ilaclardan olgunlaşmayan yumurtalar sonradan olgunlaştı dedi. M melegim44 onunla en son 3 hafta once görüştük onda hala bişey yoktu laparoskopi ameliyatı olucaktı en son haberim yok bugün mesaj atarım ona.
Aaaaa tüp bebek değilmişşşşş süpriz bebişmişşş valla yorumlarınızı okuyordum yeni gördümmmrabbim sen ne kadar büyüksün hiç ummadığı anda neler veriyorsun insana çok şükür tekrardan gözünüz aydın
Orası bilinmiyor cnm ama son adet tarihim 29 eylul o dönemde tüp bebek tedavim bitmişti sonuç negatifti. Hatta ben vajinadaki jeli temizlettim adet gordum 29 eylülde meğer o dönem hamileymişimÇok garip duygular içerisindeyim şimdi bebiş tüp bebekmi normalmi oldu
Cnm gözün aydin rabbim saglikli bir sekilde kucağına almayı nasip etsin ins.Kızlar gördüm minişimi daha cokk kücükmüş biraz ulturasonlainceleyince gördü doktor haftasıyla uyumluymus
Şaşırdım valla olsun bebisin senle olsun da gerisi önemli değil :) ben hala hamile kalamadim eşimin değerleri yeni yeni düzeliyor Kasım'da rahim filmi çekildim temiz çıktı Şubat'ta aşılama denicem inşallahTesekkur ederim cnm darisi basina inşallah sen neler yaptin
Sen aklımda çok test yapan bayan olarak kalıyorsun :) yok maalesef eşimin değerleri yeni düzeliyor rahim filmi çekildim geçen ay temiz çok şükür Şubat'ta aşılama denicem inşallahCanım ben de birşey Yok Halen beklemedeyimsenden var mı bir haber
Ah yaptığıma göre hamile de kalsam bariSen aklımda çok test yapan bayan olarak kalıyorsun :) yok maalesef eşimin değerleri yeni düzeliyor rahim filmi çekildim geçen ay temiz çok şükür Şubat'ta aşılama denicem inşallah
Nasip inşallah olur benim kuzenimde ilk cocukdan sonra 5 sene uğraştı olmadı bütün testleri temiz esinde sorun yok kan pirtilasmasi varmış yeni anladiklar bı kızı var onunda ondan sonra 4 tane düşük yaptı şuan 2 aylık hamile olur inşallah senindeAh yaptığıma göre hamile de kalsam barigüldürdün beni
Hala öyle iki güne bı yapiyormusun testAh yaptığıma göre hamile de kalsam barigüldürdün beni
İnşsllah canım hepimiz inşallah gebe kalırızNasip inşallah olur benim kuzenimde ilk cocukdan sonra 5 sene uğraştı olmadı bütün testleri temiz esinde sorun yok kan pirtilasmasi varmış yeni anladiklar bı kızı var onunda ondan sonra 4 tane düşük yaptı şuan 2 aylık hamile olur inşallah seninde
Testim bitti 50 tane istemiştim en son bitti o da daha da almadım çok psikoloji mi bozuyor aklıma geldiğince yapıyordumHala öyle iki güne bı yapiyormusun test
Testim bitti 50 tane istemiştim en son bitti o da daha da almadım çok psikoloji mi bozuyor aklıma geldiğince yapıyordum
Öyle yapıyorum canımiyi yapmışsın biraz mola ver
hadi hayırlısı inş tutar cnm ama en büyük olay ne biliyormusun kafaya takmamak ben kafaya takmayı bırakmıştım artık tüp bebekte tutmayınca oldu işte Allah çok büyük dua et bol bol rabbim çevirmez. Şans senden yana olsun cnm.Şaşırdım valla olsun bebisin senle olsun da gerisi önemli değil :) ben hala hamile kalamadim eşimin değerleri yeni yeni düzeliyor Kasım'da rahim filmi çekildim temiz çıktı Şubat'ta aşılama denicem inşallah
Cok tesekkür ederim en kısa zamanda darısı basınaCnm gözün aydin rabbim saglikli bir sekilde kucağına almayı nasip etsin ins.
evet tanıdım cnm ❣ nasılsınn ❣ evet cnm hamileyim şükürler olsun❣Runkli canım be yaptın aktif olduğunda dönüş yaparsan çok mutlu olurum en son hamile olduğunu okumuştum nasılsın ??? Bu arada Meleğim44 ben
Süper kuzum ne kadarlık oldu miniğimizevet tanıdım cnm ❣ nasılsınn ❣ evet cnm hamileyim şükürler olsun❣
Süper kuzum ne kadarlık oldu miniğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?