- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Kızlar heyecanlı bekleyişler nasıl Şafak sayıyorum artık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat 22 Eylül 2 yıl olacak artık bir kere bile çift çizgiyi göremedik her ay hüsranKızlar heyecanlı bekleyişler nasıl Şafak sayıyorum artık![]()
Ahh kuzum senin 2 yıl mı oldu yABat 22 Eylül 2 yıl olacak artık bir kere bile çift çizgiyi göremedik her ay hüsran![]()
Hemen hemen 2 yıl olacak denemediğim şey kalmadı ne duyduysam yaptım doktora gittim kaç defa bir sorun yok duamız Allah'ımın yanında zamanını bekliyorAhh kuzum senin 2 yıl mı oldu y
Kuzum hiç umudunu kaybetme hiç rabbim ol der olurHemen hemen 2 yıl olacak denemediğim şey kalmadı ne duyduysam yaptım doktora gittim kaç defa bir sorun yok duamız Allah'ımın yanında zamanını bekliyorAllah'ım kimselerin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin çok zor gerçekten her ay aynı şeyi baştan yaşamak
![]()
Seninle benim aynı canım23 eylül bat. Korunmayı 3 gün önce bıraktık. Ya tutarsa diye.![]()
Aynı günBenim de bat 23 eylül heyecanla bekliyorum 2 aydır deniyoruz hadi bakalımmm gelsin hamişleeer![]()
Benim bu ay pek umudum yok. Bir kez değerlendirdik. Eşim hastaydı ben de iş güç pek oralı olamadık. İşin aslı unuttuk.Seninle benim aynı canım![]()
Kullanmadım ama akıntımdan anlıyorum yumurtlama dönemimi.geçen ay üst üste denemiştik bu ay gün aşırı denedik bakalım.Ama kasık ve sırt ağrım var 3 gündür hafif hafif devam ediyor herlde regl geliyorAynı günOvülasyon testi kullandın mı canım
Belirti neler ki?Yok mu belirtisi olan![]()
Kuzum peki birşey sorabilir miyim ilişki sonrası senden de sperm akıyor muKullanmadım ama akıntımdan anlıyorum yumurtlama dönemimi.geçen ay üst üste denemiştik bu ay gün aşırı denedik bakalım.Ama kasık ve sırt ağrım var 3 gündür hafif hafif devam ediyor herlde regl geliyor![]()
Evet canım akıyor ama o akan şeyin içinde sperm yokmuş sadece meni kalıntısıymış.Benden ertesi gün bile geliyor.Sende de oluyor muKuzum peki birşey sorabilir miyim ilişki sonrası senden de sperm akıyor mu
Bilmiyorum hiç gebe kalmadımBelirti neler ki?