Bat 20-21-22-23 eylül

melisagggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
92
31
3
26
Kızlar cok yeniyim,daha yeni deniyoruz bebişş. Bat 20 Eylül aynı tarihte olanlar herhangi bir belirtiniz varmı yada olması gerekir mii? Meme hassasiyetim suan yok ama koltuk altıma ara ara sızı giriyor

Kızlar cok yeniyim,daha yeni deniyoruz bebişş. Bat 20 Eylül aynı tarihte olanlar herhangi bir belirtiniz varmı yada olması gerekir mii? Meme hassasiyetim suan yok ama koltuk altıma ara ara sızı giriyor
Benimde 17 Eylül. Ara sıra adet olacakmışım gibi bir ağrı ve batma oluyor bi kaç gün önce aşırı sırt agrim olmuştu ve akıntı lekelenme yaşıyorum. Uygulamaya gore 17 gün önce regl oldum. 17 eylüle 9 gün var ve bugünde bi kaç gün önce de yumurtlama akintisi gibi bisey yaşadım days doctor yaptım pozitif çıktı bebe time negatif o yüzden bekliyorum

Ayyy darısı basıma insallahh kaçıncı denemeniz?

Merhaba benımde 21 eylül. Ovulasyon testine göre yumurta dün çatladı. Dünden beri göğüs ucu acısı var ve sürekli dik ama bu çatlamanın verdiği bir belirti daha hemen başlamaz olsa bile:))) beklemek cok zor olcak

Benimde 20 eylül sizin kaçıncı denemeniz

Benimde bat 19 Eylül 2 kere korunmasız ilişki yaşadım şuan ara ara mide yanması , mide bulantısı ve ara ara sol kaşığıma hafif kramplar giriyor ve baskı hissediyorum inşallah rabbim hepimizin kalbine göre versin kucağımızı doldurmayı nasip etsin beklemek kadar zor birşey yok insan sürekli varmı yok mu test yapsam mı psikolojisine giriyor 10 gün nasıl geçer bilmiyorum

Geçmiyor vallahiii en uzun 10 gün

Test yapmayınn bir bacımızın yazdıklarını okudum demin bütün hamilelik belirtileri varken kan test yapmıs negatif adete 1-2 gün kala yapmıss yaklasık 19 değerle pozitif umut oldu valla bana bekleyelim

Merhaba benimde 22 ovulasyon ile takip ediyorum ve çok erken yumurtalamam oldu 4 Eylülde pik, 5 Eylülde ise akıntım ve kasik ağrısı vardı 6 Eylülde çatlamış olarak görünüyordu. Bu 3 gün içersinde bayağı yoğun belirtiler vardı ama şu an çok hafif kasık ağrısından başka bir şey yok bakalım inşallah hepimize nasip eder

aynıymış tarihlerimiz hemen hemenn aynı tarihlerde aynı belirtileri yaşadımm insallah bakalımm

Test yapmayınn bir bacımızın yazdıklarını okudum demin bütün hamilelik belirtileri varken kan test yapmıs negatif adete 1-2 gün kala yapmıss yaklasık 19 değerle pozitif umut oldu valla bana bekleyelim
Sabredebildiğim kadar sabretmeye çalışıyorum rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…