- 20 Ağustos 2025
- 84
- 53
- 3
- 24
- Konu Sahibi melisagggg
-
Ben 6 senedir evliyim bi oğlum var 5 yaşında uzun zamandır düşünmedik ilk denememiz ama insan sabırsızlanıyor aslında biz 2. Çoçuğu hiç düşünmedik oğlumun çok istemesi üzerine bi deneyelim dedik bakalım rabbim sağlıkla nasip etsin isteyen herkeseSiz?
siz ne kadadır evlisiniz kaçıncı deneme?
Ayyy rabbim o duyguyu bizede tattırır insallahBen 6 senedir evliyim bi oğlum var 5 yaşında uzun zamandır düşünmedik ilk denememiz ama insan sabırsızlanıyor aslında biz 2. Çoçuğu hiç düşünmedik oğlumun çok istemesi üzerine bi deneyelim dedik bakalım rabbim sağlıkla nasip etsin isteyen herkese
Herhangi bir sorun varmı pekii adetleriniz vs düzenli mii? Benimde 20 eylül batM melisagggg benim de dun yumurtlama oldu 22 eylül bat. Ben de 1 bucuk senedir evliyim. 10 aydir deniyoruz. İnsallah bu ay guzel haberler olacak adaşım
Normalde 10 gün geçiçek biriydim geçen ay tam gününde oldum hatta 1 gün kala oldum düzene girdiğini düşünüyorum çok şükür bu geçikmeler dışında bi sorun yok oda düzene girdiHerhangi bir sorun varmı pekii adetleriniz vs düzenli mii? Benimde 20 eylül bat
Adetlerim 25-26 gun dongude oluyor son zamanlarda. Su an sorunum yok hipertiroidi tedavisi gordum iyilestim bekliyorumHerhangi bir sorun varmı pekii adetleriniz vs düzenli mii? Benimde 20 eylül bat
Amin inşallah az önceki yazıyı bana yazdınız sandım dikkat etmedim kusura bakmaAyyy rabbim o duyguyu bizede tattırır insallah
Ayyy aynıyızz valla hiç bir sorun yok cok şükürr inşallah 10 gun sonra birbirimizi müjdelerizzAdetlerim 25-26 gun dongude oluyor son zamanlarda. Su an sorunum yok hipertiroidi tedavisi gordum iyilestim bekliyorumsizin var mi bi sorun?
Cok dinliyoruz vucudumuzu benimde gündüz bişey yok aksam olunca kasıklarda ağrı baslıyo hafif amaKızlar birden gögüslerimde yanma başladı psikolojik midir yaaa
Yaşlarımız da aynı skfkdkdkAdetlerim 25-26 gun dongude oluyor son zamanlarda. Su an sorunum yok hipertiroidi tedavisi gordum iyilestim bekliyorumsizin var mi bi sorun?
yaşımız da aynı skfkdkckcAyyy aynıyızz valla hiç bir sorun yok cok şükürr inşallah 10 gun sonra birbirimizi müjdelerizz
Ay gercekten mi dhhdhfj valla bekliyorum bakalim umudum yuksekYaşlarımız da aynı skfkdkdk
yaşımız da aynı skfkdkckc
Belirti varmıııAy gercekten mi dhhdhfj valla bekliyorum bakalim umudum yuksek
Valla yumurtlamayi 2 gun gecti henuz bir sey yok senin kac gun gecti belirtin var mi?Belirti varmııı
Ay gercekten mi dhhdhfj valla bekliyorum bakalim umudum yukse
3 gün geçti daha cok yeni ben dayanamayıp demin test yaptım sebebi niyeyse dkfekkdValla yumurtlamayi 2 gun gecti henuz bir sey yok senin kac gun gecti belirtin var mi?
Kiz yumurtlamayi 3 gun gecmis daha dollenme olmamistir xhhdhdhf3 gün geçti daha cok yeni ben dayanamayıp demin test yaptım sebebi niyeyse dkfekkd
Napimm ya cok heyecanlıyım adete 10 gün kaldıı senin kaç gün kaldıı?Kiz yumurtlamayi 3 gun gecmis daha dollenme olmamistir xhhdhdhf
12 gun kaldi benim dhdhhdhf valla ben de heyecanliym habire burda takiliyomNapimm ya cok heyecanlıyım adete 10 gün kaldıı senin kaç gün kaldıı?
Sormayın gece gündüz bakıyorum dün gece de predictor early erken gebelik testi sipariş ettim12 gun kaldi benim dhdhhdhf valla ben de heyecanliym habire burda takiliyom
Dhdhhfjf laboquick de cok iyi tavsiye ederim. Ben bir hafta sonra baslarim test yapmayaSormayın gece gündüz bakıyorum dün gece de predictor early erken gebelik testi sipariş ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?