Bat 20-21-22-23 eylül

Hanımlar merhaba dpo9 iken yaptığım test şuan 11.gündeyim testin markası bebetime 5,10 dakika aralığında çıktı. Güvenilir midir güvenilirse gidip erken gebelik mi alsam

Eklentiler

• IMG_9609.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 59
Elımde yok o yüzden yapmadım alabılırım ama almak istemiyorum negatif görmekten sıkıldıgım ıcın hayırlısı bakalım yarın görücem artık

Regl oldum bugun
Bende gece bir daha yaptım ovu onu da attim buraya bir de leke geliyor açık kahve yeni başladı sancım falan da yok galiba yarına regli olurum belirtisiz olucam reglimi bu ay galiba

Eklentiler

• IMG_20250921_103224.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 38
Bende gece bir daha yaptım ovu onu da attim buraya bir de leke geliyor açık kahve yeni başladı sancım falan da yok galiba yarına regli olurum belirtisiz olucam reglimi bu ay galiba
Umarım sizinkisi yerleşme felandır bende belirtisiz şak diye oldum normalde leke gelir bir gün öncesinden. Bu sabah baktım hiçbir şey yok 1 sat sonra baya akıl hissettim

Umarım ama bütün modum gitti lekeyi görünce şuan tek tesellim sancı Ağrı vs bir şey olmaması
Merhaba sonucunuz ne oldu ovülasyon testi ile takip ettiniz bende yaptım bugün 5 gün kala regl düzenli olurm her ay regl böyle çıktı bende yarın kan vericem pıhtılaşma eğilimim var lh testine güveniyorum ama bu konuda sanırım çapraz oluyormuş bazen

Eklentiler

• IMG_2580.webp
    104,1 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_2552.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_2555.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…