- Konu Sahibi melisagggg
Yok çok şükür. Eşimde sperm sorunu var o yüzden olmadı şimdiye kadar, aşılama yaparız belki Aralık gibiPcos vs varmı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok çok şükür. Eşimde sperm sorunu var o yüzden olmadı şimdiye kadar, aşılama yaparız belki Aralık gibiPcos vs varmı peki
Kendinizi niye böyle şartlıyorsunuz kii yakınlarımdan kiminle konustuysam adet gecikmesinden önce hiç bi belirti yaşamadıklarını söylüyorlarBenimde 6 yumurtlama 7 çatlama ama gebelik olsaydi belirti olurdu ya en azından akıntı olurdu diye düşünüyorum
Kimyasal gecirdigim ay yumurtlamanin ertesi günü belirtilerim başlamisti ta ki regle kadar vücudumu az cok tanıyorum olsaydi anlardım benceKendinizi niye böyle şartlıyorsunuz kii yakınlarımdan kiminle konustuysam adet gecikmesinden önce hiç bi belirti yaşamadıklarını söylüyorlar
Kimyasal olduğunu nasıl anladınız? Ben ilk evlendiğim ay ertesi gün hapı kullandım reglim 1 hafta gecikti normalde asla gecikmez birde havuzdan enfeksiyon kaptım 1 hafta boyunca kanama gibi kahverengi akıntım oldu afedersiniz. Regl gecikmesinden 3 gün sonra ailemin zoruyla erken gebelik testi yaptım negatif aradan 1-2 gün geçti artimed kaset test yaptım saniyesinde pozitif cıktı tabi ki yalancı pozitif 1-2 saat sonra da regl oldum. Bu kimyasal değildir değil mi? Cok kötüydüm ama o dönem kıyafet giydiğimde bile memelerim kopuyordu sanki cok kötüydümKimyasal gecirdigim ay yumurtlamanin ertesi günü belirtilerim başlamisti ta ki regle kadar vücudumu az cok tanıyorum olsaydi anlardım bence
Cok erken ama belirti vermesi için cünkü olsa bile yeni yerleşiyordur. Yumurta çatladıgından beri kabızlık var 6 günde sadece 1 kez cıktım sanırım buda progrestan etkisiymişBenimde 6 yumurtlama 7 çatlama ama gebelik olsaydi belirti olurdu ya en azından akıntı olurdu diye düşünüyorum
Benım kimyasal gebeliğimde adet günü pozitif gördüm 1 hafta pozitif olduktan sonra adet olmuştum yanı adeti 1 hafta geçmişti..Kimyasal olduğunu nasıl anladınız? Ben ilk evlendiğim ay ertesi gün hapı kullandım reglim 1 hafta gecikti normalde asla gecikmez birde havuzdan enfeksiyon kaptım 1 hafta boyunca kanama gibi kahverengi akıntım oldu afedersiniz. Regl gecikmesinden 3 gün sonra ailemin zoruyla erken gebelik testi yaptım negatif aradan 1-2 gün geçti artimed kaset test yaptım saniyesinde pozitif cıktı tabi ki yalancı pozitif 1-2 saat sonra da regl oldum. Bu kimyasal değildir değil mi? Cok kötüydüm ama o dönem kıyafet giydiğimde bile memelerim kopuyordu sanki cok kötüydüm
Bende de aynısı oldu ama artimed cok güvenilir bi marka değil diye önemsemedim birde ertesi gün hapı kullanmıstım zatenBenım kimyasal gebeliğimde adet günü pozitif gördüm 1 hafta pozitif olduktan sonra adet olmuştum yanı adeti 1 hafta geçmişti..
Reglden bi gün önce test yaptim silik cikti kan verdim beta değerim 17 cikti ondan 4 gün sonra tekrar beta baktirdim 12 ye düşmüştü sonrasinda da kanamam başladı zatenKimyasal olduğunu nasıl anladınız? Ben ilk evlendiğim ay ertesi gün hapı kullandım reglim 1 hafta gecikti normalde asla gecikmez birde havuzdan enfeksiyon kaptım 1 hafta boyunca kanama gibi kahverengi akıntım oldu afedersiniz. Regl gecikmesinden 3 gün sonra ailemin zoruyla erken gebelik testi yaptım negatif aradan 1-2 gün geçti artimed kaset test yaptım saniyesinde pozitif cıktı tabi ki yalancı pozitif 1-2 saat sonra da regl oldum. Bu kimyasal değildir değil mi? Cok kötüydüm ama o dönem kıyafet giydiğimde bile memelerim kopuyordu sanki cok kötüydüm
Başka belirtin var mi kabızlık dışındaCok erken ama belirti vermesi için cünkü olsa bile yeni yerleşiyordur. Yumurta çatladıgından beri kabızlık var 6 günde sadece 1 kez cıktım sanırım buda progrestan etkisiymiş
Hayır yok canım ilk 2 gün kasıkta batmalar oldu ama sımdı tık yok sızde de yok dimiBaşka belirtin var mi kabızlık dışında
Bende de kasık ağrısı oldu yumurtlama sonrasi ama geçti suan hicbi belirti yokHayır yok canım ilk 2 gün kasıkta batmalar oldu ama sımdı tık yok sızde de yok dimi
Benim kasıklarda ağrı gibi değilde sızlama gibi bişey var belim ağrıyor o yataktan da olabilir ama bide mide ekşimem var 2-3 gündür geceleri ağrım oluyor tamam hamileyim kesin diyorum sabah kalkıyorum hiç bişey yokHayır yok canım ilk 2 gün kasıkta batmalar oldu ama sımdı tık yok sızde de yok dimi
Beklemekten başka şansımız yok çok zor grliyor beklemek bir an önce gelsın istiyorum ya adet olayım yada müjdeli bir haberBende de kasık ağrısı oldu yumurtlama sonrasi ama geçti suan hicbi belirti yok![]()
Beliritiler için erken sanırsam yani umut ediyorum inşallah müjdeli haberler alırızBenim kasıklarda ağrı gibi değilde sızlama gibi bişey var belim ağrıyor o yataktan da olabilir ama bide mide ekşimem var 2-3 gündür geceleri ağrım oluyor tamam hamileyim kesin diyorum sabah kalkıyorum hiç bişey yok
Ne zaman test yapmayi düşünüyosun gecikmeyi beklicek misinBeklemekten başka şansımız yok çok zor grliyor beklemek bir an önce gelsın istiyorum ya adet olayım yada müjdeli bir haber
22 sinde yapmayı düşünüyorum net olsun diye daha önce cok yaptıgım için hayal kırıklıgı oldu. Birde yavaş yavaş kafama takmıyorum bu hafta kafama taktım zaman geçmiyor diye ama şimdi rahatlıyorum acele etmicem. Sen yapıcak mısın erkendenNe zaman test yapmayi düşünüyosun gecikmeyi beklicek misin
Bilmiyorum ya yapmayi düşünmüyorum ama belli de olmaz her an yapabilirim22 sinde yapmayı düşünüyorum net olsun diye daha önce cok yaptıgım için hayal kırıklıgı oldu. Birde yavaş yavaş kafama takmıyorum bu hafta kafama taktım zaman geçmiyor diye ama şimdi rahatlıyorum acele etmicem. Sen yapıcak mısın erkenden
Pazartesi sabahı yada yarın sabah yapayım diyorum bitane ama bosuna yani yumurtmanın üstünden 6-7 gün geçmişBilmiyorum ya yapmayi düşünmüyorum ama belli de olmaz her an yapabilirimen iyisi kafaya takmamak valla olmayınca çok üzülüyor insan
Erken degil mi daha negatif çıkarsa üzülürsün birkaç gün daha bekle bencePazartesi sabahı yada yarın sabah yapayım diyorum bitane ama bosuna yani yumurtmanın üstünden 6-7 gün geçmiş
SabredemiyorummErken degil mi daha negatif çıkarsa üzülürsün birkaç gün daha bekle bence