• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

A4E427C0-BA03-483C-AF37-35386139478E.webp
A4E427C0-BA03-483C-AF37-35386139478E.webp Kızlar az önce test yaptım pik değil mi bu? Bu geceyi değerlendiremiycem eşim yarın dönüyor il dışından:( ama yarın öğlen gibi değerlendirebileceğiz diye umuyorum inşallah sorun olmaz. Reglim biteli bugün 6. Gün hiç bu kadar erken beklemiyordum pik görmeyi

Merhaba kızlar, bat 23 kasım bugün hassas erken gebelik testi yaptım negatif çıktı:( sizce hala ümitlenmeli miyim?
Erken gebelik testi yanlış çıktığını hiç duydunuz mu?
Beninde dün negatif çıktı bat 22 si bence dönmez benim ama chat olabilir falan diyor bilmiyorum

Bacaklarıma vuran bir bel ağrım var ve göğüslerim de çok acıyor sürekli kendimi dinlemekten psikolojim bozuldu artık 🤦🏻‍♀️

Dün kan vermiştim bir umutla belki vardır diye ama negatif. Bu ayda elendim 🥲

Kızlar benim bat 28 kasım bu gün erken gebelik testi yaptım ilk baş silik cizgi gözle görülür belirdi ama 1 saat sonra kaybolmuş

Eklentiler

• 1000075999.webp
    1000075999.webp
    9 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000076005.webp
    1000076005.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 28
Benimde 28 kasım bat
Ama henüz erken bence
Test markası nedir
Softec , elimde o vardı sadece internetten sipariş verdim bende prodictor ve laboquic verdim. Evet henüz erken bi an içimden geldi kalktım yaptım valla yoksa erken ve benim kasık bel ağrılarım var bu gün arttı üstelik bacaklarım ağrıyor sizde neler var

Merhaba benim değerim 14 e düşmüş kimyasal gebelik yine çok üzgünüm.

Sağol canım iki de boş gebeligim vardı şimdi iki kimyasal oldu artık denemeyecegim galiba bir oğlum var Allah ona sağlık versin ne yapalım nasip böyleymiş. Sizlerin istediği oldun inşallah en kısa zamanda sağlıkla

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm herseyin hayırlısı

Back
X