Canım ben bu ay geç yumurtladığım için bat 2-3 aralığa sarktı 17 kasım pik gördümCanım ne durumdasın benim de bat 27 kasım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bu ay geç yumurtladığım için bat 2-3 aralığa sarktı 17 kasım pik gördümCanım ne durumdasın benim de bat 27 kasım
Anladım hayırlısı olur inşallahCanım ben bu ay geç yumurtladığım için bat 2-3 aralığa sarktı 17 kasım pik gördüm
Sen ne durumdasınAnladım hayırlısı olur inşallah
Benimde bat 26 Kasım dpo 8 kasık ağrım çok var valla 3-4 gün nasıl geçecek bilmiyorumCanım ne durumdasın benim de bat 27 kasım
Beninde dün negatif çıktı bat 22 si bence dönmez benim ama chat olabilir falan diyor bilmiyorumMerhaba kızlar, bat 23 kasım bugün hassas erken gebelik testi yaptım negatif çıktısizce hala ümitlenmeli miyim?
Erken gebelik testi yanlış çıktığını hiç duydunuz mu?
Biraz baktım yazılanlara çoğu kişi bat dan sonra pozitif görmüş inşallah bizimde öyle olurBeninde dün negatif çıktı bat 22 si bence dönmez benim ama chat olabilir falan diyor bilmiyorum
Benimde 28 kasım batKızlar benim bat 28 kasım bu gün erken gebelik testi yaptım ilk baş silik cizgi gözle görülür belirdi ama 1 saat sonra kaybolmuş
Softec , elimde o vardı sadece internetten sipariş verdim bende prodictor ve laboquic verdim. Evet henüz erken bi an içimden geldi kalktım yaptım valla yoksa erken ve benim kasık bel ağrılarım var bu gün arttı üstelik bacaklarım ağrıyor sizde neler varBenimde 28 kasım bat
Ama henüz erken bence
Test markası nedir
Geçmiş olsun canım bi perinatolağa git bence kimyasalıda düşük gibi değerlendiriyorlar çünküMerhaba benim değerim 14 e düşmüş kimyasal gebelik yine çok üzgünüm.
Geçmiş olsun canım bi perinatolağa git bence kimyasalıda düşük gibi değerlendiriyorlar çü
Canım çok üzüldüm geçmiş olsunMerhaba benim değerim 14 e düşmüş kimyasal gebelik yine çok üzgünüm.
Merhaba benim değerim 14 e düşmüş kimyasal gebelik yine çok üzgün