- 17 Haziran 2025
- 166
- 72
- 13
Evet bende göremedimBen göremedim çizgi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende göremedimBen göremedim çizgi![]()
Maalesef 23 e artıp iki gün sonra 14 e düştü kimyasal büyük ihtimal ama düşük değerle başlayıp artan çok kişi var forumda sizinki çok güzel ilerler inşallahDeğeriniz 13 ken güzel ilerledi mi gebeliğiniz ? Artışlarınız nasıldı
Şimdi gördüm yumurtlama üzerinden kaç gün geçti biliyor musunuz başlangıç değeri önemli değil iki günden iki kat artması lazım içinizi ferah tutun artar inşallahDeğerim 16,4 çıktı adetime 4-5 gün var. Çok mu düşük değerim ya![]()
İnşallah bu yüzden sevinemiyorum. Siz adete kaç hün varken 13 çıkmıştıMaalesef 23 e artıp iki gün sonra 14 e düştü kimyasal büyük ihtimal ama düşük değerle başlayıp artan çok kişi var forumda sizinki çok güzel ilerler inşallah
Yumurtlama 10-11 kasımdı en geç 12 de çaylamıştırŞimdi gördüm yumurtlama üzerinden kaç gün geçti biliyor musunuz başlangıç değeri önemli değil iki günden iki kat artması lazım içinizi ferah tutun artar inşallah
Adet olarak hesaplarsam 1 gün vardı yumurtlama üzerinden 10 gün geçmişti yani yumurtlamaya göre 4 gün vardı dahaİnşallah bu yüzden sevinemiyorum. Siz adete kaç hün varken 13 çıkmıştı
Ben testin doğru olduğunu söylemek için yazdım lütfen benimle kıyaslamayın kendinizi sağlıklı artan çok fazla kişi var burda inşallah çok güzel ilerleyecek sizinYumurtlama 10-11 kasımdı en geç 12 de çaylamıştır
İnşallah teşekkür ederim. Sağlıklıysa ve hayırlıysa ilerlesin inşallahBen testin doğru olduğunu söylemek için yazdım lütfen benimle kıyaslamayın kendinizi sağlıklı artan çok fazla kişi var burda inşallah çok güzel ilerleyecek sizin![]()
İnşallahİnşallah teşekkür ederim. Sağlıklıysa ve hayırlıysa ilerlesin inşallah![]()
Yarin vericem saglik ocaginaBazı testler çok hassas bazıları değil. Kan verin bence en garantisi o
Hadi hayırlısıYarin vericem saglik ocagina
Tekrar test yaptim canim ama negatif cikti gitmiycem galibaHadi hayırlısı
Sabah ilk idrarla yapsaydın keşke canım. Akşam geç saatte idrar seyreliyorTekrar test yaptim canim ama negatif cikti gitmiycem galiba Eki Görüntüle 3677544
Yani benim ilk yaptigim markayada yanlis sonuc veriyor dediler onun icin artik umit yokSabah ilk idrarla yapsaydın keşke canım. Akşam geç saatte idrar seyreliyor