• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

Reglim gecikti yarın tekrarlayacagim testi, ama ben farklı markalarla bir sürü test yapıyordum hiç yalancı pozitif çıkarmadı bakalım nasip 🌸
Ama senin ki kırmızı canım büyük ihtimal doğrudur ben şimdi arkadaşımınkine tekrar baktım onun bu tuhaf renkleri senin doğrudur gecikme de varmış inşallah vardır güzel haberi i bekliyorum

Ama senin ki kırmızı canım büyük ihtimal doğrudur ben şimdi arkadaşımınkine tekrar baktım onun bu tuhaf renkleri senin doğrudur gecikme de varmış inşallah vardır güzel haberi i bekliyorum
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun 🌸

Yanlış tahmin yapmışım😊🌸
Hayırlı olsun şimdiden canım gruptan pozitif görmek mutlu etti beni ☺️ saormak istediğim bi kaç şey var ovülasyon testi yaptın mı hangi günleri değerlendirdin? Birde kürtajdan sonra reglinde bi değişiklik oldu mu kaç regl sonra gebe kaldın benim bu ikinci regl olacak korku oldu bende ne zaman tutar diye🥹

Hayırlı olsun şimdiden canım gruptan pozitif görmek mutlu etti beni ☺️ saormak istediğim bi kaç şey var ovülasyon testi yaptın mı hangi günleri değerlendirdin? Birde kürtajdan sonra reglinde bi değişiklik oldu mu kaç regl sonra gebe kaldın benim bu ikinci regl olacak korku oldu bende ne zaman tutar diye🥹
Çok teşekkür ederim inşallah yakın zamanda başta sen olmak üzere isteyen herkese nasip olur 🥲🌸 ben düşugumu nisan ayında yapmıştım daha sonra zaten doktorum 2 ay vücudunu dinlendir demişti o yüzden haziran ortasında korunmamaya başladık ilk ay hiç takip etmedim temmuz da denedik yine olmayınca sağlık ocağında kanlarima baktırdım o da beni endokrine yönlendirdi. Endokrindeki doktorum çok tatlıydı bütün hormonlarim degerlerime baktı demir eksikliğim 2 3 vitamin takviyesi bir de tiroidlerim olması gerekenin baya üstünde çıktı temmuz 17 den beri hem tiroid hem demir takviye bir de folik asit ve magnezyum kullanıyorum . Ağustos da tekrsr denedik ama yine olmadı değerlerim daha yeni yeni kendine geliyordu çünkü, Eylül de yumurtlama günleri dikkat edemedim tatildeydik en son olarak ekimde ovulasyon testi yapmaya karar verdim çünkü iki aydır gecikme yaşıyordum sürekli 2 3 gun gecikiyordu , reglim bittikten 3 gün sonra testi yapmaya basladim. 11 Kasım da pik gördüm 12 Kasım da çatladı zaten yumurtlama günü bariz şekilde avuç dolusu beyaz şeffaf akintim olmuştu. 9 Kasım 11 Kasım 12 kasımı değerlendirdik. Ben testlerimi sabah yaptım 11 Kasım sabahı piki gördüm ve sabah ilişkisi yaşadık daha sonra 11 gecesi yaptığımda hala pikti ,12 Kasım sabahı pik devam etti sabahı tekrar değerlendirdk. 12 Kasım öğleden sonra da testim siliklesmeye başladı. Yani eylülü saymazsak 4. Ayda pozitifi yakalamış oldum . Bu ay hiç hamile kalacağımı ummayarak yaklaştım o yüzden hiç bir belirtiyi gebelihe yormadim. Kafam rahattı açıkçası . Sadece pik gördüğüm günden 7 gün sonra beyaz sut kesiği akintilarim oluyordu bazen su gibi oluyordu tekrar sut kesigine döndü ve adet olacakmış gibi ağrım oldu 4 gün öncesinde reglinin. Reglimn dün gelmesi gerekiyordu gelmedi ben de gecikmiştr diye düşündüm bugün bir taşınma mevzumuz vardı o netlesti ben de eşya toplayacaktm ağır kaldiracagm dedim nolur nolmaz evdeki testleri bir yapayım ikisinde de pozitifi gördüm 🥲🌸

Sabah ilişkisinin ben daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum bu arada iki hamileligimde sabah ilişkisi ile oldu. Bir de ilişki sonrası belimin altına yastık koyup kalkmadim uyudum direk öyle. Bilmiyorum maneviyatınız nasıl ama ekim ayında 4 gün gecikti reglim test yaptım negatif cikti eve geldim namaz kıldım allahim hamile değilsem artık hasta olayım nolur benim kalbimi yorma dedim 1 saat sonra hasta oldum . Reglim biter bitmez namazlarima devam ettim. Her namaz sonrası istemsiz ağlayarak dua ettim "hayırlısıyla ,en yakın zamanda, en sağlıklı şekilde ,kalbimi ve bedenimi yormadan, önce karnimi sonra kucağımı doldur. Rahmimde atan kalp nasip et verende sensin alan da sensin Rabbım nolur bana ver diye arkasında da meryem suresini okudum🙏🌸 bugün çift çizgiyi görür görmez önce Allahima teşekkür ettim🌸

Sabah ilişkisinin ben daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum bu arada iki hamileligimde sabah ilişkisi ile oldu. Bir de ilişki sonrası belimin altına yastık koyup kalkmadim uyudum direk öyle. Bilmiyorum maneviyatınız nasıl ama ekim ayında 4 gün gecikti reglim test yaptım negatif cikti eve geldim namaz kıldım allahim hamile değilsem artık hasta olayım nolur benim kalbimi yorma dedim 1 saat sonra hasta oldum . Reglim biter bitmez namazlarima devam ettim. Her namaz sonrası istemsiz ağlayarak dua ettim "hayırlısıyla ,en yakın zamanda, en sağlıklı şekilde ,kalbimi ve bedenimi yormadan, önce karnimi sonra kucağımı doldur. Rahmimde atan kalp nasip et verende sensin alan da sensin Rabbım nolur bana ver diye arkasında da meryem suresini okudum🙏🌸 bugün çift çizgiyi görür görmez önce Allahima teşekkür ettim🌸
Canım yazdıkların için çok teşekkür ederim. Okuyan herkese bilgilendirme olmuş . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 ben pik ve ertesi gün mü pik ve öncesi gün mü daha önemli bi türlü anlayamadım. Chat öncesi diyor testte 24 36 saat sonra yumurtlama olur diyor kafam karıştı ondan sordum. 3 defa arka arka ilişki zor oluyor sormak istedim. Teşekkür ederim

Kızlar yorumlayabilir misiniz chatgbtye sordum negatif dedi
1764223814291.webp

Sizden aldığım destekle kan vermeye gidiyorum 🥹 2.gün gecikmesi
Ay inşallah güzel haberlerle geri gel sağlık ocağında mı acilde mi vereceksin? Sağlık ocağında yarına kadar anca çıkıyor herhalde sonuç, acilde diş çekimim var ama gebelikten şüpheleniyorum gibi bir bahaneyle kan testi beta hCG olabilirsin daha çabuk çıkıyor

Ay inşallah güzel haberlerle geri gel sağlık ocağında mı acilde mi vereceksin? Sağlık ocağında yarına kadar anca çıkıyor herhalde sonuç, acilde diş çekimim var ama gebelikten şüpheleniyorum gibi bir bahaneyle kan testi beta hCG olabilirsin daha çabuk çıkıyor
acilde gelmiştim ama almak istememişti personel, dediğiniz şekilde söyleyip verdim şimdi 🥹 çok teşekkür ederim 🙏🏻🥹

Back
X