Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben çok fazla belirti yaşamadım en yoğun hissettiğim 8-9 gündür batma hissi belirgindi ara ara da göğsümde dolgunluk hissi vardı ama çok yoğun değildi regl döngüsündeki gibiydi
Bende hiçbir belirti yok ben ondan biraz daha gec yapayım diye düşündüm açıkcası sende belirtiler varsa bi dene pazar ya da pzt demişti chat bana test yapmak istersen diye
Halen bir belirti yok yarın regl olmam gerekiyor normalde bi hafta önceden regl belirtisi karnım felan ağrırdı hafif hafif o bile yok hiç umutlanasım gelmiyor ya sende nasıl arkadaşım
Dr folikasit kullan demişti baska doktora gitmiştim oda illa thancss woman markasının kapsül ve toz suda eritme desteğini kullan demişti bunu kullanıyorum reglm bittiginden beri acaba bundan dolayımı belirti vs yok olabilir mi böyle bişi regl sancısı bile hissetmiyorum bunu kullanan oldumu kızlar