canim surekli test yapma bence yerlesme sureci falan uzun sürüyor yerlestikten 2 gun sonra zaten belirti vermeye baslar bu suan ki kasik agrisi gogus hassasiyeti falan regl belirtisi de oluyor o yuzden nacizene fikrim en az 2 gun gecikmesini beklemelisin yada tam gununde yapmalısınÇiçeğim reglme 4-5 gün kaldı. Bu sabah ki testimde negatif
Benim ki saplantı biraz arkadaşımcanim surekli test yapma bence yerlesme sureci falan uzun sürüyor yerlestikten 2 gun sonra zaten belirti vermeye baslar bu suan ki kasik agrisi gogus hassasiyeti falan regl belirtisi de oluyor o yuzden nacizene fikrim en az 2 gun gecikmesini beklemelisin yada tam gununde yapmalısın
Sakin kalmak çok önemli. Benim çok stresli olduğum dönemler oldu olmadı değil. Doktorum yengesinin stresten gebe kalamadığını söyledi kendi hocama götürdüm profesör kendisi hiç bişeyi yok kesinlikle psikolojik psikoloğa yönlendirmiş ondan sonra gebe kalmış. Sakin kal stres yapma yaşın daha küçük elbette gebelik elde edebiliriz hobi edin bişeylerle uğraş kafandan at dedi. Şuan o konuşmadan sonra kendimi çok iyi hissediyorum doktorumda çok iyi sağolsun manevi anlamda çok iyi geldi sohbeti. Regl olduğumda üzülmüyorum bile yumurtalara dönemine bişey kalmadı zaten deyip aynı heyecanla devam ediyorum heyecanımı yitirmiyorum baya ilerleme kat ettikbu ay daha sakin kalmaya çalıştım çalışıyorum bakalim gercekten dogrumuu
Bana doktorum 22. güne kadar etkisi olur ondan sonrası size kalmış karışmıyorum demiştiAdetımi 29/30 ve 1 eylül gıbı beklıyorum döngü sürelerime gore daha yenı basladık bız
Yumurtlamadan sonra bırlıktelık olması gerekıyormu sizce??
Bana doktorum 22. güne kadar etkisi olur ondan sonrası size kalmış karışmıyorum demiştit ol
Bana doktorum 22. güne kadar etkisi olur ondan sonrası size kalmış karışmıyorum demişti
Tesekkur ederim cevabınız içinBana doktorum 22. güne kadar etkisi olur ondan sonrası size kalmış karışmıyorum demişti
bende oyleydim de kafani surekli baska seylerle mesgul etmelisinBenim ki saplantı biraz arkadaşım
bende başlarda cok heyecanliydim yumurtlama takipleri mluzuluyorum surekli test yapiyorum falan bu ay dedim ki takip etmeyeceğim ki etmedim de kafamdan atmistim da bu gece inanilmaz bi bel agrisi cektim ve bi rüya gördüm adetime 6 gun var yine de dusunmemeye calisip kafamdan o dusunceyi atacagim gunume kadar da ekstrem bi belirti olmadikca bekleyevegimSakin kalmak çok önemli. Benim çok stresli olduğum dönemler oldu olmadı değil. Doktorum yengesinin stresten gebe kalamadığını söyledi kendi hocama götürdüm profesör kendisi hiç bişeyi yok kesinlikle psikolojik psikoloğa yönlendirmiş ondan sonra gebe kalmış. Sakin kal stres yapma yaşın daha küçük elbette gebelik elde edebiliriz hobi edin bişeylerle uğraş kafandan at dedi. Şuan o konuşmadan sonra kendimi çok iyi hissediyorum doktorumda çok iyi sağolsun manevi anlamda çok iyi geldi sohbeti. Regl olduğumda üzülmüyorum bile yumurtalara dönemine bişey kalmadı zaten deyip aynı heyecanla devam ediyorum heyecanımı yitirmiyorum baya ilerleme kat ettiksende stres yapma üzülme bi gün gelicek bebişlerimiz müjdeli haberler vericez birbirimize Allahın izniyle
merak etme kalırsın ama kafandan bu stresi ve fusunceyi atman lazim stres cok etkiliyor diyorlar kimyasaldan 1 2 ay so ra gebe kalan arkadaslarim var merak etme canim stresi azaltKızlar benım adet dongum 25/26 cok nadır 28 gunde bır oluyor
Benım fsh prolaktın ve E2 degerım normal ama amh 0.63 doktor yumurtlalıklarım gümbür gümbğr calısıyor dedı bır kere kımyasal gecırdım test vermedım ama gunum gecmısdı testte kırmızı cızgı cıkmısdı sonra cok sıddtlı sancıyla bırlıkde adet oldum
Ve korunmayı bırakalı adetlerım azaldı
Korkuyorum gebe kalamamkdan degerleri boyle olan varmı? Sonrasında gebe kalan tanıdıklarınız?
adetten temizlendikten sonra gun asiri degerlendir ozellikle sabah daja iyi olur 10 gun boyunca sonrasinda hemen ayaga kalma uzan ayaklarini kaldir belinin altina yastik koy uarim saat o sekilde beklemeni oneririmAdetımi 29/30 ve 1 eylül gıbı beklıyorum döngü sürelerime gore daha yenı basladık bız
Yumurtlamadan sonra bırlıktelık olması gerekıyormu sizce??
hayati kendine zindan etme sakın bir doktor söylüyordu sen istedikce senden kacar diye çünkü vücut stres yapıyor bu da ciddi oranda etkiliyor rabbim hayirlisiyla hepimize nasip etsin inşallahBenim de 16. Ayım olacak bu. En son adetim bi tuhaftı hayatımda yaşamadığım kadar pıhtılı ve çok adet gördüm kimyasal mıydı bilmiyorumbu ay sülük taktırdım bi yandan da dr mfk nın ovictor takviyesini kullanıyorum. Hayırlısı artık. Özellikle 1 yılım dolup hala hamile kalamayınca hayatı kendime zindan etmiştim kabullenmesi çok zordu ama artık daha sakinim. Ara ara duygu patlamaları yaşamıyor değilim ama idare edebiliyorum. İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız
Aminn Allah razı olsunhayati kendine zindan etme sakın bir doktor söylüyordu sen istedikce senden kacar diye çünkü vücut stres yapıyor bu da ciddi oranda etkiliyor rabbim hayirlisiyla hepimize nasip etsin inşallah
Geç döllenme yazmışım geç yumurtlama oldu demek istedim. Reglin 22.günü yumurtlama oldu sonraki gün de çatlama olduKızlar sat 16 temmuz ama geç döllenme oldu 7 ağustosta yumurtlama oldu. Şimdi ara ara kasık ağrısı ve gögsümde dolgunluk hissediyorum. Hem regl hem hamilelik için çok erken değil mi belirti olmasına? Acaba yumurtlamadan 14 gün sonra değil de daha erken regl olabilir miyim?
Takribi yumurtlamadan 1 hafta sonra yerleşme başlıyor zaten gebelik oluştuysa hafif hafif belirti hissedebilirsiniz. Yumurtlamanın üstünden en az 12 gün geçmeden adet başlamaz normaldeKızlar sat 16 temmuz ama geç döllenme oldu 7 ağustosta yumurtlama oldu. Şimdi ara ara kasık ağrısı ve gögsümde dolgunluk hissediyorum. Hem regl hem hamilelik için çok erken değil mi belirti olmasına? Acaba yumurtlamadan 14 gün sonra değil de daha erken regl olabilir miyim?
Çok teşekkür ederim. Bildiğiniz regl öncesi sancısı gibi çok yoğun değil ama hissetiriyor. Ne zaman test yapsam çıkar acaba bilginiz var mı?Takribi yumurtlamadan 1 hafta sonra yerleşme başlıyor zaten gebelik oluştuysa hafif hafif belirti hissedebilirsiniz. Yumurtlamanın üstünden en az 12 gün geçmeden adet başlamaz normalde
Yumurtlamanın üstünden en az 10 gün geçmeli. En net sonucu bat günü alırsınız amaÇok teşekkür ederim. Bildiğiniz regl öncesi sancısı gibi çok yoğun değil ama hissetiriyor. Ne zaman test yapsam çıkar acaba bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?