Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

merak etme kalırsın ama kafandan bu stresi ve fusunceyi atman lazim stres cok etkiliyor diyorlar kimyasaldan 1 2 ay so ra gebe kalan arkadaslarim var merak etme canim stresi azalt
Kesınlıkle stres tetıklıyo
Olacagı varsa olmayacak
Kafamı kurcalayan tek sey var adetlerımın iki güne düşmesi yoksa amh dusuk takılmıyorum ona

Yumurta takibide strese sokuyor insanı ister istemez ben alacaktım vazgeçtim zaten gün aşırı ilişkimiz var takibe ne gerek var dedim almadım. İşte sabırlı olmamız lazım biz ne kadar iyi olursak okadar kısa sürede gelir inşallah. Ne kadardır deniyorsun

kesinlikle gun asiri 10 gun adet sonrasi olmasi yeterlidir bence sonrasi keyfe kalmis ben 7. ayımdayım bakalim ne olacak bu ay 22si adet günüm

adet suren biraz kisalmis evet doktorunla görüştün mü
Görüştüm erken menopoz olabılme durumu elbette mümkün demişti daha amh ye bakmaadan önce amh degerımde 0.63 cıkdı ama hormonların gayet guzel dedi süreyi hızlandırman lazım dedi yumurtalıklarım gayet guzel calısıyormus ama adet azalmam kafamı karıstıyo yanı

sen sureni hızlandır kafani karistirmasin bir sorun olsaydi doktorun soylerdi sana bence hic dusunme onu ve guzel sonuclar almaya odaklan

sen sureni hızlandır kafani karistirmasin bir sorun olsaydi doktorun soylerdi sana bence hic dusunme onu ve guzel sonuclar almaya odaklan
Öyle yapıyorum elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmıs oyuzden içim rahat ve bu ay odaklanmadım kafamı hıc vermıyorum o kısma nasip artık daha ne yapabılırım ki tevekkül benden takdır Allahdan…
Ayrıca tesekkur ederım guzel yorumunuz ıcın

Aynı durumu iki aydır bende yaşıyorum. Reglim 2 gün oluyor. Hatta yerleşme kanaması olduğunu bile düşünmüştüm önceki ayda. Hormonlarımda fsh değerim yüksek cıktı. Yaşım daha 27. Doktorum biraz korkuttu. Amh vermedim ama ultrasonda yumurtaların fazla ve sağlıklı olduğunu söyledi. Yine de çalışmalara başlayın dedi. Ben normalde düşünmüyordum henüz. İlk denememiz. Tam ultrason günü olgun yumurta gördük ve başladık gün aşırı. Göğüslerim büyüdü kahverengi yerinde bir damar görünmeye başladı daha önce hiç olmamıştı. Bazen göğüs ucum yanıyor gibi. Ama bat 27 ağustos çok erken. Sanırım psikolojik kasıkta kramplar her belirtiyi yaşıyorum. Kusura bakmayın uzun oldu biraz içimi dökmek istedim

Doktorum stresten kaynaklı olabilir dedi ve benim anksiyetem var. Eğer ki stres yaptığın bir durum varsa hayatında onu da çözmeye çalış bence hormonların yumurtan gayet sağlıklıysa

rica ederim canim insallah guzel haberlerini bekliyorum

Benimde 29 Ağustos bakalim inşallah güzel haberler aliriz

Kasık ve beliniz ağrıyor mu kızlar ne durumdasınız kimseden ses çıkmıyor. Ovülasyon öncesinden beri ağrıyor hala geçmesine rağmen benim

Merhaba kızlar benim de 23 agustos bat beklemedeyim 6 agustos yumurtlama oldu dpo 10 gün dün ve bügün sabah test yaptim negatif cikti malesef ya erken yaptim ya tutmadi daha ama belim agriyo ve sag alt karin kasik kismina dogru boyle seyirme gibi birseyleer oluyo insallah psikojik degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…