Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Kizlaar ayin son gununden gebelik haberi vericek olan.var miiii yoksa etlule mi gectinizz durumlar nasil
Varrr bennn
Sat 27tem
Bat 23ağstos
25ağustos test çift çizgi
26ağustos kese gördük
5eylül kontrolüm var (özele gidiyorum 10gün sonra gel demişti) ama ben devlet hastanesinde 2eylül e randevu aldım
Şuan 5haftalık inşallah

Canım benimde sat 27 temmuz ve bende 25 Ağustosta çift çizgiyi gördüm değerin kaç çıktı çift çizgiyi gördüğünde? Benim ilk randevum 4 Eylülde

Kızlar sanki çok yavaş koyulaşıyor testlerim korkuyorum daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim, siz ne diyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_3819.webp
    92,7 KB · Görüntüleme: 49
Canım benimde sat 27 temmuz ve bende 25 Ağustosta çift çizgiyi gördüm değerin kaç çıktı çift çizgiyi gördüğünde? Benim ilk randevum 4 Eylülde
Henüz kan testi vermedim istemedi direk ultrasonda kese göründü gerek yok dedi
bir dahaki kontrolünde bakarız dedi kan testlerine

Eklentiler

• IMG_8777.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bugun yaptıgım test koyulasmaya başladı acaba 2. Bi yumurtlamamı yakalarım

Eklentiler

• 37070FA5-71B5-4294-B811-C7A30E377907.webp
    111,5 KB · Görüntüleme: 31
5+2 deyiz bugün devlette bi görünmek istedim eski doktoruma genelde takibimi devlet hastanesinde yaptırdım miyomlarım olduğu için
10mm erken gebelik kesesi dedi embriyo yolk sac değerlendirilmedi daha erken 2hafta sonra gel bakalım dedi
cuma günü özeldeki doktorumda kontrolüm var 5+4 te acaba birşey görür müyüz çok endişeliyim korkuyorum gerginim (

Kızlar bugün 5 hafta 4 günlük son adet tarihime göre yarın ilk doktor randevum var çok heyecanlıyım acaba kese görünür mü yarın?

Arastır bı gevelikte içiliyo mu dut kürü crpti düşşürüyo dirkr kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…