Ayy aynılarını yaşadım. Benim de negatif çıktı sonra birden bütün belirtiler kesildi gibi yaMerhaba kızlar benim de 23 agustos bat beklemedeyim 6 agustos yumurtlama oldu dpo 10 gün dün ve bügün sabah test yaptim negatif cikti malesef ya erken yaptim ya tutmadi daha ama belim agriyo ve sag alt karin kasik kismina dogru boyle seyirme gibi birseyleer oluyoinsallah psikojik degildir
Valla şuan hicbiseyim yok turp gibiyim maşallahAyy aynılarını yaşadım. Benim de negatif çıktı sonra birden bütün belirtiler kesildi gibi yabenim bat 18-20 arası. Sende belirtiler devam mı
Benimde bat 20 ağustos bacım benimde geçen hafta bel kasık bacak ağrısı vs vardı son bi kaç gündür tık yok. Ben ümidmi kestim sjsjsjdjValla şuan hicbiseyim yok turp gibiyim maşallahinsan da bi mide bulantisi gogus hassaiyeti falan olur ama yok bende de kesildi
Ayy az kalmis senin ya insallah bu ay guzel haberler alirizBenimde bat 20 ağustos bacım benimde geçen hafta bel kasık bacak ağrısı vs vardı son bi kaç gündür tık yok. Ben ümidmi kestim sjsjsjdj
Ben de de öyle artik hayali cizgi goruyorumBende her gün test yapıyorum ama hep negatif tokat gibi vuruyo suratıma
Benim de tarihlerim aynı. Kullandığım uygulama yumurtlama günümü 6 Ağustos olarak gösteriyodu, ama regl döngüm çok düzensiz olduğu için 10 Ağustos’a kadar değerlendirmek istedim. Bu ay ilk kez vücudumda birkaç farklı değişiklik fark ettim.Benimde yumurtlamam 6 ağustostu. 31 temmuzdan 5 ağustosa kadar fire vermeden değerlendirdik. Şuan sağ kasığım mııo böbreğim miiiiii bi yerim ağrıyo ama anlayamıyorum. Belimde bi ağrı. Sürekli uzanmak istiyorum. Aşerme tiksinme vs yok. Benim bat 20-21 ağustos test yapmak istemiyorum. Hiç umudum yok siz ne düşünüyorsunuz
insallahh ne zamandir deniyorsunuzzBenimde 29 Ağustos bakalim inşallah güzel haberler aliriz
nedennnnValla bende de pek ümit yok
fertamur kan ilacidir canim evet bulanti yapar sut ve sut urunleriyle kullanma araya min 2 saat koy ve cay kahve de ayni sekilde 2 saat koy araya eczanede calistim bir sene guvenebilirsin bana ve yeni gordum mesajini canim kusura bakmaYa bana da doktor fertamir diye bi demir ilaci verdi mide bulantisi yapiyor mu acaba kullanan oldu mu
yumurtlama doneminde kasik agrisi oluyor canimm o kadar cabuk belirti vermez aserme tiksinme koku vs. bir hafta gecmis aradan farkli belirtilerin varmiii yeni gordum kusura bakmaBenimde yumurtlamam 6 ağustostu. 31 temmuzdan 5 ağustosa kadar fire vermeden değerlendirdik. Şuan sağ kasığım mııo böbreğim miiiiii bi yerim ağrıyo ama anlayamıyorum. Belimde bi ağrı. Sürekli uzanmak istiyorum. Aşerme tiksinme vs yok. Benim bat 20-21 ağustos test yapmak istemiyorum. Hiç umudum yok siz ne düşünüyorsunuz?
gec döllenme mi gec yumurtlama mi oldu? yunurtlama oldugunu varsayiyorum canim normal ne kadar gec yumurtlama olursa reglin o kadar ileri atar regl icin genelde 1 hafta oncesinde basliyor zaten gebelikte eger yerlesme olursa ufak belirtiler verebilir ama regl belirtilerj gibidir ayirt edilemez daha kesinkin farklar olurda ayirt edebilirKızlar sat 16 temmuz ama geç döllenme oldu 7 ağustosta yumurtlama oldu. Şimdi ara ara kasık ağrısı ve gögsümde dolgunluk hissediyorum. Hem regl hem hamilelik için çok erken değil mi belirti olmasına? Acaba yumurtlamadan 14 gün sonra değil de daha erken regl olabilir miyim?
bence regl. gününü bekle oncesinde negatif verebilir 16. gununde pozitif goren oluyor en dogrusu bat gününü beklemek canimm10 gün geçince yapayım o zaman çıkmazsa regl günü tekrardan yaparım tabi o zamana kadar regl olmazsam
benim 2 gun boyunca siddetli bir bel agrim oldu bugun de akimtimda artiş oldu yumurtlama sonrasi baya azalmıştı 8 9 gundur yani bugün bi artis oldu goguslerimde siskinlik ve hafif agri disinda baska birseyim yok beklemedeyim sende durumlar nasilllKasık ve beliniz ağrıyor mu kızlar ne durumdasınız kimseden ses çıkmıyor. Ovülasyon öncesinden beri ağrıyor hala geçmesine rağmen benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?