Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Kızlar regl gününden bir gün önce yerleşme kanaması olur mu ben 2-5 gün öncesi gelir diye okuyorum hep.öğlenden beri sadece peçeteye o da çok çok az ve hiç regl sancım yok. Yerleşme olabilir mi

Sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah benim daha ilk bebeğim olucak. Çok istiyoruz da bakalım 1 eylülde regl olmazsam kandan baktırmaya giderim diye düşünüyorum

Kızlarr bugün regl günüm bende halâ bişey yok bel ağrıması dışında inşallah testler yanıltmaz güzel haberler alırım
D dodo1234

Eklentiler

• IMG_6096.webp
    108,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_6066.webp
    4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_5718.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar regl gününden bir gün önce yerleşme kanaması olur mu ben 2-5 gün öncesi gelir diye okuyorum hep.öğlenden beri sadece peçeteye o da çok çok az ve hiç regl sancım yok. Yerleşme olabilir mi
Herkeste aynı olmuyor canım. Arkadaşımın regl gecikmesinin ikinci günü yerleşme kanaması oldu kiminde de hiç olmuyor bile bende de yerleşme kanaması olur diye bekleme başkasında olan sende olmayabilir

Kızlar sagdaki dün soldaki test bugune ait ovulasyon testi adetin 13. Günündeyim yumurtlamamı acaba

Eklentiler

• image.webp
    122,2 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_8209.webp
    139 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_9B7B1176-6430-49D3-BD47-4DD16DCF9CC4.webp
    153,6 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…