bu ay denedim ben bi kere varsa ikinci bebeğim olcak:)insan kendini dinledikçe hep birşeyler buluyo bende kendimi anlayamadım benimde günlerdir midem bulanıyor mesela
bu ay denedim ben bi kere varsa ikinci bebeğim olcak:)
Ben elendim test yaptim cikmadi az once 3 gun kaldi adeteKuzum benimde 30 Ağustos varmı belirtin falan çizgi de var görüyorum 2 gün sonra tekrarla istersen koyuluk olacakmi diye
olsun canım hayırlısı bende yarın denicem bat 30uyduBen elendim test yaptim cikmadi az once 3 gun kaldi adete
Herkeste aynı olmuyor canım. Arkadaşımın regl gecikmesinin ikinci günü yerleşme kanaması oldu kiminde de hiç olmuyor bile bende de yerleşme kanaması olur diye bekleme başkasında olan sende olmayabilirKızlar regl gününden bir gün önce yerleşme kanaması olur mu ben 2-5 gün öncesi gelir diye okuyorum hep.öğlenden beri sadece peçeteye o da çok çok az ve hiç regl sancım yok. Yerleşme olabilir mi
Evet canım pik olmuş değerlendirKızlar sagdaki dün soldaki test bugune ait ovulasyon testi adetin 13. Günündeyim yumurtlamamı acaba
Dün degerlendirdim bufun boş gecsem mi diye düşünüyordum sperm katesi içinEvet canım pik olmuş değerlendir
Bence bişey olmaz zaten dün değerlendirmişsin bugünde değerlendirebilirsin sen bilirisn yinedeDün degerlendirdim bufun boş gecsem mi diye düşünüyordum sperm katesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?