Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Erken gebelik testi değilse negatif çıkması çok normal. Bata 1 gün kala erken gebelik testi ile çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim ben
Bende internetten aldım eczanede 300-400 tl.İnternette toplu daha iyi ucuza geliyor,yarın gelicek zaten perşembede normalde adet günüm.Yarın gelince dayanamam ben yine akşamdan yaparım zaten varda ikinci çizgi silikte olsa görürürm illaki

Internetten saglik ve kozmetik urunlerini almak pek guven vermiyor canim bana, sahte vs olabileceigni dusunuyorum ben eczaneden erken gebelik testini 4-5 farkli marka aldim ortlama 75-85 tlydi fiyatlari.

Kızlar merhaba gecikmemin 16.gunu bugun 4 gun once kan verdim 1.20 cikti hamile olsam o zamanda cikardi dimi bosa umitlenmeme gerek yok

Canım sen Dpo 7 de mı hamılelık testı ıle ogrendın ?
Evet kan verdim pozitif geldi fakat kanda enfeksiyon cok fazla dr tutmaya bilir. Takip edicez dedi 3 4 gün sonra yeniden gidicem. Birde ben ovulasyonu 10luk yaptım acaba öncesinde mi oldu onu da bilemiyorum 135 geldi değerim crp ise 10.9 dr olumlu konuşmadı. Simdi kasik ağrısı yaşıyorum ve yüzümde sivilce cikti regl olacakmışım gibi ne uzulebildim ne sevinebildim

Canım üzülme belkı bır sorun olmaz

Internetten saglik ve kozmetik urunlerini almak pek guven vermiyor canim bana, sahte vs olabileceigni dusunuyorum ben eczaneden erken gebelik testini 4-5 farkli marka aldim ortlama 75-85 tlydi fiyatlari.
İnternette erken gebelik testi 29 tlye denk geliyor yorumlara güvenerek aldım umarım güzel gelir

Kızlar bugün 13 dpo ve bulantılarım başladı sanırım, hcg kaç olunca bulantı başlar acaba var mı bilgisi olan, kan veremiyorum yurt dışında ilk doktor randevum haftaya Perşembe

Canım ben de aynı şekilde 6 ay oldu deniyoruz fakat olmuyor değerlerim her şey normal dedi sadece geçen ay tiroid değerim 5.171 çıktı yani gebelik için biraz yüksek hap başlattı onun dışında biraz stresli zamanlar da geçiriyorum acaba ondan mı diyorum hala anlam veremedim :/

canım benimde 5 gün önce regl oldu.. üçüncü gün bitti. ama benimki baya normal regl 3 gün boyunca
Hamile kalmaya uğraştığımdan beri regllerim de bi değişti. 6 gün öncesinden ağrılarım sancılarım başlar, 4 gün önce regl olurum falan. Bu ay da 13 gün önceden başladı ağrılar sancılar şişkinlikler. Vücut kendini mi hazırlıyor acaba? Ondan mu değişik değişik durumlar oluyor ki

insan kendini dinledikçe hep birşeyler buluyo bende kendimi anlayamadım benimde günlerdir midem bulanıyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…