- 8 Mart 2025
- 16
- 2
- 1
- 24
Bende internetten aldım eczanede 300-400 tl.İnternette toplu daha iyi ucuza geliyor,yarın gelicek zaten perşembede normalde adet günüm.Yarın gelince dayanamam ben yine akşamdan yaparım zaten varda ikinci çizgi silikte olsa görürürm illakiErken gebelik testi değilse negatif çıkması çok normal. Bata 1 gün kala erken gebelik testi ile çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim ben
Internetten saglik ve kozmetik urunlerini almak pek guven vermiyor canim bana, sahte vs olabileceigni dusunuyorum ben eczaneden erken gebelik testini 4-5 farkli marka aldim ortlama 75-85 tlydi fiyatlari.Bende internetten aldım eczanede 300-400 tl.İnternette toplu daha iyi ucuza geliyor,yarın gelicek zaten perşembede normalde adet günüm.Yarın gelince dayanamam ben yine akşamdan yaparım zaten varda ikinci çizgi silikte olsa görürürm illaki
Canım sen Dpo 7 de mı hamılelık testı ıle ogrendın ?Ben bu ay ovulasyon testi yapmıştım artı med onuda ata
Ben yaptığım ovulasyon testini de atayım 14 agustos pikti.
Evet kan verdim pozitif geldi fakat kanda enfeksiyon cok fazla dr tutmaya bilir. Takip edicez dedi 3 4 gün sonra yeniden gidicem. Birde ben ovulasyonu 10luk yaptım acaba öncesinde mi oldu onu da bilemiyorum 135 geldi değerim crp ise 10.9Canım sen Dpo 7 de mı hamılelık testı ıle ogrendın ?
Canım üzülme belkı bır sorun olmazEvet kan verdim pozitif geldi fakat kanda enfeksiyon cok fazla dr tutmaya bilir. Takip edicez dedi 3 4 gün sonra yeniden gidicem. Birde ben ovulasyonu 10luk yaptım acaba öncesinde mi oldu onu da bilemiyorum 135 geldi değerim crp ise 10.9dr olumlu konuşmadı. Simdi kasik ağrısı yaşıyorum ve yüzümde sivilce cikti regl olacakmışım gibi ne uzulebildim ne sevinebildim
Insallah allah yardımcımız olsun yolumuzu kolaylaştırsin. İsteyen tum annelere sağlıkla sıhhatli kavuşmayı nasip etsin üzücü oluyor gerçektenCanım üzülme belkı bır sorun olmaz
Amin canım ınsallahInsallah allah yardımcımız olsun yolumuzu kolaylaştırsin. İsteyen tum annelere sağlıkla sıhhatli kavuşmayı nasip etsin üzücü oluyor gerçekten
İnternette erken gebelik testi 29 tlye denk geliyor yorumlara güvenerek aldımInternetten saglik ve kozmetik urunlerini almak pek guven vermiyor canim bana, sahte vs olabileceigni dusunuyorum ben eczaneden erken gebelik testini 4-5 farkli marka aldim ortlama 75-85 tlydi fiyatlari.
İnsallahİnternette erken gebelik testi 29 tlye denk geliyor yorumlara güvenerek aldımumarım güzel gelir
Geçen ay benim de öyle olmuştu. 4 gün önce regl oldum. 2 gün lekelenme, 4 gün kopkoyu renk regl. Senin de öyle miydi acabakızlar ben şaşkınım bat 30 ağustos 24 ünde regl oldum bugün bitti
yaklasik 6 aydir bekliyoruz fakat olmuyor kd gittim yumurtaliklarimin iyi çalıştığını degerlerimin iyi oldugunu soyledi ama amh testi yapmadi ve rahim filmi cekmedi hatta bazilariniz kizacak belki ama koca kadin yontemi bile denedim oda rahmimin kaydığını söylemişti sola doğru ve duzelttigini söyledi haziran sonunda gitmistim ama 2 adet gördüm üstüne zaten en erken 2 3 ay demisti teyze... vel hasil kelam bu ay da beklemek istiyorum ama ovulasyon testi yapmadim gecen ay yaptim sonuc almadim bu nedenle bu ay yapmama karari aldim suan yumurtlama donemimdeyim 3 ve 7 temmuzu degerlendirdim yarin ve diger gunleri de degerlendirip gun aşırıya gecmeyi düşünüyorum. bakalim eğer bu ay da sonuc alamazsam esimle birlikte gideceğim... bende durumlar boyle sizde durumlar nasıl??
Canım ben de aynı şekilde 6 ay oldu deniyoruz fakat olmuyor değerlerim her şey normal dedi sadece geçen ay tiroid değerim 5.171 çıktı yani gebelik için biraz yüksek hap başlattı onun dışında biraz stresli zamanlar da geçiriyorum acaba ondan mı diyorum hala anlam veremedim :/yaklasik 6 aydir bekliyoruz fakat olmuyor kd gittim yumurtaliklarimin iyi çalıştığını degerlerimin iyi oldugunu soyledi ama amh testi yapmadi ve rahim filmi cekmedi hatta bazilariniz kizacak belki ama koca kadin yontemi bile denedim oda rahmimin kaydığını söylemişti sola doğru ve duzelttigini söyledi haziran sonunda gitmistim ama 2 adet gördüm üstüne zaten en erken 2 3 ay demisti teyze... vel hasil kelam bu ay da beklemek istiyorum ama ovulasyon testi yapmadim gecen ay yaptim sonuc almadim bu nedenle bu ay yapmama karari aldim suan yumurtlama donemimdeyim 3 ve 7 temmuzu degerlendirdim yarin ve diger gunleri de degerlendirip gun aşırıya gecmeyi düşünüyorum. bakalim eğer bu ay da sonuc alamazsam esimle birlikte gideceğim... bende durumlar boyle sizde durumlar nasıl??
canım benimde 5 gün önce regl oldu.. üçüncü gün bitti. ama benimki baya normal regl 3 gün boyuncaGeçen ay benim de öyle olmuştu. 4 gün önce regl oldum. 2 gün lekelenme, 4 gün kopkoyu renk regl. Senin de öyle miydi acaba
Hamile kalmaya uğraştığımdan beri regllerim de bi değişti. 6 gün öncesinden ağrılarım sancılarım başlar, 4 gün önce regl olurum falan. Bu ay da 13 gün önceden başladı ağrılar sancılar şişkinlikler. Vücut kendini mi hazırlıyor acaba? Ondan mu değişik değişik durumlar oluyor kicanım benimde 5 gün önce regl oldu.. üçüncü gün bitti. ama benimki baya normal regl 3 gün boyunca
insan kendini dinledikçe hep birşeyler buluyo bende kendimi anlayamadım benimde günlerdir midem bulanıyor meselaHamile kalmaya uğraştığımdan beri regllerim de bi değişti. 6 gün öncesinden ağrılarım sancılarım başlar, 4 gün önce regl olurum falan. Bu ay da 13 gün önceden başladı ağrılar sancılar şişkinlikler. Vücut kendini mi hazırlıyor acaba? Ondan mu değişik değişik durumlar oluyor ki
Siz ne kadardır deniyorsunuzinsan kendini dinledikçe hep birşeyler buluyo bende kendimi anlayamadım benimde günlerdir midem bulanıyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?