Yerleşmeymiş demekkiAynı adet öncesi belirtilerimi yaşıyorum canım şuan, ama yumurtlamadan sonra 8. gün pembe peçeteye gelen bir kanamam oldu
Randevundan sonra buraya yazar mısın canım benim de bat 18 ağustostu ben de hamile olduğumu öğrendim ama erken diue 1 Eylüle aldım randevuyu:) tarihlerimiz yakın en azındna benim için de fikir olur randevunun nasıl geçtiğiYa çünkü doktorum pcos görünümün var demişti ve bu temmuzun ortasında bıraktık korunmayı. 15.30 da randevum var çok heyecanlıyım ama hiçbir şey de hissetmiyorum farklı olarak
Yumurtlama tarihini biliyor musunuz? İnşallah vardırRoll markasi dpo ne demek anlamadim
doktorum kese görünüyor hayırlı olsun dedi. Çok erken olduğunu söyledi. On gün sonra kan tahlili ve diğer muayeneler için gideceğim.Randevundan sonra buraya yazar mısın canım benim de bat 18 ağustostu ben de hamile olduğumu öğrendim ama erken diue 1 Eylüle aldım randevuyu:) tarihlerimiz yakın en azındna benim için de fikir olur randevunun nasıl geçtiği
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alorız bebislerimizidoktorum kese görünüyor hayırlı olsun dedi. Çok erken olduğunu söyledi. On gün sonra kan tahlili ve diğer muayeneler için gideceğim.şoktayım
Yarın sabah tekrarlayacağım bakalım belki değişirBende ovülasyon kullanmıyorum strese sokuyor inşallah denk gelmiştir senin belli olmaz belirtisiz kalırsın belki
Kuzum benimde 30 Ağustos varmı belirtin falan çizgi de var görüyorum 2 gün sonra tekrarla istersen koyuluk olacakmi diyeBenim 30.agustos du. Gece yaptim boyle cikti
Kuzum benimde 30 Ağustos varmı belirtin falan çizgi de var görüyorum 2 gün sonra tekrarla istersen koyuluk olacakmi diyeBenim 30.agustos du. Gece yaptim boyle cikti
Sabah ilk idrar ile dene bide canimRoll markasi dpo ne demek anlamadim
İnşallah güzel haberlerinizle gelinYarın sabah tekrarlayacağım bakalım belki değişir
Bence yarın sabah bir daha tekrarla testi adet olana kadar ya da bekle adet günü kan verKızlar benim sat 1 ağustos,bat 28 ağustos
Adete 6 hün kala hcg 2.0 çıktı
Ertesi gün gece 2 damla pembe leke gördüm iç çamaşırımda,bugun sabahtan yine pembe leke gördüm şuanda adete 3 gün var,karnım çok hafif ağrıyor gibi şişkinlik gibi karmaşık hislerdeyim.Ne yapmalıyım.5.gün dayanamadım evde vardı gebelik testi yaptım negatifti(erken gebelik testi değildi) başına gelen varmı,2 gündür başım dönüyor
Muhtemelen 12 15 agustos arasi insYumurtlama tarihini biliyor musunuz? İnşallah vardır
Aslinda çok belirgin bir sey yok adetle ayni belirtiler ama yok galiba bugunde yaptim cok bir sey cikmadi gibuKuzum benimde 30 Ağustos varmı belirtin falan çizgi de var görüyorum 2 gün sonra tekrarla istersen koyuluk olacakmi diye
Erken gebelik testi değilse negatif çıkması çok normal. Bata 1 gün kala erken gebelik testi ile çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim benKızlar benim sat 1 ağustos,bat 28 ağustos
Adete 6 hün kala hcg 2.0 çıktı
Ertesi gün gece 2 damla pembe leke gördüm iç çamaşırımda,bugun sabahtan yine pembe leke gördüm şuanda adete 3 gün var,karnım çok hafif ağrıyor gibi şişkinlik gibi karmaşık hislerdeyim.Ne yapmalıyım.5.gün dayanamadım evde vardı gebelik testi yaptım negatifti(erken gebelik testi değildi) başına gelen varmı,2 gündür başım dönüyor
İnşallah yavrum seninle kalır. İnşallah tutunur sana yoldaş olurKizlar selam
Ben test yaptırdım dr ile görüştüm hcg 135 geldi. Fakat crp 10.9 doktor tutunmayabilir dedi. Regl gelmezse 3 4 gun icinde tekrar geldi. Galiba üzgünüm ve endiseliyim hayırlısı olsun allahtan rabbim kimseyi üzmesin. Kolay ve saglikli olanı nasip etsin amin
Aynen belirsizlik içerisinde kalmaktansa adetimin gecikmesini beklicem bende her umutlandığımda eczaneden 300-400 tl erken gebelik testi almaktan bunaldım..perşembe günü bat zaten,hayırlısı olsunBence yarın sabah bir daha tekrarla testi adet olana kadar ya da bekle adet günü kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?