Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

Ya çünkü doktorum pcos görünümün var demişti ve bu temmuzun ortasında bıraktık korunmayı. 15.30 da randevum var çok heyecanlıyım ama hiçbir şey de hissetmiyorum farklı olarak
Randevundan sonra buraya yazar mısın canım benim de bat 18 ağustostu ben de hamile olduğumu öğrendim ama erken diue 1 Eylüle aldım randevuyu:) tarihlerimiz yakın en azındna benim için de fikir olur randevunun nasıl geçtiği

doktorum kese görünüyor hayırlı olsun dedi. Çok erken olduğunu söyledi. On gün sonra kan tahlili ve diğer muayeneler için gideceğim. şoktayım

doktorum kese görünüyor hayırlı olsun dedi. Çok erken olduğunu söyledi. On gün sonra kan tahlili ve diğer muayeneler için gideceğim. şoktayım
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alorız bebislerimizi ben de geçen hafta öğrendim ama randevuyu bilerek 6. Haftaya aldım belki o bile erken olabilir ama bakalım ne diyecek

Kızlar benim sat 1 ağustos,bat 28 ağustos
Adete 6 hün kala hcg 2.0 çıktı
Ertesi gün gece 2 damla pembe leke gördüm iç çamaşırımda,bugun sabahtan yine pembe leke gördüm şuanda adete 3 gün var,karnım çok hafif ağrıyor gibi şişkinlik gibi karmaşık hislerdeyim.Ne yapmalıyım.5.gün dayanamadım evde vardı gebelik testi yaptım negatifti(erken gebelik testi değildi) başına gelen varmı,2 gündür başım dönüyor

Bence yarın sabah bir daha tekrarla testi adet olana kadar ya da bekle adet günü kan ver

Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 3 aydır deniyoruz ve denemeye başladığımızdan sonra her ay adet öncesi gibi oluyorum farklı farklı. İlk ay 6 gün önce kasık ve karın ağrılarım başlamıştı. 2.ay ise 4 gün önce regl oldum ve 2 gün açık kahverengi akıntım vardı. Yerleşme zannettim ama sonra aşırı koyu olarak söküldü. Bu ayda sat 9du. 10nundan bugüne kadar 6-7 kere birlikte olduk. 18inden beri karnımda bir şişlik ki sormayın. 3 günden beridir de bel karın kasık ağrım başladı. Bat 1 eylül. Benim gibi durum yaşayan var mı? Sizce hamile miyimdir?

Erken gebelik testi değilse negatif çıkması çok normal. Bata 1 gün kala erken gebelik testi ile çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim ben

Kızlar benim bat yarın. Biraz önce peçeteye açık pembe kan geldi. Yerleşme kanaması regl günü gelme ihtimali var mı ? Artacak mı diye takip edeceğim

Kizlar selam

Ben test yaptırdım dr ile görüştüm hcg 135 geldi. Fakat crp 10.9 doktor tutunmayabilir dedi. Regl gelmezse 3 4 gun icinde tekrar geldi. Galiba üzgünüm ve endiseliyim hayırlısı olsun allahtan rabbim kimseyi üzmesin. Kolay ve saglikli olanı nasip etsin amin

İnşallah yavrum seninle kalır. İnşallah tutunur sana yoldaş olur

Bence yarın sabah bir daha tekrarla testi adet olana kadar ya da bekle adet günü kan ver
Aynen belirsizlik içerisinde kalmaktansa adetimin gecikmesini beklicem bende her umutlandığımda eczaneden 300-400 tl erken gebelik testi almaktan bunaldım..perşembe günü bat zaten,hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…