- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Canım yok gibi olsa hiç çıkmazdı çizgi hemde iki test yapmışsın, betan düşüktür daha başları ondan siliktir bence kan ver :)Çok çok minik bir çizgi var gibi ama bat bugun yumurtlama 5 haziran olsa daha koyu çıkmaz mıydı ya yalancı olabilir mi acil yazın lütfen ümitlenmek istemiyorum
Bende çok silik bi çizgi gördümmmKızlar iki farklı test yaptım bat bugun ama yok gibi sanki ;(
Biri artımeddi onda çok yoktu çizgi güvenmedim diğeri vulalifedi erken gebelik testiysi onda gölge gibiyfi şimdi early predictor ike deniycemCanım yok gibi olsa hiç çıkmazdı çizgi hemde iki test yapmışsın, betan düşüktür daha başları ondan siliktir bence kan ver :)
Denedin miiiiBiri artımeddi onda çok yoktu çizgi güvenmedim diğeri vulalifedi erken gebelik testiysi onda gölge gibiyfi şimdi early predictor ike deniycem
Days comfort erken gebelik testi kalmıştır ama negatif çıktı maalesefDenedin miiii
Geç döllenme olmuştur yarın tekrar kan testi verin benceMerhaba kızlar bir sorum olacak benim bat 19 hazirandı ben de 12 Haziran Perşembe günü kan vermiştim ama negatif çıkmıştı, sonra adet gününe iki gün kala test yaptım ve silik çıktı. 20 Haziran'da test yaptım çizgi çok belli çıktı bu nasıl oluyor geç döllenme mi demek oluyor ya da varsa kaç günlük ya da haftalık oluyor nasıl bilebilirim soldaki bugün yaptım denemek için ovulasyon testi sağdaki de dün akşam yaptım gebelik testi adetim 3 gün gecikti
Yumurtlamanızdan 11 gün geçtiyse geç döllenme olmuş demektir kan verirseniz varsa da yoksada çıkar bence testte çıkmaması normalmerhabareglim eğer bugün de olmazsam 2 gün gecikmiş olacak ve hiç regl olacak gibi değilim. bugün sabah uyandığımda gebelik testi yaptım ve bu şekilde çıktı. net bir çizgi yok ama dikkatli bakılınca görülüyor. anlamadım ki neden böyle çıkıyorrrr belirtiler devam ediyor, ek olarak göğüslerim gittikçe şişmeye ve acımaya başladı hatta ağrısı koltuk altıma kadar geliyor sanırım yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti, acaba geç döllenme mi oluyor böyle yoksa başka bir sıkıntım mı var acaba? dün de regl oldum sandım lavaboya gittim, afedersin sarımsı bir akıntım vardı..
doğru diyorsun ama test vermeye de gidemiyorum işten dolayıYumurtlamanızdan 11 gün geçtiyse geç döllenme olmuş demektir kan verirseniz varsa da yoksada çıkar bence testte çıkmaması normal
aayyy dönemlerimiz aynı, tek fark benim bat dündü.. ve ben çizgi görüyorumm. inşallah bebiş haberini alırsıınKızlar yumurtlama 11 çatlama 12 haziran. Dün ve bugünki testlerimi ekliyorum. Bir çizgi var değil mi. Ben mi yanlış görüyorum. Adetime daha 2 3 gün var. Ama hiç böyle çıkmazdı gebelik testlerim.
Hastanede çalışıyorum kan verdim bakalım sonuç ne olacak
Canım sen bence kan vermelisin ben güzel şeyler hissediyorum inşallah bebiş haberini alırızmerhabareglim eğer bugün de olmazsam 2 gün gecikmiş olacak ve hiç regl olacak gibi değilim. bugün sabah uyandığımda gebelik testi yaptım ve bu şekilde çıktı. net bir çizgi yok ama dikkatli bakılınca görülüyor. anlamadım ki neden böyle çıkıyorrrr belirtiler devam ediyor, ek olarak göğüslerim gittikçe şişmeye ve acımaya başladı hatta ağrısı koltuk altıma kadar geliyor sanırım yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti, acaba geç döllenme mi oluyor böyle yoksa başka bir sıkıntım mı var acaba? dün de regl oldum sandım lavaboya gittim, afedersin sarımsı bir akıntım vardı..
Merhaba kan verdim sizce nasıl sonuçGeç döllenme olmuştur yarın tekrar kan testi verin bence
baya iyi cikmis nasil 4 gun once cikmadi ya boyle sonucla 4 gun once 300 falanli cikmasi gerekiyorduMerhaba kan verdim sizce nasıl sonuç
galiba evet kan vereceğim bir şekilde ayarlayıpCanım sen bence kan vermelisin ben güzel şeyler hissediyorum inşallah bebiş haberini alırızMart annelerine arkadaş olalım lütfen
Maşallah hayırlı olsun ovulasyon takini yaptınız mı günleri nasıl degerlendirdiniz acabaMerhaba kan verdim sizce nasıl sonuç
İki günde bir ilişki olarak değerlendirdik Allah razı olsun sağolunMaşallah hayırlı olsun ovulasyon takini yaptınız mı günleri nasıl degerlendirdiniz acaba
Harika canım hoşgeldin ay birlikte beklediklerimle aynı zamanda hamiş olmak şahaneMerhaba kan verdim sizce nasıl sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?