Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Çok çok minik bir çizgi var gibi ama bat bugun yumurtlama 5 haziran olsa daha koyu çıkmaz mıydı ya yalancı olabilir mi acil yazın lütfen ümitlenmek istemiyorum
Canım yok gibi olsa hiç çıkmazdı çizgi hemde iki test yapmışsın, betan düşüktür daha başları ondan siliktir bence kan ver :)

Canım yok gibi olsa hiç çıkmazdı çizgi hemde iki test yapmışsın, betan düşüktür daha başları ondan siliktir bence kan ver :)
Biri artımeddi onda çok yoktu çizgi güvenmedim diğeri vulalifedi erken gebelik testiysi onda gölge gibiyfi şimdi early predictor ike deniycem

Merhaba kızlar bir sorum olacak benim bat 19 hazirandı ben de 12 Haziran Perşembe günü kan vermiştim ama negatif çıkmıştı, sonra adet gününe iki gün kala test yaptım ve silik çıktı. 20 Haziran'da test yaptım çizgi çok belli çıktı bu nasıl oluyor geç döllenme mi demek oluyor ya da varsa kaç günlük ya da haftalık oluyor nasıl bilebilirim soldaki bugün yaptım denemek için ovulasyon testi sağdaki de dün akşam yaptım gebelik testi adetim 3 gün gecikti

Eklentiler

• IMG_20250621_164139.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20250620_185131.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 5
Geç döllenme olmuştur yarın tekrar kan testi verin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…