Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Bence de vermelisin canım , en azından kafanda rahat eder , ben uyuyamıyordum meraktan
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım

Harika canım hoşgeldin ay birlikte beklediklerimle aynı zamanda hamiş olmak şahane
Hayırlı olsun doktor randevusu al ve git artık süreç başladı

Darısı herkesin hepinizin başına canlarım
Aminn Allah razı olsun Rabbim dileyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin, hastaneye kontrol amaçlı gidiyorum değil mi ilk gebeligin olacak Allah'ın izniyle

Bence de vermelisin canım , en azından kafanda rahat eder , ben uyuyamıyordum meraktan
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım
şuan ben de merak ediyorumm ama çalıştığım için vaktim olmuyor, iznime de daha 3 gün var ama bekleyememm sanırım eşime de bir şey uydurup özelde gidip vereceğim bugün de olmazsam 3 gün gecikmiş oluyorum ve hiç olacak gibi ağrım da yok, arada sancı girip çıkıyor ve sürekli halsizlik, tansiyon düşüklüğü var. bir de memelerim çoook büyük hissediyorum, sığmıyor. damarlar da bayaa mavi senin de böyle miydi?

Aminn Allah razı olsun Rabbim dileyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin, hastaneye kontrol amaçlı gidiyorum değil mi ilk gebeligin olacak Allah'ın izniyle
Evet canım gebeliğini resmileştir senden bi sürü kan testi isteyebilir benden tüm değerlerime öncesinde baktırmadığım için istedi , çarşamba tüm kan testleri için yine gideceğim
Evet canım Allah’ın izniyle ilk gebeliğim

Ya hepimizi merakta bırakıyorsun hadi gidip ver şu kanı 3 gün gecikti , bi güzel haber bekliyorum senden inşallah kuzum

Anladım çok teşekkür ederim, ben de önümüzdeki hafta salı gününe aldım randevu o zamana kadar belki kese de görünür. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…