Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Aynı günlerde yumurtlama çatlama olmuş bende de kasık bel ağrısı var akıntı da aynı şekilde.Yumurtlamadan 10 16 gün arası regl olunuyor bildiğim kadarıyla

Merhaba bugün adet gecikmenin ikinci günü ve az önce test yaptım tekrar ve böyle çıktı eczaneden aldım testi ne dersiniz yalancı çizgi gibi bir durum yoktur değil mi

Eklentiler

• IMG_20250620_185131.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 19
Bir kaç test yaptıysan canım be hayali çizgi varsa hepsinde hamilesindir inşallah

Aynı günlerde yumurtlama çatlama olmuş bende de kasık bel ağrısı var akıntı da aynı şekilde.Yumurtlamadan 10 16 gün arası regl olunuyor bildiğim kadarıyla
Bence kan testi ver awox yanıltmıyor çünkü
chat cpt bana da öyle söyledi, dediğin gibi tahmini 10-15 gün sonra olunuyormuş. ama geçen ay da bu şekilde oldu, reglden önce yumurtlama olmuştu ve günümde regl olmuştum ee peki benim reglim yarın olmayacak mı o zaman? acaba hamile olma ihtimalim var mı? silik çizgi çook az yani benim gözlerim biraz bozuk o yüzden seçemedim ve umutlanmak istemiyorum. çünkü 1 senedir hep silik çizgi görüyorum ama sonuç negatif..

Bir kaç test yaptıysan canım be hayali çizgi varsa hepsinde hamilesindir inşallah
inşallah kız artık o kadar umutsuzum ki hayal görüyorumdur diye düşünüyorum çünkü çok silik ve gözüm seçemiyor.. ama bugün yaptığım test, dün yaptığım testten daha belli gibi.. ay kafayı yiyeceğim.. eğer reglim geçerse pazartesi tahlil vermeye gideceğim..

Bence bi kaç gün bekleyin pazar günü net çıkar kanda chat bana öyle demişti

Canım bat benimde yarın bu arada
Benim çatlama 8 de olmuştu, bence dur kan ver yatın derim ben kuzum
Yani benimkine benzettim o sebeple kan ver kafanda soru işareti kalmasın
Silik gebelik hemde awox bende öyle görmüştüm , dene derim kuzum

Merhaba bugün adet gecikmenin ikinci günü ve az önce test yaptım tekrar ve böyle çıktı eczaneden aldım testi ne dersiniz yalancı çizgi gibi bir durum yoktur değil mi
Ay bayağı belirgin hemen kan ver yarın canım hadi şimdiden hayırlı olsun

Bence bi kaç gün bekleyin pazar günü net çıkar kanda chat bana öyle demişti
bekleyeceğim o zaman yapacak bir şey yok inşallah vardır bu sefer bir şeyler hissediyorum ama hep böyle oluyor, çok da umutlanmamak lazım.. pazar günü yapacağım test, pazartesi de kan vermeye giderim bir şekilde.. ama son zamanlarda dikkatimi çeken tek şey sürekli halsiz ve uykulu olmam çünkü hiç böyle şeyler yaşamazdım ben hele reglden önce asla

Kızzz bence hamilesin hemde hafifte olsa belirginleşmiş, kan testi verince bizede haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…