- 21 Nisan 2025
- 214
- 63
- 13
- 28
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Aynı günlerde yumurtlama çatlama olmuş bende de kasık bel ağrısı var akıntı da aynı şekilde.Yumurtlamadan 10 16 gün arası regl olunuyor bildiğim kadarıylakızlaarr yine bir şey danışmam gerekiyorrnormalde adet döngüm 27-28 gün ve bat yarın gösteriyor. yumurtlama da takip ettiğim kadarıyla 11inde oldu, 12sinde çatladı. son 3-4 gündür sürekli beyazımsı akıntım var, karnım ve kasıklarıma sancı giriyor. ayrıca başım ağrıyor ve hep halsiz ve uykusuzum. normalde göğüslerim acırdı ama sadece göğüs uçlarımda acı var ve damarlarım belirginleşti. regle dair hiçbir belirtim yok. ovü testim silik çıkıyor, gebelik testlerimde de hayali bir çizgi çıkıyor markası awox. sorum şu, yumurtlamam geç olduğu için reglim ileriye atar mı? eğer yarın regl olmazsam ona göre sevineceğim
Bence kan testi ver awox yanıltmıyor çünkükız hatta bugün yaptığım awox testte aynı böyle hayali çizgi vardı
Baya belirgin ya var gibi hemde geçikmişMerhaba bugün adet gecikmenin ikinci günü ve az önce test yaptım tekrar ve böyle çıktı eczaneden aldım testi ne dersiniz yalancı çizgi gibi bir durum yoktur değil mi
Bir kaç test yaptıysan canım be hayali çizgi varsa hepsinde hamilesindir inşallahkızlaarr yine bir şey danışmam gerekiyorrnormalde adet döngüm 27-28 gün ve bat yarın gösteriyor. yumurtlama da takip ettiğim kadarıyla 11inde oldu, 12sinde çatladı. son 3-4 gündür sürekli beyazımsı akıntım var, karnım ve kasıklarıma sancı giriyor. ayrıca başım ağrıyor ve hep halsiz ve uykusuzum. normalde göğüslerim acırdı ama sadece göğüs uçlarımda acı var ve damarlarım belirginleşti. regle dair hiçbir belirtim yok. ovü testim silik çıkıyor, gebelik testlerimde de hayali bir çizgi çıkıyor markası awox. sorum şu, yumurtlamam geç olduğu için reglim ileriye atar mı? eğer yarın regl olmazsam ona göre sevineceğim
Aynı günlerde yumurtlama çatlama olmuş bende de kasık bel ağrısı var akıntı da aynı şekilde.Yumurtlamadan 10 16 gün arası regl olunuyor bildiğim kadarıyla
chat cpt bana da öyle söyledi, dediğin gibi tahmini 10-15 gün sonra olunuyormuş. ama geçen ay da bu şekilde oldu, reglden önce yumurtlama olmuştu ve günümde regl olmuştumBence kan testi ver awox yanıltmıyor çünkü
inşallah kızBir kaç test yaptıysan canım be hayali çizgi varsa hepsinde hamilesindir inşallah
Bence bi kaç gün bekleyin pazar günü net çıkar kanda chat bana öyle demiştichat cpt bana da öyle söyledi, dediğin gibi tahmini 10-15 gün sonra olunuyormuş. ama geçen ay da bu şekilde oldu, reglden önce yumurtlama olmuştu ve günümde regl olmuştumee peki benim reglim yarın olmayacak mı o zaman? acaba hamile olma ihtimalim var mı? silik çizgi çook az yani benim gözlerim biraz bozuk o yüzden seçemedim ve umutlanmak istemiyorum. çünkü 1 senedir hep silik çizgi görüyorum ama sonuç negatif..
İnşallah aminn çok teşekkür ederimBaya belirgin ya var gibi hemde geçikmiş
Canım benim aminyaaaa çok sevindimmm, hayırlısı olsuun. allah sağsağlim bebişine kavuşmayı nasip etsiin
Canım bat benimde yarın bu aradakızlaarr yine bir şey danışmam gerekiyorrnormalde adet döngüm 27-28 gün ve bat yarın gösteriyor. yumurtlama da takip ettiğim kadarıyla 11inde oldu, 12sinde çatladı. son 3-4 gündür sürekli beyazımsı akıntım var, karnım ve kasıklarıma sancı giriyor. ayrıca başım ağrıyor ve hep halsiz ve uykusuzum. normalde göğüslerim acırdı ama sadece göğüs uçlarımda acı var ve damarlarım belirginleşti. regle dair hiçbir belirtim yok. ovü testim silik çıkıyor, gebelik testlerimde de hayali bir çizgi çıkıyor markası awox. sorum şu, yumurtlamam geç olduğu için reglim ileriye atar mı? eğer yarın regl olmazsam ona göre sevineceğim
Ay bayağı belirgin hemen kan ver yarın canımMerhaba bugün adet gecikmenin ikinci günü ve az önce test yaptım tekrar ve böyle çıktı eczaneden aldım testi ne dersiniz yalancı çizgi gibi bir durum yoktur değil mi
Bence bi kaç gün bekleyin pazar günü net çıkar kanda chat bana öyle demişti
bekleyeceğim o zaman yapacak bir şey yokCanım bat benimde yarın bu arada
Benim çatlama 8 de olmuştu, bence dur kan ver yatın derim ben kuzum
Yani benimkine benzettim o sebeple kan ver kafanda soru işareti kalmasın
Silik gebelik hemde awox bende öyle görmüştüm , dene derim kuzum
İnşallah çok teşekkür ederimAy bayağı belirgin hemen kan ver yarın canımhadi şimdiden hayırlı olsun
Kızzz bence hamilesin hemde hafifte olsa belirginleşmiş, kan testi verince bizede haber verinşallah kızartık o kadar umutsuzum ki hayal görüyorumdur diye düşünüyorum çünkü çok silik ve gözüm seçemiyor.. ama bugün yaptığım test, dün yaptığım testten daha belli gibi.. ay kafayı yiyeceğim.. eğer reglim geçerse pazartesi tahlil vermeye gideceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?