• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

kızzlaarr nollurrr yardımmm🥹 sırasıyla 8,11,12,14 haziran testlerim ve eklemediğim görseller yani 9,10,13 haziran hep silikti hatta çizgiler görünmüyor bile. görselde net değildir belki ama çizgiler baya koyuydu. anlamadım şimdi yumurta çatladı mı yoksa ne oluyor bilgilendirin beni🥺 gebelik testi yaptım ama negatifti. regle 7-8 gün var tahmini🥺 dünden beri de ciddi bir kasık ve bel ağrım var. hatta bugün kasıklarımda sanki baloncuklar patlıyormuş gibi bir şey hissettim..
Canım bunları alt alta sırasıyla koyup çek böyle anlaşılmıyor hatta birini flaşla çekmişin. En net tek fotoğrafta anlaşılır.

kızzlaarr nollurrr yardımmm🥹 sırasıyla 8,11,12,14 haziran testlerim ve eklemediğim görseller yani 9,10,13 haziran hep silikti hatta çizgiler görünmüyor bile. görselde net değildir belki ama çizgiler baya koyuydu. anlamadım şimdi yumurta çatladı mı yoksa ne oluyor bilgilendirin beni🥺 gebelik testi yaptım ama negatifti. regle 7-8 gün var tahmini🥺 dünden beri de ciddi bir kasık ve bel ağrım var. hatta bugün kasıklarımda sanki baloncuklar patlıyormuş gibi bir şey hissettim..
Ay baya pozitif görünüyor umarım gönlünüzden geçen olmuştur bence bir kan tahlili yapın

Canım benim 11. Gün çıkmıştı hatta softec diye bi markaydı gittim hemen kan verdim aralık 10 du 12 ile öğrenmiştim düşün o kadar düşükken bile erken gebelik testinde çıktı
Acaba bendede çıkarmı çatlama 8 haziran ben biraz erkencimiyim yoksa sabah yapsammı dayanamıyorum

Arkadaşlar erkenmi yalancı pozitifmi bilmiyorum ama sabah ilk idrarımla test yaptım silik pozitif çıktı ya

Arkadaşlar erkenmi yalancı pozitifmi bilmiyorum ama sabah ilk idrarımla test yaptım silik pozitif çıktı ya
Markası ne canım istersen bi farklı test daha al yine dene , yada direk kan ver, özellerdeki kan testi gebelik testlerinden daha uygun resmen

Canım bunları alt alta sırasıyla koyup çek böyle anlaşılmıyor hatta birini flaşla çekmişin. En net tek fotoğrafta anlaşılır.
testleri yaptıktan sonra hemen atıyorum ki ben, eşim görmesin diye😅 ama şunu anlamadım, pozitif oluyor sonra baya silikleşiyor sonra yine pozitif oldu🥹 ben mi bu ovü testi işini beceremiyorum yoksa testlerde mi sıkıntı var? yoksa komple ben mi sıkıntılıyım🥹 regle 1 hafta civarı var acaba o yüzden mi dalgalanma oluyor? ve karnımda, kasıklarımda garip şeyler oluyor, hiç böyle olmazdı.

Ay baya pozitif görünüyor umarım gönlünüzden geçen olmuştur bence bir kan tahlili yapın
ayyy teşekkür ederimmm ama bu pozitif olanlar ovulasyon testi🥹 gebelik negatifti. ama belki de tekrar test yaptığımda pozitif çıkacak, allah söyletmiştir belki de böyle sana🥹❤️

testleri yaptıktan sonra hemen atıyorum ki ben, eşim görmesin diye😅 ama şunu anlamadım, pozitif oluyor sonra baya silikleşiyor sonra yine pozitif oldu🥹 ben mi bu ovü testi işini beceremiyorum yoksa testlerde mi sıkıntı var? yoksa komple ben mi sıkıntılıyım🥹 regle 1 hafta civarı var acaba o yüzden mi dalgalanma oluyor? ve karnımda, kasıklarımda garip şeyler oluyor, hiç böyle olmazdı.
Ama böyle anlaşılmaz canım, sen eşinin görmeyeceği bir yere koy

Ama böyle anlaşılmaz canım, sen eşinin görmeyeceği bir yere koy
bugün yaptım yine silik çıktı🥹 ve karnımda garip şeyler oluyor. reglim yakın ama hiçbir zaman karnımın ağırdığını görmedim. kasıklarım ağrıyor, bir de bugün bütün gün uykuluydum.. inşallah bunlar belirtidir.. erken mi bilmiyorum ama hayırlısı artık..

bugün yaptım yine silik çıktı🥹 ve karnımda garip şeyler oluyor. reglim yakın ama hiçbir zaman karnımın ağırdığını görmedim. kasıklarım ağrıyor, bir de bugün bütün gün uykuluydum.. inşallah bunlar belirtidir.. erken mi bilmiyorum ama hayırlısı artık..
Ne kadar var adetine ve test yapmayı düşünüyor musun?

Selam kızlar dün yaptığım gebelik testi negatif ama ovü testi silik çıktı 😢 nedir yorumunuz 🤲🏼🙏🌺

Ne kadar var adetine ve test yapmayı düşünüyor musun?
regle 5 gün gösteriyor ama benim düzensiz oluyor, yani max 1 haftaya olacağım. bu sabah yine ovü yaptım yine silik çıktı, gebelik negatif🥺 bekleyeceğim ve her gün test yapacağım. ama gerçekten karnımda garip şeyler oluyor, midem bulanıyor gibi ama açım. kasıklarım ağrıyor, sanki içeride hareket var ve belime vuruyor. uykusuzluk hiç çekmem ama uykusuz ve baygın hissediyorum🥺

Günaydın kızlar bugün regl 1 gün gecikti ve sabah ilk idrarla gebelik yaptım biraz süre sonrada lh yaptım çatlamadan sonra 12.gün bugün

Eklentiler

• IMG_0420.webp
    IMG_0420.webp
    102,8 KB · Görüntüleme: 9
bat ne zaman ve çatlama ne zaman oldu? benim de ovü silik çıkıyor ama gebelik testi negatif🥺
Canım senle aynıyız , 7 Haziran yumurtlama 8 çatlama oldu 👌 değerlendirdim her iki günü de , regl olmama 5 gün var 21 Haziran bat gösteriyor zamanında olurum o sebeple bilemiyorum ya 😪

Back
X