• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Bu arada dün ve önceki gün ovü testler silikti ama gebelik negatif 😢

Eklentiler

• IMG_8857.webp
    IMG_8857.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar ben de yapıyorum test ama negatif hep bat. 20 haziran pik 6 bir kaç güne netleşir heralde

Hepimizin pik günü ve bat hemen hemen aynı tarihler
Bence bat günün bekleyip testimizi yapalım
Ben daha gebelik testi hiç yapmadım

Canım senin yumurtlama çatlama ne zamandı
canım benim ;

7 haziran yumurtlama
8 haziran çatlama
21 haziran bat

:(

aşırı gerginim ya ne yapsam bende bilemiyorum :(
tek belirtim kasık ağrısı ama o geçen ayda olmuştu o sebeple ona bel bağlayamıyorum :KK61:

canım benim ;

7 haziran yumurtlama
8 haziran çatlama
21 haziran bat

:(

aşırı gerginim ya ne yapsam bende bilemiyorum :(
tek belirtim kasık ağrısı ama o geçen ayda olmuştu o sebeple ona bel bağlayamıyorum :KK61:
Canım sen stres yaparsan eğer bebek varsa etkilenir şuan 5 gün var adetine kendine bu 5 gün müsade et biliyorum çok zor ama haftasonu test yapmaya başla derim ne bilim oyalanmaya bak bişeylerle misafir çağır yada sen git tek kalınca kafadaki sesler susmuyor seni anlıyorum

Canım sen stres yaparsan eğer bebek varsa etkilenir şuan 5 gün var adetine kendine bu 5 gün müsade et biliyorum çok zor ama haftasonu test yapmaya başla derim ne bilim oyalanmaya bak bişeylerle misafir çağır yada sen git tek kalınca kafadaki sesler susmuyor seni anlıyorum
çok doğru diyosun :(
çalışıyorum iş yerinde bile gidip test yapasım var meraktan aklım hep orda :halay:
o sebeple zor olacak ama cumartesiye kadar dayanmam lazım :KK14:

Days doctor marka erken gebelik testi buldum az önce onu yaptım böyle çıktı teste güvenmeli miyim

Eklentiler

• IMG_0424.webp
    IMG_0424.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 41
Back
X