- 28 Ağustos 2013
- 302
- 168
- 303
- Konu Sahibi Hahahahaha
Bu arada benimde gebelik negatif ovü silik çıktıbat ne zaman ve çatlama ne zaman oldu? benim de ovü silik çıkıyor ama gebelik testi negatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada benimde gebelik negatif ovü silik çıktıbat ne zaman ve çatlama ne zaman oldu? benim de ovü silik çıkıyor ama gebelik testi negatif![]()
Çok iyi yapmışsın canım 1 gün geciktin o zaman dimi, bence bi kan mı versen gecikmede var sonıcta ovü de çıkmış çünküGeçende böyle yapmıştım ama o ilk idrar değildi bide gecikmeden sonra yapmak istedim
Kan yarın vereyim diyorum regl olacak gibi de değilim ara ara belim kasığım ağrıyor bide beyaz akıntım var başkada belirtim yokÇok iyi yapmışsın canım 1 gün geciktin o zaman dimi, bence bi kan mı versen gecikmede var sonıcta ovü de çıkmış çünkü![]()
Canım senin yumurtlama çatlama ne zamandıBu arada dün ve önceki gün ovü testler silikti ama gebelik negatif![]()
ayy inşallah olmazsııın, bebiş haberini alırsınCanım senle aynıyız , 7 Haziran yumurtlama 8 çatlama oldudeğerlendirdim her iki günü de , regl olmama 5 gün var 21 Haziran bat gösteriyor zamanında olurum o sebeple bilemiyorum ya
![]()
bence ovü teste devam edelim ama gebelik testi yapıp piskolojimizi bozmayalımBu arada benimde gebelik negatif ovü silik çıktı
Canım sıkma canını adet gününde tekrar test yap benceSelam kızlar dün yaptığım gebelik testi negatif ama ovü testi silik çıktınedir yorumunuz
![]()
canım benim ;Canım senin yumurtlama çatlama ne zamandı
bende ovü üzerinden devam edeyim bakalımbence ovü teste devam edelim ama gebelik testi yapıp piskolojimizi bozmayalımbeklemek en iyisi diyorlar..
son günlerde gebelik yapalımm bence, bende dün ve önceki gün negatif gördüm üzgünümmmKızlar ben de yapıyorum test ama negatif hep bat. 20 haziran pik 6 bir kaç güne netleşir heralde
Canım sen stres yaparsan eğer bebek varsa etkilenir şuan 5 gün var adetine kendine bu 5 gün müsade et biliyorum çok zor ama haftasonu test yapmaya başla derim ne bilim oyalanmaya bak bişeylerle misafir çağır yada sen git tek kalınca kafadaki sesler susmuyor seni anlıyorumcanım benim ;
7 haziran yumurtlama
8 haziran çatlama
21 haziran bat
aşırı gerginim ya ne yapsam bende bilemiyorum
tek belirtim kasık ağrısı ama o geçen ayda olmuştu o sebeple ona bel bağlayamıyorum![]()
evet evet son 2 gün kala yapıcam gebelik böyle daha üzülüyorumCanım sıkma canını adet gününde tekrar test yap bence
çok doğru diyosunCanım sen stres yaparsan eğer bebek varsa etkilenir şuan 5 gün var adetine kendine bu 5 gün müsade et biliyorum çok zor ama haftasonu test yapmaya başla derim ne bilim oyalanmaya bak bişeylerle misafir çağır yada sen git tek kalınca kafadaki sesler susmuyor seni anlıyorum
Bizim senle pik ve çatlama günleri aynı Dün test için erkendi bugün bile erken benceSelam kızlar dün yaptığım gebelik testi negatif ama ovü testi silik çıktınedir yorumunuz
![]()
amindayanacağıızz babyylerrr.. dayanmak zorundayııızzben inanıyorum 1 hafta sonra hepimiz buraya "HAMİLEYİM" yazacağız. aldım, kabul ettim, oldu, 777
![]()