Akıntın oluyorsa yapmana gerek yok canım bende hiç olmuyor o yüzden denedim bu ay bakalım nasıl olcakNormalde yapıyordum ama artık anlıyorum akıntıdan o yüzden yapmayacağım canım adet sonrası 2 3 içinde oluyor normalde . Bakalım
Catlama oldu mu sizinAkıntın oluyorsa yapmana gerek yok canım bende hiç olmuyor o yüzden denedim bu ay bakalım nasıl olcak
Valla bi bakim o zaman anlayamadım çünkü ı phone kullanıyorum herşeye para istiyorda ondan sinir olup sildimYok be o plus uyelik icin normalde almiyo ucretsiz
Oldu canım çok şükür ağrımda çok oldu 5 gün geçti çatlamanın üstündenCatlama oldu mu sizin
Bende iphone dur atim sana kizlar yumurtlama sonrasi belirtiler buyrunValla bi bakim o zaman anlayamadım çünkü ı phone kullanıyorum herşeye para istiyorda ondan sinir olup sildim
8 9 güne test yaparsınız sizin , hayırlısı olsun olmuştur inşallahOldu canım çok şükür ağrımda çok oldu 5 gün geçti çatlamanın üstünden
Valla aradığım bilgiBende iphone dur atim sana
İnşallah canım teşekkür ederim8 9 güne test yaparsınız sizin , hayırlısı olsun olmuştur inşallah
Bende kendim icin istemistim valla 8 bitti deAyy sağol çiçeğim ne iyi ettin
Ordan takip edelim bakalım ama doğru mu acaba bilgilerBende kendim icin istemistim valla 8 bitti de
Yani çoğu insan belirti yaşıyor ama diğer çoğunlukta hiçbir belirti yaşamıyor ama % 99 doğrudur diye düşünüyorum nette de aynı zatenOrdan takip edelim bakalım ama doğru mu acaba bilgiler
Adet ardından 3 4 gün sonra oluyor diye tahmin ediyorum ama emin değilimİnşallah canım teşekkür ederim
Senin ne zaman bitiyor yumurtlama biliyor musun
O zaman doğrudur ben bakayım ordan canımYani çoğu insan belirti yaşıyor ama diğer çoğunlukta hiçbir belirti yaşamıyor ama % 99 doğrudur diye düşünüyorum nette de aynı zaten
Erken yumurtluyorsun canım güzel o zamanAdet ardından 3 4 gün sonra oluyor diye tahmin ediyorum ama emin değilim
Bak canım en azından sıralı bir şekilde gösteriyor kendini kaydet fotoğrafıO zaman doğrudur ben bakayım ordan canım
Bakıyorum canım ever güzelmiş uygulama herkes kullanıyor bende kullanayım bari.bugün akıntım başladı günde bir damla şeklinde ondan şüphelendim regle daha var çünküBak canım en azından sıralı bir şekilde gösteriyor kendini kaydet fotoğrafı
Yumurtlama sonrasi olabiliyormus canm o bi sor bakalim ne dicek chatBakıyorum canım ever güzelmiş uygulama herkes kullanıyor bende kullanayım bari.bugün akıntım başladı günde bir damla şeklinde ondan şüphelendim regle daha var çünkü
Tamam canım bakim bi ev temizledim valla ancak kendime geldimYumurtlama sonrasi olabiliyormus canm o bi sor bakalim ne dicek chat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?